Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domovní kotelna místo CZT

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

Jsme panelový dům ,8 podlaží ,32 bytú a chceme svou domovní kotelnu. Dříve tam byla.,nyní už 9 let máme CZT ,ale není to dobré ,platíme 615Kčz Gj. Domovní kotelna by nyla na provoz určitě lepší,levnější.. Poraďte mi někdo,kdo-firma dělá takové domovní kotelny na klíč se zajištěným servisem. Jsme v Jihlavě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Jihlavě nevím - ale poptejte se nejdřív, co všechno je k takové akci potřeba a co to asi bude stát. Mimochodem - topiče s oprávněním máte nebo mít budete?

prosun.cz/...

radceprosvj.cz/...

vki.cz/...

karlosdos*
hodnocení

Ano,topič jsem já ,mám potřebné oprávnění,dokonce TP na středotlakou parní kotelni IV.třídy.

hodnocení

0x

Mám dobré zkušenost s Thermonou, jsou schopni zajistit kotelnu od projektu přes povolení po kolaudaci za rozumné peníze

www.thermona.cz

nikdo*
hodnocení

0x

Reklama na dodavatele kotelen na klíč, i třeba do pronájmu běží na Country Radiu pravidelně, ale bohužel si nepamatuju ani jak se jmenují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]