Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je hezčí chodit naboso nebo nosit ponožky?

Od: charless odpovědí: 9 změna:
Nemůžu si pomoci, ale poslední dobou se mi zalíbil styl bez ponožek. Když zrovna nemám boty, příjde mi nějak hezčí i přirozenější ponožky nenosit? Jak se na to díváte vy? Je to podle vás hezčí a chodíte tak někdo? Necítíte se potom líp?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A co zkusit neco na pul cesty. Jak z chytre horakyne / princezny kolobezky.

Ponozky s vykukujicimi palci.

Je to k videni dcela casto, tak je to tak asi nejvic in.

Tem nejvic cool koukaji i paty.

lucie*

...a já myslela,že nejvíce cool jsou jen gumičky kolem kotníků*smich*

ziminka
hodnocení

2x

Pokud byste tuto otázku zvolil v červenci, tak bych ji chápala.

Ale v tomto ročním období jaksi ne.

Samozřejmě na pláži někde u vody, na trávníku na zahradě určitě chodit buďto naboso, nebo v sandálech, žabkáchu.

A navíc k tomu, je to zdravé.

charless
hodnocení

Myslel jsem to spíše v interiéru, hlavně doma.
ziminka

Pokud máte doma teplo, tak ano. Takový free styl, to mezi mladými frčí.

Příjemné to bude asi s podlahovým topením.

Jinak, choďte doma tak, jak je Vám to příjemné, nenechte se nikým ovlivňovat.

Nohy pravidelně ošetřujte, koupejte v bylinkách. Každá noha je krásná, pokud je udržovaná, zdravá, bez plísní, zatvrdlé pokožky, otlaků a kuřích ok.

joudic*
hodnocení

0x

co maji nekteri lidi za problemy *vtip* bosky chodim furt i na zahrade, ale ze bych se nad tim nejak zvlast zamyslel to fakt ne...

lucie*
hodnocení

0x

Jak to mám já...

- na boso po venku nikdy - přijde mě to divné,ruce taky nedávám na zem do písku,do hlíny,do trávy...ale já si ani nesedám do trávy,nemusím ani vlhký zadek od hlíny a trávy.

-doma-jedině v horku na boso jinak ponožky,ale nikdy ! bych doma nenosila papuče,cukle apod.Strašně mi to vadí na návštěvách,přijde mi to nepříjemné,nepohodlné,proto by mi vadilo žít v rodinném domku.

- v létě si beru tenisky i bez ponožek,nepotí se mi nohy ani nesmrdí,nemám s tím problém a v horku mě to přijde v poho.Sandály se nehodí nosit ke všemu a v chladnu si beru ponožky,prostě z logiky:-Dvěci,je zima,tak přidám vstvu navíc.

doplněno 21.11.18 12:47:

...když si vzpomenu v roce 2004 jsem zapomněla do práce čistě ponožky.Koupila jsem si v jedné prodejně která byla po cestě a v mé velikosti měli klasické,kotníkové jen v oranžové barvě.

Jak já se styděla celou šichtu dát nohu přes nohu,at to nejde vidět*smich* a potom začla ta moda šíleně barevných,prstových...atd Společnost vezme časem všechno,tak proč nezačít naboso do kozaček,s ponožkami do sandálů apod.*smich*

fram
hodnocení

0x

Podle doplňku "v interieru, v soukromí"už ano. Souhlas, je to zdravé - na vlastním trávníku. Nelíbí se mi ale letní mestští nábosníci. Většině se nohy potí, proč to má v dopravním prostředku těšit spolucestující? Ale jinak to je pro mne filosofie stejná jako nudapláž: Proč chodit bez plavek, kdy lze předvést tělo v pěkných slušivých plavkách? Stejně je to s končetinama. I když ponožky nemusí být takhle agresivní ponozkovice.cz/...

Čisté ponožky v naleštěných polobotkách - i ve sportovní obuvi - mi přijde společensky přinejmenším tak nějak zdvořilé. Sexy retro - polobotky Svatopluka Beneše: books.google.cz/...

hodnocení

0x

Všimla jsem si v televizi, kolik známých a slavných osobností, mezi umělci, chodí bez ponožek. Dnes to už asi není aktuálí, ale před týdnem jsem se zamýšlela nad tím, jak voní ty boty po vyzutí. A navíc, je v modě mít je v šatně a ne v předsíni, v botníku, jak jsme byli zvyklí. Kdopak ví, jestli na to není nějaký fígl. Přijde mi to hodně podivné. :-D Ale že by se mi líbily šlachy kolem kotníků, které vykukují nad botami, to zase ne.

Táta k obleku nosil dlouhé ponožky a pánské podvazky, aby nebyla vidět noha mezi okrajem nohavice a ponožkou, když se posadil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]