Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1 Den ačko v práci

Od: tanajanouskova odpovědí: 5 změna:
Dobry den.Dnes jsem měla prvni den nastoupit do prace Randstat Amazon
.Ujel mi autobus.zavolat do prace je mozne jen v pracovni dny.Chtela bych se omluvit a nemam jak.Co mam delat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Možná vám zbude jen hořké ponaučení, že si máte příště předem zjistit varianty spojení. Jako třeba vlaky, nebo např.: metrem na Zličín a těch 5 km taxikem. /Na taxiky mít uložené kontakty./ Nouzovka, ale už nebude tak drahá..

A taky si zjistit kontakty, kam volat v neděli, kdy se mi nepodaří do práce dorazit.

lidus*
hodnocení

1x

Amazon? Tam nyní berou každého a divím se, že za takovou mzdu jsou lidé ochotni se nechat buzerovat (loni na Vánoce tam pracovala sousedovic dcera a vydržela celé 2 týdny). Myslím, že budou rádi když nastoupíte zítra.

sarka*

Proč buzerace?

Směny tam jsou velice dobře rozvrženy. A dodržovat firemní pravidla nemusí být pro někoho problém.

V zaměstnání pracuji, nekouřím, nekecám, netelefonuji, kávu vypiju o přestávce. A do zaměstnání přijdu včas, obléknu předepsaný oblek, při chůzi chodím vpravo a po schodech se přidržuji zábradlí. Já s tím problém nemám. A k lékaři jsem vždycky chodila po práci, když se dalo.

Takže záleží, jak jsme kdo nastaveni. Pro někoho nepřijatelné, sešněrované podmínky, pro někoho běžný režim.

prace
hodnocení

0x

Místo vypisování na netu sežeňte taxíka, souseda, kamaráda s autem a jeďte do práce. To tam jede pouze jeden autous denně?

iz*
hodnocení

0x

Tam, kam jste měla dojet určitě někdo byl. Neměla jste se pokoušet dovolat do agentury, ale zaměstnavateli, k němuž jste byla přidělena.

Podle mne jste o to místo přišla. Ale zkuste tam ještě zavolat, třeba se nějak domluvíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]