Nejste přihlášen/a.
Možná vám zbude jen hořké ponaučení, že si máte příště předem zjistit varianty spojení. Jako třeba vlaky, nebo např.: metrem na Zličín a těch 5 km taxikem. /Na taxiky mít uložené kontakty./ Nouzovka, ale už nebude tak drahá..
A taky si zjistit kontakty, kam volat v neděli, kdy se mi nepodaří do práce dorazit.
Amazon? Tam nyní berou každého a divím se, že za takovou mzdu jsou lidé ochotni se nechat buzerovat (loni na Vánoce tam pracovala sousedovic dcera a vydržela celé 2 týdny). Myslím, že budou rádi když nastoupíte zítra.
Proč buzerace?
Směny tam jsou velice dobře rozvrženy. A dodržovat firemní pravidla nemusí být pro někoho problém.
V zaměstnání pracuji, nekouřím, nekecám, netelefonuji, kávu vypiju o přestávce. A do zaměstnání přijdu včas, obléknu předepsaný oblek, při chůzi chodím vpravo a po schodech se přidržuji zábradlí. Já s tím problém nemám. A k lékaři jsem vždycky chodila po práci, když se dalo.
Takže záleží, jak jsme kdo nastaveni. Pro někoho nepřijatelné, sešněrované podmínky, pro někoho běžný režim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.