Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám tento přívěšek!

Od: rodrigo odpovědí: 10 změna:

ahoj lidi :) vyhlašuju pátrání po tomhle přívěšku. Nemůžu ho nikde najít ani co to má za význam, mohl by mi někdo prosím pomoct? Je to pro mě ohromně důležité

Hledám tento přívěšek!
Hledám tento přívěšek! #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Přívěšek se jmenuje strom života. O jeho významu se po zadání do Googlu "strom života"dočtete na mnoha stránkách. Nejvíce informací jsem našla zde

Text se tam objeví až po najetí na některý z vyobrazených šperků. Obdobné vysvětlení je i na jiných šperkařských stránkách. V Googlu v obrázcích pak najdete nepřeberné množství podobných přívěšků. Úplně stejný jsem nenašla, nehledala jsem dlouho.

72mona3*

Ano, Yggdrasil. Tento motiv je ve špercích velmi oblíbený. M.

hodnocení

3x

Jak se přívěšek jmenuje už víte a existují jich stovky různých pojetí. Našla jsem mnohem hezčí, než je ten Váš. Ale protože pátráte pouze po tomhle provedení, tak si ho budete muset vyrobit na zakázku. Úplně stejný jsem nenašla. Ale nehledala jsem dlouho. nebo můžete zkusit na AliExpress fr.aliexpress.com/... Tam jich je velké množství v nabídce.

A schválně jsem se podívala i na ceny a ti, křeří prodávají u nás za cenu kolem 5 stovek a více, to koupí na AliExpress za pár korun.

Je to krása. Viděla jsem myslím v Berouně něco takového a na Mělníku. Zaujalo mne to, proto si to pamatuji. Dokonce i ve skle jsem viděla takovou podobnou ozdobu a byla ještě hezčí.

Nick, právě na tom AliExpres jsou i s "polodrahokama", jestli jsou ale syntetické, to nevím. Oni jsou to vykukové ;). Ale za tu cenu, to člověk neřeší. A mají fakt tak velkou škálu na výběr, že člověk neví, pro který by se rozhodl. Korálky, kamínky, zirkony, různé provedení toho stromu. Docela by to byl i moc hezký dárek pod stromeček.

fram
hodnocení

2x

Ten váš je hodně stylizovaný strom života, amulet, symbol stvoření, zrození, hojnosti, síly, ochrany, vitality a plodnosti.

Povídání tady, už od Keltů... ceskamincovna.cz/...

Magický obchodmagie.cz/... a eshop.zlatnictvi-ruzickov/...

Se zirkony stromový: sperky-sypo.cz/...

adanito.cz/...

mnd®
hodnocení

0x

Zdravím.Fotku přívěsku máte tak si to nechte u zlatníka udělat.Ptal jsem se souseda co dělá ve zlatnictví a za necelého půl dne by bylo hotovo.

rodrigo
hodnocení

a nerikal na kolik by to vyslo cca? :)

glar
hodnocení

0x

Vyhlašujete pátrání-přívěsek jste ztratila nebo hledáte prodejce těchto přívěsků?

rodrigo
hodnocení

ahoj lidi, díky všem za rady. Bohužel hledám jen přesně tento, jiný nemají takový citový pouto. Bohužel.. Trávím nad tím o hodiny denně.
leda že by to nebyl tree of life.
Působí to na mě spíš jako nějaká Vrba či něco takového ve stromech se nevyznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]