Nejste přihlášen/a.
Ať už je pravda jakákoliv, nechápu to. Měl tolik voličů a najednou se všichni během 24 hodin nechali zmanipulovat médii.A co se týče oslav Sametové revoluce, nějak nevidím, co oslavovat, je tu ještě více špíny, podvodů, zlodějen, korupce, bezdomovců, fetáků a chudých lidí.
Nestydímse,že jsem jeho volič a nějak mě tyhle mediální tyjátry nechávají chladnou.Nevěřím slepě v jeho čistou nevinu,ale vůbec nevěřím těm co jdou proti němu a to co dosavad předvedli a předvádějí ted v opozici mě jen utvrzuje,že jim bych ten hlas nikdy nehodila.
...a dnešní den-ostuda,vulgarity,trapné dokazování demoracie lidmi co nemají vychování a jdou si jen vybít agresi...nedělala bych s toho závěry o počtu voličů.
Zarážející je,že spousta omezenců hlavně z Prahy nedokáže pochopit,že i když Čapí hnízdo je možná divné,tak přesto jediný Babiš prosadil mnoho zákonů proti zhovadilým politikům i z Prahy,kde se krade a domlouvají špinavé kšefty v politice ve velkém.Žádný politik neměl dosud neměl odvahu to udělat.Proto není oblíbený hlavně Pražákům.Proč asi?Asi proto,že v Praze je nejvíce špíny v politice.Proč někteří nedemonstrují proti špinavým praktikám politiků,poslancům ,kteří jsou daleko horší než Babiš,ale jen proti Babišovi,který i přesto udělal hodně proto korupci než ti před ním?Proti lidské blbosti se nedá nic dělat.
proč je člověk s jiným pohledem na svět nebo s jiným názorem ,,omezenec,, trochu mi to připomíná rétoriku ,,hradu,,
007...třeba pro jejich chování?vyhazování květin-očividná agrese,nenávist,vulgarity atd.to je dost omezené chování.V 89 to bylo pokojné,lidé se chovali jinak a šlo jim daleko o víc a dnes?lidé nemají takové problémy jako ti tenkrát a jak se chovají?Strašné
ty květiny,,to máš pravdu ale to je asi tak všechno, agrese, nenávist,vulgarity jsem neviděl ale každý vidí jen to co chce omezené chování,,,když se babiš a spol plíží noční prahou s kyticí jako zloděj to je co? to se tak bojí svých poddaných
...myslím,že si ostatní politici vyslechli dost,pro mě to je agresivní a vulgární chování co do demokracie a mezi slušné lidi nepatří.
@007
- jakých poddaných?! - to je smečka nenávistných protivníků, kteří by ho rozsápali, jakmile by vystrčil nos, zatímco "demokratická" policie by mlčky přihlížela !
Jeho opravdoví "poddaní" s ním sympatizují a po těchto šaškárnách s ním budou sympatizovat ještě víc ! Kdyby teď byly předčasné volby, kdo si myslíte, že by s přehledem vyhrál?
Mě říkal kolega, co byl v sobotu na václaváku, že tam byl celej den klid. Až poté, co dorazilo kolem 19hod, on to nazval "stádo dobytka" ze staromáku s těmi nakopírovanými letáky, tak prej začal bordel, pokřikování a nechutnosti.
Prodávám, jak jsem koupil.
citace ze Twitteru, 18.11. 3:00, pod fotkou s těmi jednotnými transparenty. Jak říkám, nebyl jsem tam, jen čtu to, co čtu. Třeba na Twitteru. cituji:
"Ano, tento jaderny odpad pak dorazil cca 18:30h na Vaclavak. Do te doby tam bezel pohodovy koncert a v davu lidi tam nebyl videt jediny revolucionar a jediny transparent."
Voličů má Babiš více než dost a po tomto nepovedém puči mu ještě přibydou.
Účelem těchto demonstrací bylo zdiskreditovat Babiše a vládu.
Doporučuji přečíst, časově to vychází a vysvětluje. zvedavec.org/...
Chtěli byste tam mít Sobotku a prezidenta Drahoše?
To by pakt OSN o migraci již byl podepsán a natěšeí migranti,čekající na hranicích,se sem již hrnuli s nabitými kartami od OSN, EU a Srosa.
Pokud někomu nesedí A. Babiš, tak se změna má prosadit zákonnými postupy. Ale vypadá to, že slušnou formou to nepůjde. Tak se použije násilí. Ale každý by si měl uvědomit, že rozhoduje většina.
Když se menšina nedá a rozhodne se používat nedemokratické postupy, tak to dopadne třeba i takto, jako v Brně - aeronet.cz/...
Všimněte si reakcí policie, která má zůstat apolitická. Nezasáhla ani při vyhození květin do koše na Národní. A s ohledem na ochranu obyvatel nebyla na frekventovaném náměstíčku, kde skupina cizinců kopala do číšníka, nevypátrala tuto skupinu, aby je zadržela a nechala by je odletět. Policie nekoná a je jenom snad na okrasu?
Co bude příště?
Předevčírem se chodilo po Václavském náměstí se šibenicemi, včera se vyhazovaly květiny od premiéra, prezidenta, politika do odpadkového koše, v Brně se plivalo na petici na podporu A. Babiše, bylo použito i násilí.
Ze které strany slyšíme více nadávek a vidíme více násilí? Kaputin a Rebelové se chovají násilně a přesto tvrdí, že bojují za demokracii.
-------------------------------------------------------
No tak všichni se určitě zmanipulovat nenechali, na náměstí se jich dostavilo malé % ze všech voličů a když odečteme všechny provokatéry a bavící se v davu, zbude jich nakonec jen minimum s vlastním menšinovým názorem, který volby nijak neovlivní.
Dokonce si myslím, že mu bude inteligentních voličů přibývat
Dobrý den, protestuje se, protože možná ještě někomu vadí, že trestně stíhaný člověk za podvod je v čele vlády ČR. Možná někteří nechtějí, aby se stalo normou, že budou učit trestně stíhaní učitelé za pedofilii, vyšetřovat trestně stíhaní policisté za ublížení na zdraví, soudit trestně stíhaní soudci za přijímání úplatků nebo jim počítat výplatu trestně stíhaná účetní za zpronevěru. Takže proč protesty? Protože to není (nesmí být) normální. Zdravím!
Já bych chtěla, aby se se stejnou vehemencí řešily všechny kauzy, všechny tunely, kde stát přišel o miliardy. Ostatně Babiš je vyčíslil a hodně ví. Taky proto ta zrychlená snaha o jeho odstranění.
@volici - 18.25
- taky to tak vidím - navíc nevím, proč by mi - jako obyčejnému občanovi - měl teď tak strašně vadit jeden - a ještě diskutabilní "zloděj", když tady po 89. vesele řádili zloději daleko horší - a lidi jim to baštili tak dlouho, dokud se jim nepodařilo tuto republiku zdevastovat !
A byla bych úplně padlá na hlavu, kdybych teď začala týmž zlodějům začít znovu baštit jejich "demokracii, pravdu a lásku" - která je už tak "profláknutá" - že jim to snad můžou baštit jenom ti zdegenerovaní demonstranti, nebo zmanipulovaná mládež ! Situace se oproti 89. roku tak strašně změnila, že bychom se měli konečně poohlédnout po někom jiném, nežli po minulé disidentské a "umělecké" gardě, jejíž čas dávno "pominul" !
A jelikož jsme si vycinkali kapitalismus, tak se samozřejmě do vrcholné politiky a řízení státu nebudou etablovat dělnické kádry, ale podnikatelé, kteří umějí řídit "firmu" tak, aby prosperovala. A toto právě zatím dělá p. Babiš - proto ho jeho voliči volí a jeho méně úspěšní odpůrci tak nenávidí, že by ho nejraději zabili ! A myslím, že voliči a občané této země mají právo! vyzkoušet každou možnost, která by republice pomohla a ne, že ji hned v zárodku zadupou ti, kteří dosud jenom škodili ! Vždyť - pokud se p. Babiš neosvědčí - můžeme v příštích volbách zvolit ty lepší, ne?
Jak říká p. Zeman - jenom idiot nemění názor ! A inteligence živočišného druhu je dána právě jeho přizpůsobivostí měnícím se životním podmínkám. Kdo se neumí přizpůsobit - vyhyne .
@007
- jak byste jinak nazval uřvaný dav, ktery nosí hov... po náměstích, hází vajíčky a PETkami, vystrkuje zadnice a prsa, hází pietní kytice a věnce do odpadků a mládež, která má potíže s násobilkou, ale rozumí mezinárodní a hospodářské situaci a odvolává politiky !
nějak mi připadá že všichni ,,babišovci,, navštěvují nějaké speciální kurzy lingvistiky, dokážete napsat aspon jeden komentář bez urážek a sprostých slov? dnes se např. Faltýnkovi chtělo v přímém přenosu zvracet, slovník dalších nebudu raději rozvádět,,,,,,,,tak si představujete diskuzi?,,,,pro spoustu lidí je demokracie škoda, na Slovensku začala mafie prorustat až do vládních špiček, bohužel než občané řekli dost tak za to zaplatili dva mladí lidé životem...tohle tady nechci
99,9% české populace nikde na nikoho nekřičela, nikomu neházela kytky do koše a chovali se slušně. Vztahovat tedy tyto jednotlivé excesy na většinu, je absolutní nesmysl.
Kontroverzní lidé jen přitahují další kontroverzní jedince. Proto se děje, co se děje.
Ohledně Babiše. On založil stranu, ve které nefunguje normální demokracie. Nefunguje zde, že strana si zvolí svého předsedu, ale zde si předseda volí lidi ve straně. Ve své straně udržuje svůj kult osobnosti, kdy on je jediný správný předseda a neexistuje jiný. To dělá i tím, že vedle sebe nenechá vyrůst nikoho, který by ho mohl následně ohrozit. To do parlamentní demokracie ale nepatří.
Proto je také pro mě ANO absolutně nevolitelné, i kdyby mělo pro mě nejlepší program. Protože je to strana jednoho člověka a jeho názoru. Nefungují v ní demokratické principy.
...řadím se mezi slušnou populaci a nikdo by mě nedostal mezi to procento vulgárních ,křičících lidí.Tím,že se lidé připojí k akci,kde nejde o uctění památky nýbrž o provolávaní nějakých názorů (to nemluvím o "kádrování"kdo může uctít památku a kdo né)to jsme dopadli,taková divná demokracie,kdy se netolerují výsledky voleb,lidé se obviňují bez důkazů atd.Takže ano,jak píšete-"kontroverzní lidé přitahují kontroverzní jedince" a davu je anonymita a ta dá některým lidem sílu.
" si předseda volí lidi ve straně. Ve své straně udržuje svůj kult osobnosti, kdy on je jediný správný předseda a neexistuje jiný."
A ti chudáci jsou tam držení násilám a když se s nimi tak nehorázně zachází, tak nemůžou odejít do jiné strany, kde by byli hýčkáni a chováni v bavlnce (to samozřejmě myslím ironicky).
" u" vzpamatuj se.
...moc se mi líbí příspěvěk Klause ml. i když je z ODS je naprosto volitelný,rozumný...ovšem až si založí svou stranu
tohle dal na fb i s fotkou ..."
Ta moje svíčka je ta malá bílá uprostřed, až to budete v noci rozkopávat, vy praví "liberální demokraté", co tu běháte dnes po Praze s evropskýma vlajkama.
(Jinak tradičně večer na Národní už jen normální lidi, co jdou v klidu zapálit svíčku sami za sebe. Šel se mnou syn Vojta (21) - o rok starší než já na demonstraci v ´89. Už je to spousta let.)"
Žádné tlachy o tom jak lidé vyjadřují nespokojenost atd.Bere tenhle svátek k uctění památky,zamyslení se.Lidé by měli tu nespokojenost ventilovat ve volbách a né ve svátek demonstrovat proti demokraticky zvoleným zástupcům a stranám.
co jsem vyčetla z diskuzí
-když za synem nejel hned,mnozí píšou "to je fotr za všechny prachy,ani za synem v takové situaci nejede"
-když tam jede "jede mu zavřít hubu,ovlivnuje,zastrašuje"
...tak já už nevím jaké chování je vlastně správné nebylo by to pobobné kdyby odstoupil?stejně by to bylo špatně
dokud bude dýchat,tak někteří nebudou mít klid nikdy.
Zajímavé je, že mu tři roky nechyběl a najednou hupky dupky umlčet toho hajzlíka který je obviněn z podvodů místo něho. Je to strašná špína.
ringo-...možní nesleduju vše,ale nevím o tom,že se někdy mluvilo o tom kolikrát se Babiš vidí se synem?asi víte více,když víte,že na něj kašlal...právě tyhle řeči nejsou moc přesvědčivé.Nejen opozice by chtěla důkazy,mě by taky zajímalo,kde někteří berou tu jistotu ve svých výrocích.
asi opravdu nesleduješ všechno. Vzorný tatík, který má obavy o zdraví svého syna, se s ním viděl naposledy o své svatbě - léto 2017(toto sám prohlásil) A předtím možná v roce 2015, kdy mu dal podepsat papíry od čapáku
Zatím má stále okolo 30% voličů. Ale klidně může klesat i k 7-4,8 % jako to třeba postihlo ODS či TOP. Zatím ale asi k těmto nemají důvod přejít. Myslím, že Babišovi voliči se nezmanipulují nikým. Protestující jsou prostě stálí protibabišovci nikoli Babišovci. Je známo, že politika v ČR není čistá zleva ani zprava. Ale boj o korýtka pokračuje, za každou cenu.
Nenechala jsem se zmanipulovat. Sleduji to "tóčo" kolem něj, ale na mém názoru na něj, to vůbec nic nezměnilo. Akorát se divím jemu, že se na to nevykašle. Ale bylo mi zde vysvětleno, že je zžírán touhou po moci. Je to možné. Neznám ho osobně a nevím, co jsou to za pohnutky, které ho ženou. Ale peníze to podle mne nebudou. Takže možná opravdu ta "moc" vládnout. Ale proč ne? Nakonec už přece jenom něco dokázal. Je to sice nepopulární a mnohým lidem jeho inovace vadí, ale třeba se později ukáže, že to byla dobrá volba. Já bych se jen na konec zeptala, koho teda místo něho? Napište sem někdo jméno toho, který by byl podle vás na jeho místě lepší. Ráda bych to věděla, když teda ze všech stran slyším, že on není ten správný člověk na svém místě a že je to "hajzl". Je jednoduché ukazovat prstem na to co je špatně, když nikdo neví, co by bylo lepší. Tak nabídněte toho lepšího a řekněte mi proč si myslíte, že by byl lepší. Děkuji.
Fiala...ještě dodam kdo tu pouziva slova jako hajzl,omezenec atd.,a to je obrazek dnešní rozdelene spolecnosti, kdo ji rozdelil? Hulvat z hradu a spol
@007
- no - ještě můžeme být rádi, že toho "hulváta z hradu" máme - představte si tu hrůzu, kdyby tam seděl takový pan Drahouš !
- no vždyť říkám - drahouš Drahoš - jeho osobnost jakoby zrcadlila úroveň a charakter té "demokratické" smetánky. Jinak mně by se do této doby líbil více p. Klaus st., ale když to nejde, tak alespoň tak.
Myslíte pana Petra Fialu? Místo pana Babiše? No nechci Vám brát iluze, ale myslím si, že pro takový post, se ještě musí hodně učit.
@007
- myslíš tedy , že hulvát z hradu, nebo ovar, nebo zm... je hodno žáků tříd vyšších? - no, ale když koukneme na úroveň dnešních vysokých škol, tak fakt asi jo.
On se ,,hulvát,, z hradu nelíbí hlavně takovým těm pokryteckým povahám,kteří mluví slušně a vybraně,jednají vybranými způsoby ale s pravdomluvností a upřímností,někdy i morálkou to už je často o hodně slabší.
Nevim co s tim ma spolecneho uroven vysokych škol,ale takovy slovnik a chovani neni hodno hlavy jakehokoliv statu
Pořád je lepší hulvát který není křivák a dělá něco proti korupci a nebojí se než nějaký nehulvát který peče s vypečenou pražskou politickou scénou nebo drží hubu a krok se současnými pochybnými poměry a jen si hřeje vlastní polívčičku.Každý soudí holt podle své vlastní morálky.
Co ty víš o me moralce? Co si to dovolujes? Soudit lidi podle ničeho, klasicka babisovska retorika,,vsichni kradnu,, ,chovejte se slušně
jedubabicka:
to samozřejmě špatně není pokud si děti vydělají tolik co je zvykem ve vyspělých zemích, ale tam i ti důchodci mají důstojné důchody
Jasně,že nikdo nemá plán,hlavní cíl,je zničit Babiše a potom už je to fuk.Já už používám slova jako on,ale fakt je to bulvár a hon na čarodějnice.Tlačili na něj dlouho,at zveřejní akcionáře ČH-zveřejnil a ted mu podsouvají,jak do toho vtáhl své děti.Když se synem není je to špatný otec,když za ním jede,tak jej ovlivňuje.Má dobrý PR?no a proč by jej nemohl mít,je rok 2018,nechápu,že tohle někomu vadí.Každá strana mohla mít tak dobrou PR už dříve,tři lidi už zbaveni obvinění v ČH,že byl u Stb mu nikdo neprokázal...o dluhopisech jsem dlouho neslyšela,to už lidi netrápí?
kdyby aspon dělal špatně svou práci (ale co sleduju,dělá jí zatím nejlépe) a lidi vzrušujou tyhle bulvární kauzy.Taky bych chtěla vidět,kdo by byl po chuti a dělal tu práci lépe.
Já k tomu řeknu jediné - normálnímu člověku NEJSOU mocenské hrátky papalášů u p*****, jak píšete.
Kdybyste Vy osobně, nebo kterýkoliv jiný "normální" člověk byl trestně stíhán pro podezření z podvodu za 50 mega (což Babiš je) a veřejně jste prohlásil, že jedete za klíčovým, dosud nevyslechnutým svědkem (což Babiš udělal), dostal byste na letišti místo palubního lístku klepeta a šup do koluzní vazby. Nikdo nezpochybňuje, že Babiš volby vyhrál. Ale normálnímu člověku není jedno, že policie nekoná a měří dvojím metrem. Zcela zjevně.
@culdabulda1 - syn v této kauze vystupuje jako nepřátelsky naladěný svědek - a v soudních procesech by tato skutečnost měla být brána v úvahu (případně jeho odpověď "vyškrtnuta" ).
Podle jaké normy je povolena manipulace s důkazy tak, aby byly uváděny jen výpovědi svědků "přátelských"?
jezevec-máte pravdu,ale nemělo by se potom demonstrovat kvůli nekonání policie?nemělo by se zjištovat,proč nekonná?ale poslední dny se nic neprokázalo...spekulovat,že v tom má někdo prsty a ovlivnuje, je hloupé.Řešit by se to mělo tam,kde se očekávají výsledky a to je policie a soudy,nemyslíte?
lucie - spekulovat,že v tom má někdo prsty a ovlivnuje, je hloupé
Máte naprostou pravdu - jen bych podotkla, že spekulace či obviňování bez důkazů by neměla používat ani jedna strana.
Lucie : Ale to jde přece jedno s druhým! Už loni v létě vydalo pražské vrchní státní zastupitelství zprávu, že se kdosi snaží hatit vyšetřování dotační kauzy Babišova luxusního konferenčního centra Čapího hnízdo. Prověrka týmu Lenky Bradáčové odhalila, že vyšetřovaní lidé se snaží kauzu blokovat. "Lze zaznamenat procesní neochotu k součinnosti ze stran některých privátních subjektů, která zpomaluje postup řízení,” stojí dokonce v závěrečné zprávě. A kdo myslíte, že ovlivňuje orgány činné v trestním řízení? Zcela pravděpodobně ten, kdo má již dávno sedět ve vazbě!
...já se jen bojím jestli není většina lidí povrchní a dělají z demonstrace prázdné gesto.I kdyby Babiš ovlivňoval polici atd. (což mu nebylo prokázáno,proto nevím proč jej lidé už soudí) myslíte,že odstoupením se to spraví?že při svých schopnostech,možnostech potřebuje funkci premiera aby někoho ovlivnil?
...ale stejně tak mu neprokázali spoluráci s Stb a lidé na něj křičí Stbáku atd.nechápu to,nepřijdou mi tyhle lidové soudy správné.Stejně tak jako vadí (najednou) KSČM tolik let sedí ve sněmovně a až ted se lidé vzbudili a komunisty nechtějí?to je prostě absurdní a přijde mi to podivné.
Demonstrovat chodí ti, kteří jsou nespokojení, kteří chtějí změnu. Ti spokojení nemají proč. Pokud se to u nás nezvrhne, tak budou jak ti spokojení, tak nespokojenci určovat další směr u voleb. Tak, jako dosud.
Demonstrovat chodí i ti, kterým je to úplně jedno a ani neví proč a protí čemu demonstrují. Jsou tam proto, že za to dostali zaplaceno.
A kruciš. Já jsem včera v Praze byla demonstrovat a nikdo mi nezaplatil ! Kde se asi stala chyba
Tak tomuhle už může věřit jenom hlupák
Už začínám mít dost téhle zinscenované šaškárny v roce 1989 i letos. Tohle přece není a nebyla žádná revoluce a převrat.
Lidi probuďte se, je to jenom účelové. Prachy, prachy, prachy, vyždímat a dostat na kolena tuhle kolonii západu, obsadit ji nájezdníky, podepsat všechny ty pakty, smlouvy, které Vás zbaví jistoty a naděje.
Pokud padne Babiš a Zeman, budete jak lovná zvěř, jako jsou bílí lidé na západě.
A v neposlední řadě se budete třást před Greviem.
Nová mládež, již indoktrinovaná ze škol humanitního směru je toho příkladem. Samozřejmě i některým starým to ještě nedošlo.
"sebod" - nedávno jsem dostal e-mailem video natočené mobilem z jedné demonstrace letos v Praze (už jsem ho ale smazal, tak podrobnosti nemám), možná, že si někdo, kdo to také viděl, vzpomene.
Na videu byla v předních řadách před podiem matka ze synem a manželem, a matka hlasitě napomínala syna ať hlasitěji křičí a mává nějakým transparentem ..., protože by ty 3 stovky nedostali, kdyby je bylo málo slyšet ...
Asi Vás před pódiem nebylo vidět, aby Vám zaplatili.
Také se mi vůbec nelíbí ten plakát. To se nedá ospravedlnit žádnou "cimrmanovskou" recesí, protože ta byla vždycky inteligentní. A jelikož mám k tvůrcům Cimrmana respekt, tak doufám, že ani oni se zněním tohoto plagiátu nesouhlasí.
Po přečtení toho všeho, co tu zaznělo. lidičky, nenechte se manipulovat. Nenechte se rozdělovat. Ať já, nebo třeba ben, ať jmenuju někoho z druhého tábora. Každý z nás má jiný názor, naprosto opačný, na to co se stalo? Toho jste si určitě všimli.
Ale připusťte, že máme jeden společný zájem. A to dokázat-dozvědět se, jak to bylo doopravdy. To by nás mělo spojovat. Ne myšlenka na ty rozdíly, ale myšlenka na společném zájmu. Tlačme na média, tlačme na Policii, tlačme na SZ, ať pohnou, ať něco dělají. Dokud nebudou hotovi, dokud neproběhne soud, nebude nikdo z nás vědět nic.
A určitě moc dobře víte, komu se hodí rozhádaný národ. Diskutujme, hádejme se, ale pořád mějme na paměti, tu jednu společnou myšlenku. A tak i kdybych se tu do krve s kýmkoliv pohádal, neznamená to, že si s ním nebudu schopen dát v hospodě pivo, na který ho klidně pozvu. Nenechte se sebou "cloumat" emocemi. Buďte nad věcí.
Některé zde odpovědi jsou téměř kopie z Rudého práva v r. 1989 i před 1989. Demonstrující odpad společnosti, omezenci, lůza...
no - mě zase mnohé projevy dnešních politiků a bojovníků za demokracii, pravdu a lásku připomínají plamenné projevy komunistických soudruhů v letech minulých, zaměřených proti zločinnému americkému imperialismu. Až na to, že se dnes ukazuje, že ti komouši měli pravdu. Jsem zvědava, jestli dá historie za pravdu i soudruhům současným
Připadá mi poněkud symptomatické, že pod heslem boje za demokracii bojují proti vítězi demokratických prezidentských a demokratických parlamentních voleb reprezantanti party, která se do sněmovny dostala o pár hlasů a pravděpodobně v důsledku ne úplně demokratické shody náhod v jednom městě ..
Proto taková "chcípácká partička" bojuje uboze podvraťácky, jinak to nedokáže a vzteká se, že B. je ostřílený kozák s odolností hroší kůže a hned ho zákeřná munice nesloží. Jsem docela zvědavá, jak dlouho ty útoky vydrží a jaký kalibr budou ještě zkoušet použít, než to vzdají. Politika je vždycky boj a čím silnější soupeř, tím víc to lidi baví
Prkenný, hřebínkovitý předseda Fiala již se třese na post premiera. Asi nás čeká zářné období s někým, kdo už to jednou pěkně posral, ODS, modrý pták s trojitou svatozáří nad hlavou. To už radši Babiše, který dělá něco pro lidi, než-li ODS, TOP, či puberťáky Piráty. Babiši, prosím vydržte co nejdéle !
já do toho vlezu,tak jen za sebe...EET nevidím jako zlo,zvládli to mí 77-letí rodiče bez krachu a problémů,nevidím důvod tomu nefandit a reprezentace v zahraničí je špičková (oproti dobám minulým) taky komunikace s voliči (výjezdy,weby,Fb...) to vše je příjemná změna oproti dřívějšku.
LUCIE : Ano, máte pravdu, reprezentace v zahraničí je špičková! CELÝ SVĚT NÁM ZÁVIDÍ, ŽE MÁME ZA PREMIÉRA TRESTNĚ STÍHANÉHO OLIGARCHU, BÝVALÉHO ČLENA ZLOČINECKÉ ORGANIZACE A SOUDNĚ USVĚDČENÉHO LHÁŘE, KTERÝ SE NEŠTÍTÍ ANI KŘIVÉ PŘÍSAHY NA ZDRAVÍ SVÝCH DĚTÍ !
jezevec-to jste někde slyšel, čtete Fb zahraničních politiků,někde to komentovali nebo jste zaznamenal špatné chování premiera v zahraničí?já jen,že to tak dobře víte co si myslí ve světě.
-trestní stíhání není ve světě politiky nic zvláštního
-soudně usvědčen?netuším z čeho.Stb mu neprokázali,dluhopisy myslím také ne.
-lhal o svých dětech?netuším v čem,ale po nátlaku je přiznal jako akcionáře ČH
-člen KSČ...no,kdo nebyl,že?ono se to tak nějak slučovalo s úspěchem a klidným životem.Být členem nepovažuji za problém,nebyl jediný,proto asi tak houfně mizely po revoluci ty svazky Stb.Lidé dělali horší věci.
patrně měli občané za minulého režimu spáchat na protest hromadnou sebevraždu ! - jak si vůbec mohli dovolit žít spokojeně, nebo se dokonce i bavit !
jedubabička-Tak například já - a věřila byste, že mi váš výrok vadí? čekala jsem něčí takový výkřik...nejde jen vtrhnout větu z textu.Neznám Vás,ale jestli jste vykonávala důležitou funkci v nějaké oblasti,potom smekám,že jste to zvládla bez členství.Není tajemství,že kdo chtěl být ve vyšších funkcíhch jakéhokoli oboru,členství bylo nutné.Takže u některých umělců či jiných oborů(včetně Babiše vzhledem k jeho tehdejší funkci) členství ve straně chápu jako nutnost nikoli jako ideologické sympatie se stranou.
jedubabička-...a nebylo to tak?mýlím se? snad mi nechcete namluvit,že lidé vstupovali do strany z přesvědčení.Líbilo se mi jak na to vzpomínal Jan Kraus.Jak jeho matka říká otci"nebudeš dělat ramena ,vstoupíš do strany.Máme tolik dětí na hrdinství není čas"
Ti co byli tenkrát v opozici jsou v ni i dnes, jsou to rebelové tzv."věční opozičníci", kteří si s protestů vytvářejí image ke zviditelnění, jinak by museli dokázat být užiteční, aby si jich společnost všimla. Takoví lidé nesnáší bohaté, chytré, zkušené, jsou zkrátka závistiví a nespokojení se svým vlastním životem, rádi by byli místě těch druhých, ale ouvej...
Jedubabičko, jak myslíte, že by to u nás vypadalo, kdyby nebylo toho houfu "korouhviček", hrstky hlasitých rebelů plus davu tiše bázlivých, kteří preferují bezpečí, to by se republika léta zmítala v nepokojích v boji o koryta.
SEBOD : NAPROSTÝ SOUHLAS !
Když jsem četl ty kecy ve smyslu "byli v KSČ - no a co - kdo nebyl?!", dělalo se mi šoufl. Naše rodina má v tomto směru naštěstí čisté svědomí, jedinou komoušskou zrůdou byl můj strýc (typický prospěchář). Den, kdy jsem se o jeho členství v KSČ dozvěděl (rok 1986) byl posledním dnem, kdy jsem s ním promluvil. Naštěstí zcepeněl krátce po převratu v roce 1989...
sebob- strach že člověk neuživí rodinu,přijde o životní sny mě nepřijdou maličkosti ani vychcanost.Berte to jak chcete,ale myslím,že nemůžete házet všechny do jednoho pytle jen proto,že vy jste vyšli s čistým štítem.Nebyla to lehká doba,nesoudila bych všechny jedním metrem,že jde jen o "vychcánky".Lidé jako vy by druhé nejraději bez soudu rovnou"věšeli" to je zase hnus pro mě,
sebod a další. Opravdu si myslíte, že členové strany byli vedeni ve svazcích STB? Že jste to nemysleli vážně, když jste psali tu poznámku o likvidacích svazků STB? Vždyť máte už něco za sebou, tak určitě víte, že STB měla seznam úplně jiných lidí, než byli členové KSČ. Seznamy členů KSČ byly na Okresních sekretariátech, a kdoví, jestli ještě někde jinde. Možná na UV KSČ v praze, nějaký celostátní. Rozhodně se pravděpodobně podařilo tyto seznamy na OV zlikvidovat dřív, než by se je někdo zkusil zabavit, a posléze jakkoliv zneužít. A bylo to asi dost jednoduché je zničit. Pokud vím, tak stranické knížky se nevracely. Teda pokusy byly, ale kdo se vzepřel, tak ji má dodnes doma. A na sekretariátu byla jen přihláška a nic jiného. Tolik jen k těm členům strany, A bylo jich v r. 89, přes 1,5 milionu. Tedy opravdu každý cca 10. obyvatel ČSSR.
Podívejte se na zničemé firmy zajišťovacími příkazy, podívejte se na pana Bohumíra Radu. Ono to nebude úpně tak růžové. Lidé z Kosteleckých uzenin by Vám popovídali.
Zatím jsme jen u slov a naivních voličů kteří naivně věří. MAKÁME = AKORÁT ŽVANÍME.
Slibem nezarmoutíš. Chce to výsledky, ne jen FŇUKÁNÍ
zničené firmy zajištovacími příkazy?HAHA.Většinou to byli samí šamonáci,obchodníci a keťasové,co kšeftují s kdoví čím a pořádnou práci neudělali.Měli majetek za miliony a kdyby platily pořádně daně tak by na ně nedošlo.
@asf - kšeftují s kdoví čím a pořádnou práci neudělali
Myslíte, že ti, co je tak pěkně nazýváte a podezříváte jsou třeba výrobce obalové techniky společnost Wassa echo24.cz/... nebo firma Naryner Construction - zatepleni,fasady,stavby,rekonstrukce, rodinne domy e15.cz/...?
Doměrek daně vždycky nemusí znamenat její úplné neplacení.
A co třeba "známá firma"FAU? "Úředníci po firmě FAU v podstatě vymáhali DPH za jeden obchod dvakrát."
Už jsem to sem jednou psal. Všechny ty zajišťovací příkazy, korunové dluhopisy atd. atd. nevymyslel Babiš. Ale 24 let vlád, těch před ním. Takže račte brečet u těch, co to navrhli a schválil. Že fin. úřady používaly zajošťovací příkazy? Kterápak vláda předtím, je navrhla a protlačila parlamentem? Račte si to najít, mě se to nechce hledat. Jedno vím, Babišovo ANO to nebylo. U korunových dluhopisů to byl např. Kalousek. Že si je koupil Babiš? No a? Každý z vás mohl. To byly dluhopisy pro občany, nikoliv pro firmy. Zaváhali jste? Vaše chyba. Tak nebrečte. Máte výhodu. Až se dáte do politiky, tak vám je nebudou moci vyčítat.
nevím kdo ,,protlačil,, zajištovací příkazy a ani mě to nezajímá ale vím že A.B. je jako první ZNEUŽIL
nikdo > Dobře mimo.
Problém zajišťovacích příkazů není v jejich zákonné úpravě, ale v jejich zneužívání. Na to poukazují soudy.To se před nástupem AB prakticky nedělo. To je stejné, jako obvinit T.G. Masaryka a tehdejší vládu, že může za tísíce popravených po roce 1945, protože oni zavedli do českého právního řádu trest smrti. Kdyby to neudělali, tak by to pak nemohl nikdo zneužít.
Korunové dluhopisy určitě nevymyslel Kalousek. Tato možnost tu byla od roku 1993.
Zdravím, já se domnívám , že otázka by měla spíše znít Komu to prospěje když Babiš odejde? Kdo za těmi protestujícími lidmi stojí a kdo s nimi manipuluje? Co tím sleduje? ...Ukrajina, Krym, Slovensko - Kuciak, VB -Skripal, Azovské moře - UK lodě, okupanti z jihu,napadání Putina,... není toho za poslední dobu nějak moc? Na to si musí odpovědět každý sám.
Těm kdo dokáží zorganizovat protesty vůči Babišovi , přeci nejde o to že se dopustil údajně trestného činu. Tam jde o to ho sesadit, aby mohli prosadit svoje zájmy. Jaké zájmy stojí za to aby dělali takovou maškarádu? Které projekty Babiš zastavil? ...Takové otázky je třeba si klást.
Můj osobní názor je ten , že se žádného trestného činu nedopustil , pouze dokázal šikovně obejít zákon . Vinil bych ho z morálního hlediska né z trestně právního. Tam bych vinil ty co tak špatný zákon napsali.
Zdaleka ne všichni se nechali zmanipulovat. To už tu někdo psal. To jen média vytvářejí soustavně takový obraz, aby dosáhla toho, co chtějí. Pocitu, že je všechno ztraceno, že je potřeba zvolit jiné-lepší vůdce. I to svědčí o tom, že to byla připravená kampaň. Byla? Nebyla? Asi ano, ale není to jedno?
Rozdělení národa na dvě skupiny se nekoná. Co já se bavím s lidmi, ať už osobně, nebo na twiteru, tak je to celá škála názorů, plynule od jedné strany na druhou. Schválně si zkuste vyhodnotit, kolik lidí z vašeho okolí, je na některé extrémní straně, a kolik lidí, by chtělo být a pravděpodobně je, někde mezi. To mi dává naději, že to s rozdělením lidí, není tak špatné, jak nám média vnucují. Nenechte se prosím oblbovat novináři. Hlavně těmi veřejnoprávními. Jde jim jen o sledovanost o prachy. S demokracií to nemá nic společného.
Na twitteru jsem zaznamenal, že na jedné z demonstrací rozdávali každému kdo chtěl, připravené kartony s naprosto stejnými nápisy. Zahlédl jsem to někde v ČT, ale nevěnoval jsem tomu pozornost.
Co mi přijde hodně přes čáru, to je kádrování, kdo smí a kdo nesmí položit kytici. Takové zakazování si naposled dovolili komunisti ve Všetatech na hřbitově. Od té doby nikdo.
A tahle fotka asi nepotřebuje komentář. To už je hnusárna hodně za čarou. Přát někomu takhle otevřeně smrt...
Co dodat? Nic.
@ ben 17.11. 23:34
Naopak. Musí to být normální. Presumpce neviny musí být zachována. Jedině právoplatný rozsudek soudu, smí někoho diskvalifikovat z práce, ze společnosti, atd.
Pokud přistoupíme na to, že o vině budou rozhodovat média, novináři, komentátoři, nebo jakési občanské komise, vracíme se zpět k totalitě. A tu většina lidí téhle země, právě před 29 léty odmítla. Lidi braňte se před tímhle novým totalitním myšlením. Jinak si svobodu nezasloužíte.
Tady je ta fotka se stejnými transparenty. Má někdo nějaké "alespoň trochu uvěřitelné"vysvětlení?
nikdo - ta fotka komentář vyžaduje. Za hnusárnu to může považovat jen někdo, kdo nezná hry Divadla Járy Cimrmana - je to parafráze části textu viz odkaz.
Tento plakát je hnus, přát někomu smrt je odporné. Co z toho "údajného" žactva vyroste? Pokud bude mít vůbec možnost vyrůst. Prezident Zeman je jeden z mála, kteří vidí budoucnost reálně a nebojí se všechno pojmenovat. Musí to být pro něho hrozně těžké stát za svými názory proti lidem, kterým o budoucnost nejde / po nich potopa/ . Naštěstí jsem válku nezažila, ale bojím se o děti, vnuky . Jen si říkám, že ten průšvih, který se připravuje, zasáhne i ty,kteří dnes protestují proti svobodě a míru / svoje názory můžou pojmenovat jak chtějí, tohle je můj pohled / .Podívejte se, jak Hitler dokázal ovlivnit mladé,páchali tak hrozné zlo a věřili, že to je správné. Stačí se podívat do historie.Nás se ale nyní týká islám , myslím,že to není žádná legrace, ani nyní ani v minulosti. A jsme zase u Zemana a Babiše.
tak jako andrej rozdává koblihy, tak se na staromáku rozdávala petice za odstoupení premiéra kdo si ji dobrovolně vzal tak s ní mohl naložit podle svého, je to,, trohu uvěřitelné vysvětlení,,
sebod:
ale i za tento Váš názor mohou především média
Nebo přesně víte jak k majetku přišel a koho uplatil ohledně liknavého vyšetřování Čapího hnízda, atd. atd...?
Presumpce neviny ale neznamená, že do konečného rozhodnutí soudu bude společnost nechráněna a obviněný bude moci činit kroky, aby mu byl systém více nakloněn. Proto třeba policista může být postaven mimo službu a to nemusí být ještě ani trestně stíhaný.
V případě trestně stíhaného premiéra, kdy ani státní zástupce za takto dlouhou dobu neshledal důvody k jejímu zastavení, by premiér měl již dávno odstoupit. U jiných ústavních činitelů byl problém třeba opsaná diplomová práce, protože je to neetické...
bmbx. no, já to až tak z medií nemám. mám prostudované spisy lidí (rozuměj firem), které kdy o majetek obral. Pardon. Milostivě odkoupil. Prostudovala jsem obchodní rejstříky atd a viděla tok majetku. Zkus to taky! Možná Ti to otevře oči.
@sebod 18.11. 15:33 a další:
Uvědomujete si, že jakmile přistoupíte, byť jednou, na veřejný soud, a donutíte politika odstoupit na základě nedokázané viny, na základě článku v tisku, že se tím všichni do budoucna vzdáváte jednoho ze základních práv, které každý z vás má? Presumpci neviny, nelze aplikovat jen když jde o mně, když to já potřebuju, a na jiného ne. Buď platí nebo neplatí. Nic mezi tím. Uděláte v tom okamžiku z politiků hračku medií. Hračku, se kterou si budou média dělat co chtějí. Opravdu jim tuhle moc chcete dát? Aniž b y jste měli jakékoliv záruky, že tuto moc nezneužijí?
Chápu, že nevěříte soudům, možná máte pocit, že je Babiš uplatil. Ale jste opravdu ochotni, se této vymoženosti vzdát jen proto, že momentálně nějaký policajt nebo státní zástupce, nedělá svoji práci dobře? Neměli by jste napřít kritiku tímto směrem?
Dovolím si malou spekulaci. Co když je právě to, důvodem zdržování vyšetřování A.B. a kauzy Č.H.? Co když se někdo snaží právě o to okleštění vašich práv? Je to tak neuvěřitelné? Vždyť tak dosáhne perfektně něčeho, co by přes sněmovnu nikdy neprošlo. Jste schopni to vyloučit? Jedna z pouček, kterou jsem kdysi, kdesi četl zní: Co je myslitelné, je i možné.
Dopručuji všem, knihu Petra Hampla, Prolomení hradeb. Hovoří se v ní sice o něčem jiném nicméně, technikálie-prostředky jak ovládat lidi, mohou platit i tady.
Tahle společnost stojí před velkým rozhodnutím, na které bude normální selský rozum, nevyzbrojený teorií, krátký.
jedubabička: Víte moc dobře, že i kdyby se za rok, dva či pět let ukázala nevina AB, tak už se do politiky nevrátí. A tenhle stát prošvihne možnost, konečně dělat věci jinak, než se dělaly 27 let.
Je to na každém, komu fandí, jestli změně v podobě AB, nebo tomu průse.u v podobě bývalých vládních stran, ODS, TOP, lidovců apod. které to tu všechno přivedly do stavu, ve kterém to je.
Když se podívám, tak nejagresivní odpůrce má Zeman, nebo Babiš. Neumím si představit, že by se například v případě vlády Fialy, nebo prezidenta Drahoše organizovaly protestní akce s průvody, zastrašováním a agresivitou vůči nim.
Proč to tak je? Konspirátor řekne, že antibabišovci jsou organizovaní někým v pozadí. Třeba ne, ale nějakou příčinu to mít musí. Třeba to je tak proto, že agresivní lidé nemají rádi Zemana a Babiše.
Zde 100% platí "Jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá"
Babiš a Zeman mají za sebou a dělají kontroverzní a agresivní věci, tedy mají i agresivní odpůrce.
Že jsem si nevšimla, že by Zeman dělal agresivní politiku ! Čeho se to týká? Že nechce muslimy? Že chce obchodovat s Čínou? Když nebudeme my, bude Amerika , Anglie a ostatní a my si ani neškrtneme. Že mluví sprostě? A jak se o něm vyjadřují novináři, "protestující " a další? Že mu evidentně nejde o peníze? Že na něho nikdo nevyšťoural nějaký průšvih?A koho místo Babiše? Nějakého sluníčkáře,který sem pozve miliony muslimů a sirotků? Nebojíte se o děti?
Zeman by především žádnou politiku dělat neměl, protože tu máme parlamentní demokracii, tedy Zeman má za úkol především reprezentovat. Není tu od toho, aby určoval s kým budeme odchodovat, nebo že nechceme muslimy. To je čistě na rozhodnuté parlamentu a president má následně toto rozhodnutí přijmout a svůj názor si nechat pro sebe.
Dále Zeman se často pohybuje až za hranou ústavy a ujmul si moc, která mu nepatří.
Třeba mu není jedno, kam směřujeme.Když politici se většinou snaží republiku zlikvidovat, musel by být padlý na hlavu, aby to nechal být. Když babička s dědou vyprávěli, tak vidím, že se historie stále opakuje. Pokud se najde někdo,kdo věci správně pojmenuje, další se ho snaží zlikvidovat. Tak ať se parlament chová zodpovědně, aby děti a vnuci měli šanci prožít život v klidu a míru a Zeman se bude muct chovat / jak píšete/ jako reprezentativní prezident.
Mě by jen zajímalo,jestli ti lidé co demonstrují vědí /vidí i dále do hloubky,jestli nejde jen o gesta a jinak nic
- podle nich jde policii a právo v ČR ovlivnovat,to je vážný problém.Když Babiš zmizí co se bude dít?zapomene se na to nebo si myslí,že ovlivňovat umí jen Babiš a ostatní budou jak lilie?
-kdyby Babiš odstoupil bude jim to stačit nebo budou ANO dále obviňovat jak to řídí Babiš "ze zadu"?
-a co Komunisté?proč lidem vadí až ted?proč nedemonstrovali celé roky už dřív?vždyt Komunisté ve sněmovně nejsou novinka.
Fakt by mě zajímalo,jestli ten humbuk jednou skončí,zda lidé budou takhle hájit demokracii i nadále.Protože dříve se takové"halo"kolem ničeho nedělalo a velké kauzy v politice byly.
možná dosud nebyla situace tak kritická, jako teď.
K tomu, aby člověk "viděl do hloubky" , toho není třeba až zase tolik. Veškerá moc v rukou jednoho jediného člověka je VŽDY špatná. Natož u člověka s minulostí a přítomností pana Babiše.
...možná se ted více řve,protože řvou více ti co byli u "korýtek".Já neříkám,že Váš názor je špatný,ani nikoho nehájím.Jen si chci zachovat chladnou hlavu a neskočit nikomu"na lep" což mi tyhle kauzy dost připomínajía bojím se,že hodně lidí co demnostrují poslouží jen jako nástroje někomu jinému.
A proč by se nemohlo demonstrovat? To je demokracie - jasné. Závidíte? Demonstrujte také, tedy až vám dojde o co jde. Sametová revoluce se neoslavuje, jen se vyjádřila vzpomínka k významnému datu.
A k panu A.B.: Blb B. je v parlamentu jen proto, aby unikl trestnímu stíhání, jeho počínání s personální obměnou ve stíhacích orgánech je snad jasné každému, ne? Nepochopitelný pragmatizmus? Svatá prostoto...Nelze se toho člověka zbavit, je tak slizský jako had. Působil v okolí Mečiarovy vlády v době, kdy se např. unášel syn prezidenta Kováče do Rakouska, má tedy odkud čerpat námět. Vláda je na něj slabá, nutno přiznat. Asi si počkáme, až A.B. vyhnije,,,,
Něco málo pravdy o Babišovi: forum24.cz/...
danys: ...= Orgány činné v trestním řízení a další s nimi / nad nimi související. Sleduj zprávy pozorněji.
Tak jsem si ten článek na forum24 přečetl a jedná se o opakování pořád toho samého. Autor nereflektuje to, co se za uplynulá desetiletí stalo. Komunismus prohrál jak u nás, tak v Rusku, Polsku, Maďarsku. Komunistické myšlenky vycházely ze špatných předpokladů, proto byl komunismus hospodářsky méně výkonný a prohrál. Je ironií, že k nám dnes podobné utopické myšlenky přicházejí ze západu, z Bruselu.
Současní bojovníci proti komunistům, proti KGB a proti SSSR bojují minulé války, které jsou už dávno vyhrané. Nebezpečí přichází z jiné strany.
A AB? Snad si nikdo nemyslí, že se jedná o komunistu, který by chtěl někde šířit a zavádět komunismus. Jedná se o normálního kariéristu, kterých je v každé společnosti spousta a kteří hledají, jak za daných okolních podmínek získat maximální profit - což je mimochodem vlastnost ceněná i v kapitalistické společnosti.
danys: Moji termiTi jsou úplně v pořádku. Z TV to hafo info nemám, jen z rozhlasu. Nejsem TV příznivec. Také díky - za termití pobavení.
@farm: Už jen způsob vaší argumentace je neobhajitelný. Např: "je snad každému jasné", je argumentační faul, protože ten, kdo ho použije, automaticky předpokládá, že jemu známé argumenty znají všichni. Tak to ale není a ani nemůže být, protože by v tom okamžiku ztrácel smysl dialog samý. K čemu vést dialog o něčem, co všichni znají.
Takže příště prosím, místo "je snad každému jasné" použijte skutečný argument, důkaz. Ne každý z nás, je schopen a ochoten naskakovat si na nevyřčené náznaky apod.
A čekat "až vyhnije", no pokud se jemu a jeho vládě bude dařit, tak si počkáte dost dlouho.
nikdo: Je snad každému jasné - tak třeba toto: novinky.cz/... Těch pádů je ale víc, v jedné věrohodné rozhlasové relaci jmenovali cca 4-5 počinů, prostě odvolávání nehodících se - bez příčiny. KAždý neřád nakonec vyhnil, tak - čekám. Zabedněncům neporadím, jedině se odBabišovat pod náporem samostatně akceptovaných vyhledaných faktů.
No, můj pes hlásí zvýšenou aktivitu stíhačů ve směru opačném. Na šikanózní žalobu na zakázku jistého Chovance ...
farm 21.11.18 16:41
Co to jeho odvolání dokazuje dalšího? Co na něm považujete za špatné? Pokud se neumíte k článku vyjádřit, tak nemohu vědět, jestli považujete článek za dobrý-správný, nebo skutečnosti v něm za špatné, a hlavně proč. Jsem ochoten se s vámi bavit o tom "proč". Tedy o těch vámi použitých skutečných argumentech. Nemá smysl debatit o náznacích.
Božínku jste snad dospělí a otřískaní životem, takové vzletné myšlení přísluší snad jen nezkušenému naivnímu mládí, realita je jadrnější a má svá úskalí a nároky na odolnost. Proto lidé volí raději takové matadory jako Z. a B., silnější výběr zatím není a dlouho už nebude, je tady šance na změnu k lepší prosperitě tak nefňukejte.
Jedubabička bez naivity dovede být slušňácky falešná, nejen obligátně jedovatá...
Tak jestli věci jako "morálka a slušnost" jsou akceptovatelné jen u "nezralých telátek", vidím tu změnu úplně někde jinde
amo: Se svým názorem se rozhodně dneska neztratíte. Ale k věci:
Původní dotaz zněl, jak je možné, že když měl A.B "tolik voličů" , proč se "najednou všichni během 24 hodin nechali zmanipulovat médii."
Chtěla jsem tazatelce vysvětlit, že A.B. rozhodně neměl "tolik voličů", volilo ho pouze cca 0,5 mil. voličů, což je asi 1/16 všech voličů a asi 1/20 celého národa.
Takže ti, co teď proti němu protestují rozhodně nejsou v menšině, je jich cca 15x víc než voličů A.B. a nejsou zmanipulovaní, jsou "pouze" znechuceni vývojem situace.
Jedubabko, nedělejte nechápavou Zkušení jistě chápou, že lidé budou vždycky volit raději jadrné inteligenty, kteří mají moc změnit stagnujcí prosperitu než nějaké pravdoláskaře co zatím dokázali velké kulové ...
pro ra252: Nemám problém s demokracií jako takovou, mám problém, když se na ní někdo odvolává, ale sám jí ZNEUŽÍVÁ.
To je mi fakt smutno, kam se to řítíme. Abysme neskončili jako Němci po roce 1933.
- ale je fakt, že s takovým nebezpečím si dnešní světoví političtí vůdci zcela reálně a vědomě zahrávají, stačí si uvědomit dosah protiruské štváčské hysterie, nebo podporování migrační krize a degradace demokracie na nadvládu menšin bez ohledu na zájmy a vůli voličů, které mají zastupovat.
A může nás zastupovat třeba takový Kalousek, Fiala, nebo Gazdík atd.. atd...? nevím, kdo by si takové zastupitele přál a hlavně - proč? ! - protože bojují za demokracii?
@jedubabicka - včera 19.15
- co je to za otázku? - když nevidím jiného politika, který by chtěl a byl schopen mé zájmy prosadit, musím volit takového, který je k dispozici ! A pokud si myslím, že schopen je, je úplný nesmysl zavrhnout ho, aniž bych ho vyzkoušela a jenom proto, že ho zavrhují politici, kteří už prokázali, čeho schopni jsou.
Míra sympatií veřejnosti k Babišovi je přímo úměrná jejich nenávisti vůči minulým politikům, kteří jsou zodpovědni za stav této země a kteří teď nejvíc řvou - a jen proto jim mám začít věřit?
Ono stačí, poslechnout si některé projevy z dění ve sněmovně při jednání o vyjádření nedůvěry vládě, aby si soudný občan udělal závěry sám - aniž by byl instruován a vyučován o "mediální gramotnosti"!
Takhle vypadá manipulace divákem v praxi:
Prý je toto video důkazem, že se Kubík&Slonková snažili dát AB prostor k vyjádření k tomu, co natočili. Jen se ptají, jestli AB ví, kde je jeho syn. Není tam "mluvili jsme s vaším synem, chcete se k tomu vyjádřit"?
zdroj: Twitter + FB
Aha: Takže na svoji omluvu řekli, že AB dali prostor k vyjádření k tomu co natočili, a na vlastní omluvu zveřejní tu část, kde se ho ptají na syna, NIKOLIV na jeho vyjádření k obsahu natočeného. Takže jasný rozpor. Tady v tom okamžiku lžou. O žádné vyjádření AB nežádali. Zajímal je jen ten jeho syn. Už to chápete?
Ja tu babisovu aroganci moc dobre chapu ale ty v tom hledas zase nejake spiknuti zapadnich mocnosti
Teda já nevím. tady byli kritizováni Slonková a Kubík, že lžou. O jakém spojení se západní mocností že má být řeč? Nějak nechápu tu poslední reakci.
To má být nějaký úhybný manévr, aby se nemuselo přiznat, že Slonková a Kubík lhali divákům?
nikdo,, jsi typická obět fake news jenom taháš ruzné fotografie z pochybnych webu okořeněné podivnymi teoriemi,,nesleduj tolik internet otevři oči a udělej si svuj vlastní názor na svět,,,nenech se ovlivnovat fake weby,,,, interaktivni.rozhlas.cz/... ,,,,je třeba zajímavé jak si vedou ty vaše ,parlamentnilisty, se kterých se tu už několikrát citovalo
007cz: A ty argumentuješ jako typický troll. Výrazy které používáš jsou tak neurčité, protože neumíš, nebo proto abys provokoval? O čem mluvím? O tomhle: typická obět fake news, ruzné fotografie z pochybnych webu, podivnymi teoriemi, ovlivnovat fake weby,,,,
Všechno jen tvrzení, bez jakýchkoliv, nebo čímkoliv podložených faktů odkazů. Chce se mi říci, že jsi tu takto zveřejnil jen svůj názor. Ale i ten chybí. Jen útoky bez argumentů. Dokaž nějak, něčím konkrétním, že jsem oběť fakenews. Dokaž, že moje fotografie nejsou pravda, dokaž, že moje teorie jsou podivné, ovlivněné fakeweby. To neumíš viď. Jen obecné kecy. Tak si je klidně piš. Máš na to právo. Ale nenuť je mně, a neříkej o nich, že jsou správné.
Nesnaž se ale pomocí nich, zpochybňovat moje výroky. Tak to nefunguje. Na to ti skoro nikdo neskočí. Aby to fungovalo, musel by jsi mít kredit někoho, kdo ví, o čem mluví, např. mít kredit odborníka, s patřičným vzděláním v dané věci, známé osoby, s dlouhodobě stabilním názorem. A ty nejsi ani jedno. Přečti si něco z teorie argumentace. Pak možná pochopíš, o čem mluvím.
Tady je ta fotka se stejnými transparenty. Má někdo nějaké "alespoň trochu uvěřitelné" vysvětlení? jaká je ta tvoje teorie,,odborníku,,
V televizi jsem viděla transparent se slovíčkem čapí čapí čapí
A paměť mi už neslouží, jestli ti tam neskandovali? Kdo tam byl, ať odpoví.
@007cz: 21.11. 20:39 Moje vysvětlení je snad napsáno jasně v příspěvku nad tou fotkou. Přečti si ho.
A co ta fotka měla dokumentovat? Jen potvrdit moje tvrzení, že národ rozeštvávají média a ještě někdo další v pozadí, komu stálo např. namnožit ty krabice letáků, aby bylo ještě jasněji znát, jak je národ rozdělený. Není. Ale někdo by moc rád byl, aby to tak bylo. Patříš mezi ně? Tím trollingem tomu totiž pomáháš.
Vše je lež..žádné vysvetleni,jaka media?,kdo je ještě v pozadi? Víš kdo to organizoval, vse co pises je účelove slovy AB. Ucelovka, jen spekulace a podivné teorie, na diskuzi o transparentu ,,babis je c...k prehodis tema ne atom.,energii a jsi presvedceny ze tim nekoho ohromis, to se pasujes na ,,odbornika v komunikaci,, jsi trapný
tak se holt rodí "vůdce" - a lidi chtějí a historii tvoří silné osobnosti a ne slabošští a intrikánští žvanilové.
A pokud říkám "vůdce" - je třeba si uvědomit, že to neznamená jenom negativa, ale i pozitiva. Nakonec i ten váš Havel byl ve své době vůdcem, který je uctíván do dneška ! - a to ani nemluvě o "tatíčkovi" Masarykovi ! - pokud beru v úvahu jenom historii naši.
A špatní vůdci bývají nakonec vždy svrženi, zatímco ti rozumní za sebou zanechají mnoho dobrého... tak proč silné a schopné osobnosti hned šmahem zavrhovat?
Nastuduj si slovo, co znamená slovo vůdce. Havel ani Masaryk nebyl vůdce. Protože oni respektovali parlamentní demokracii. Vůdce je člověk, který bere moc do svých rukou. To byl Hitler, Stalin, Kim Čong-il, Mao Ce-tung.
A já ani nikdo v mém okolí nechce, aby tuto zemi vedl nějaký vůdce. Raději ať se tu žvaní a je tu nuda. Protože ,když vezme moc do rukou jeden člověk, tak to většinou blbě dopadá...
- no pokud jde o demokracii - tak Česko v současné době ukázalo, jakou "žumpou" se tato forma vládnutí taky může stát !
bmbx > Já jsem reagoval na vůdce ve smyslu vůdce národa-státu viz příspěvky výše.
Jasně, že Havel může být nazván vůdce revoluce atd. Někdo jiný je skautský vůdce. Nebo má průkaz vůdce malého plavidla..
Vůdce je obecně osoba stojící v čele nějakého kolektivu či uskupení, který řídí a vede víceméně dle svého uvážení.
Tohle mi teď přišlo mailem. Prosím berte to jako neověřenou informaci, nevím, jestli je to pravda.
Německý tisk se zabýval tou tzv. vyvolanou kauzou a podivil se nad nesedícím datem pořízeného videa. Podivil se i nad tím, jak byla reportáž vůbec pořízena i nad tím, co bylo zveřejněno.
1) reportáž je měsíc stará
2) natáčení bez souhlasu je v Německu trestným činem a trestá se automaticky odnětím svobody nepodmíněně až na 10 let! s automatickou pokutou ve výši od 50.000 do 1.500 000,-€! Ve Švýcarsku je 10 let a pokuta až desetinásobná!
3) tisk se pozastavil i nad tím, jak byli politici v ČR doslova připraveni na tento bezprecedentní útok
4) pozastavil se i nad zvukovou stopou, která byla trochu upravena, podle znalců až ze 60 ti procent
5) podivil se nad tím, že i video bylo tzv. fušérsky sestříháno a zveřejněno, ačkoli podle časových stop trvalo 22min33sec! Kde je zbytek?
6) Švýcarské zastupitelství oznámilo, že bude požadovat zákaz pobytu a pohybu těchto redaktorů v jejich zemi
7) Švýcarsko podalo žalobu na tyto redaktory, protože Babiš - syn je švýcarským občanem a tudíž byli porušeny jeho práva a teď se držte na ochranu osobních dat a práv, a to v přímé linii zdravotní - ve Švýcarsku se tyto údaje nesmí jakkoli zneužívat.
8) Švýcarský tisk se podivuje nad tím, jak je možné, že policie v České republice ví o pobytu a švýcarské úřady plně spolupracují s touto policií i s danou osobou, že unikly informace ze spisů, které jsou brány jako tajné
9) Ministr spravedlnosti Švýcarska vydal příkaz k okamžité ochraně Babiše ml. a jeho matky a vydal tzv. příkaz k dočasné imunitě obou zmíněných občanů Švýcarska - matka se synem byli odstěhováni dnešního dne na jiné místo aniž byla sdělena adresa českým policistům a justici.
Bože, Bože, Ty tohle vidíš.. Nebudu komentovat každý bod, páč to je jako házat hrách na stěnu. Jedna jediná věc je pro mě důležitá. Už ne JESTLI nám pan premier lže, ale JAK MOC nám lže. Je mi jedno, JAKÝM způsobem je zločinec usvědčen, jsem ráda za to, že JE USVĚDČEN.
"Nikdo", když Ti někdo ukradne auto a někdo jiný o tom pořídí "tajný" kamerový záznam, co uděláš? Řekneš : "Nene, to bylo pořízeno tajně a tak to neplatí?" Hmmm, pak nás ochraňuj Bůh před lidmi stejně smyšlejícími.
já jsem v příspěvku výše napsala, že Babiš je zloděj? Nenapsala. Tak se nauč laskavě číst, ovčane a nemanipuluj s odpovědmi jiných. Chápu, že jsi to odkoukal od svého guru, ale fakt to nedělej. Jak s oblibou říkají moji vnuci " "Kdo lže a krade, do pekla se hrabe..." Tak pozor na to! Čerti už budou brzy chodit a odnášet v pytlích hříšníky do pekla
sebod: 19.11. 08:25.
Ale o tom to přeci je. Když někdo ten záznam dá policii jako důkaz, tak proti tomu nic. Když ten záznam zveřejní, je to špatně. To je totiž ten základní rozdíl. Rozdíl mezi použítím toho záznamu v trestní věci jako důkaz a mezi použitím tak, jak ho použila Slonková, ve snaze znemožnit A. Babiše. Kdyby ten záznam dala policii jako důkaz, neřekl bych ani slovo. Asi by mi to až tak nevadilo, protože policie a právníci už by si dokázali zajistit zákonnost použití toho důkazu.
Těm dohadům už by měl být konec, ať to dopadne, jak to dopadne. A pokud přinesla něco nového, co mohlo vést ke zrychlení vyšetřování, mohla to "nové", pro použití jako důkaz, zveřejněním znehodnotit.
A proto se mi to nelíbí. Ona ten záznam nepoužila pro zrychlení vyšetřování kauzy AB. Ona ho zveřejnila pro vlastní prospěch, pro prospěch své redakce, a to je špatně. A proto jsem tak rezolutně proti takovému natáčení a zveřejňování.
Novináři by měli mít na kamery zbrojní pas, protože tady je krásně vidět, jak lze použít kameru jako zbraň.
A vám všem, kteří jste kategoricky proti Babišovi se to líbí, a vůbec vám nedochází, že jednou takhle natočí Slonková někoho z vás. Bez možnosti obrany, vás znemožní před celým světem. Užijte si to. Já tvrdím, že právo by mělo být dodržováno vždy a všemi.
Dobrý den, no, jestli je toto pravda (a já bych řekl, že to nápadně připomíná lež), tak má pan Babiš další problém - on zveřejnil místo pobytu svého syna (Ženeva), on zveřejnil jeho fotografie, on zveřejnil jeho nemoc a on jel do Švýcarska zřejmě ovlivňovat svědky. Např. to čtené prohlášení jeho exmanželky na kameru, které má jasné prvky vyjadřování pana Babiše. To video vzniklo po (při) jeho návštěvě, kdy hrál se synem několik hodin asi jenom šachy a o kauze se nebavili (jak tvrdí on). Takže, obecně - podobným zprávám na mail se nedá věřit (zase se někdo baví jejich psaním a rozesíláním). Zdravím!
P.S. Ano, ta reportáž je stará měsíc a na ČT24 to uvedl i pan Kubík (pokud vím, tak již 2x).
Ben - každý přece ví, že zveřejnění citlivých údajů nemocného syna začalo útokem žumpy a potom teprve se B.bránil, kdyby u nás byly kvalitní zákony, drzouni by stáhli ocas.
Tady ben kritizuje "čtené" prohlášení jeho manželky. Já osobně, u vědomí, že to budou dávat v TV, bych si to prohlášení taky napsal dopředu, a rozhodně bych se před tím poradil s právníky, co a jak v něm říci. Nechápu, Bena, že se diví? Jinak by to udělal jen trouba.
O návaznosti času vzniku videa, a té návštěvy mám pochybnosti, ale nemám na to čas to hledat. On se někdo najde...
jentak - nedivím se tomu, že to měla paní Babišová napsané, ale mám z toho dojem, že ten papír přivezl pan Babiš již z Prahy, když přijel "zakleknout" na exmanželku a syna. Ovšem, mohu se mýlit - ani ten důvod pro návštěvu (kvůli šachům) jsem neočekával. Ta návštěva, resp. to prohlášení připomíná (asi jen náhodně) praktiky STB a pan Babiš se snaží být lepší než pan Andersen.
Milé děti, můj pes říká, že se po skoro třiceti letech můžeme zeptat na plná ústa slovy, která byla tabu.
Po filcáku se rozhodovalo o tom, zda budoucností této země se má být socialismus nebo kapitalismus. Ovšem slovo kapitalismus tenkrát nikdo nahlas neřekl. Blábolilo se o trhu, tržním hospodářství, demokracii a podobně.
Dnes, kdy je země definitivně vydrancována a demokracie zrušena, ani stát nemáme, dnes se snad už můžeme zeptat pravým jménem.
Chtěl lid této země v roce 1989 nastolit kapitalismus? Chtěli pracující odevzdat svůj majetek soudruhům ředitelům či náměstkům?
Pokud ano, co je špatně na tom, pokud takového soudruha - nyní velkokapitalistu - pověří správou své země?
Syn Kalouska - Míra napsal občanům naší země ...
Tak to teda zírám, to bych od mladého ing. Kalouska nečekal. To si teda u mě šplhl! Má 100% pravdu
Dámy a pánové, občané této země, dovoluji si v souvislosti se současnou politickou situací, napsat několik faktických poznámek o občanovi Ing. Babišovi.
1. Od roku 1918 je prvním politikem v historii naší země, který vykonává funkci pro stát – tedy i pro nás, zcela zdarma ! Celý jeho ministerský plat je automaticky odesílán na charitu.
2. Od roku 1989 je prvním ministrem financí, který sestavil vyrovnaný rozpočet a ještě skončil s přebytkem.
3. Všechny jeho firmy působící na území ČR, mají sídlo v ČR. Tedy zde platí daně. Za cca 20 let působení jeho firem, odvedl do státní pokladny daně v řádu miliard.
4. Jako fyzická osoba odvedl do státní pokladny daně z příjmu v řádu stovek miliónů.
5. Zaměstnává cca 35 000 lidí – tedy s jejich rodinnými příslušníky živí cca 100 000 lidí.
6. Soudruh Sobotka odvolal z funkce nejlepšího ministra financí pro "vícečetná podezření z daňových úniků", aniž by dodal na stůl jediný důkaz v paragrafovém znění, dosvědčující skutečnost, že se Ing. Babiš dopustil trestného činu. Rovněž tak nikdo z těch pomlouvačů nepoložil na stůl jediný konkrétní důkaz v ostatních kauzách, ze kterých ho obviňují. Usnesení sněmovny je naprosto ostudné a neodůvodnitelné.
7. Soudruzi Sobotka a Kalousek, v době kdy vykonávali za tučný plat funkci ministra financí, zadlužili tuto zemi o cca 900 miliard. Soudruh Sobotka ještě navíc prodal OKD Bakalovi za 4 miliardy a ten následně vytěžil z OKD 114 miliard. Pak jim OKD hodil zpět na hlavu a opět Sobotka nařídil vládním usnesením Babišovi, aby do OKD nalil dalších 700 miliónů. Tak tomu říkám správa majetku v rámci řádného hospodáře ála ČSSD. Takový obchod může podepsat jedině debil nebo podplacený ministr.
Vyberte si:
Místo toho, aby Sobotka seděl v base za velezradu, neboť způsobil tomuto státu mnoha miliardovou škodu - byl premiér !
8. Obdivuji miliardáře Babiše, že do toho vůbec šel. Vždyť on nás, ani tuto republiku, ke svému životu nepotřebuje ! Všichni ti pitomci, co protestují na náměstích některých našich měst, poslanci i senátoři, nesahají Ing. Babišovi ani po kotníky !
Neuvědomují si, že Ing. Babiš klidně může nejen odejít z politiky, ale takémůže převést všechny své firmy do daňových rájů - tudíž nebude zde platit daně a sám se může odstěhovat třeba do Švýcarska jako Bakala a vykašlat se na tento bordel jménem " Česká republika".
Děkuji za pozornost.
Tenhle SPAM koluje po internetu už nějaký pátek. A hned první věta je lež. Nenapsal to syn Kalouska.
Další jsou polopravdy a lži.
Zastavím se u bodu 8. Sám Babiš tvrdí, že mu to nepatří a neovládá je. Takže nic převádět nemůže.
Připusťme ,že Babiš lže a ovládá je.Tak tuhle zem potřebuje, protože ona mu dává moc a bohatství. Dále převedením firem do daňových rájů, by přišel o dotace. Nakonec i kdyby tam firmy převedl, tak tam bude danit jen malou část příjmu. Většina daní se provádí na území státu, kde bylo zboží či služba poskytnuta. Takže pro něj nevýhodné.
Úplně všichni samozřejmě ne, řada lidí všemu, co slyší v rádiu nebo vidí v televizi slepě věří. Mám známé, kteří hledají v různých zdrojích pravdu, přestože mnoha věcem nerozumím, ráda s nimi hovořím / někdy se snažím i diskutovat, ale to je slabé / . Podle toho si pak dělám úsudek, jinak mám obavu, že bych všemu v televizi taky věřila.
Já jsem jen vždy věděl, že jedou na výlet do zahraničí, ale detaily jsem nevěděl. Nebyl jsem s ním v pravidelném kontaktu, staral se o něj pan Protopopov. Navíc nežiji se synem už dlouho a mému synovi je 35 let, to není teenager.
Občas mi z cest poslali nějaké fotky, měl jsem radost, že je šťastný a že si našel holku. Říkal jsem si chvála bohu a o víc se nestaral.
Pro,, lucie,, + ,,007cz,, ze dne 17.11.2018 okolo 19.43 /neviděl jsem agresi, nenávist a vulgarity/
Sice reaguji později, ale ta agrese tam byla, jenom ji nikdo v televizi nevypichoval a netočil se na ní kolem dokola.
a již jednou zde vložený příspěvek, ale dávám ho sem, aby se nemusel hledat
Dnes nalezen článek na stránkách ,,Bez politické korektnosti,,, kde se píše o plakátu na demonstraci.
Stálo na něm: "BABIŠ JE Č-R-K"
Ovšem smůla, podle Vás opět fake.
Dám Vám také radu, chtělo by to užívat hlavu.
volici,,,dnes nalezen nápis na zdi stejneho znění,,,,asi na tom něco bude
ra252,,Ano /bude líp/ ČT je na seznamu p. Ovčáčka
Jestli se nepletu, a překládám to dobře, tak Westinghouse zkouší v Temelíně 6 palivových tyčí z celkového počtu 163ks. kolik jich v reaktoru je celkem. Zároveň přiznávají v tom článku, že jejich tyče nebyly dosud spolehlivé. Neosvědčily se v ruských reaktorech VVER1000, ani v Temelíně, ani v Kozloduji, ani na Ukrajině. Zkoušejí je už od roku 2012.
A co z toho vyplývá? Tyhle zkoušky jsou součástí certifikace, nutné pro povolení palivových článků, jako náhrady za ruské články.
A teď trocha spekulace. Co se stane, pokud ovládne trh u nás firma, která ještě nedávno zbankrotovala? Budeme absolutně závislí na americké soukromé firmě. Firmě, která může kdykoliv znovu zkrachovat? Má v tom případě ještě nějakou cenu tendr na dostavbu JE? Vždyť v tom okamžiku ztrácí tendr smysl. Dohledejte si, jaké palivo používají všichni další konkurenti Westinghouse.
Ještě pořád se vám zdá spojení antibabiš akcí a dostavby JE nemožné?
007cz: nějaký argument, místo klepání na čelo by nebyl? Ten odkaz je na odborný časopis.
nikdo - to nemá smysl. Jsou zde protichůdné názory. A my to tady stejně neovlivníme.
Vše bylo načasované, aby kauza se synem vyplula na povrch před svátkem 17. listopadu. Pokus o další sametovou revoluci.
Také se přikláním k tomu, že se jedná o moc velké peníze v řádu miliard, které by té zkrachlé firmě pomohly a další velký problém A.B. je vyjádření o nepodporování globálního paktu OSN o migraci. Je ale pravdou, že se od toho paktu odklání další a další země.
-------------------------------
Otázka - ktrerý politik je zcela čistý? Na koho by se nedalo něco vytáhnout?
Byly volby, demokratické, všichni věděli, co je Babiš zač, co dělá, jaký má majetek. Voliči volí vždy to menší zlo. A říká se to již od prezidentských voleb 2013 v roce a řekne Vám to dost lidí.
Z těch dvou zel, volím to menší.
Dle mne jsme ale zvolili dobře - chránil a chrání naši republiku.
Nemusíme s ním souhlasit ve všem, třeba - Švédsko náš vzor, podpora našich vojáků v misích v cizích zemích, občasné slovní úlety. Ale tak by to bylo /podobné, nebo zcela jiné názory/ s každým jiným zvoleným prezidentem, nebo politikem.
Fakt myslíte, že měl Babiš tolik voličů? Já to teda vidím dost jinak: Počet voličů v ČR je plus mínus 8 400 000.
K posledním volbám přišlo plus mínus 40% voličů, to je přibližně 3.360.000 lidí. Zbytek (60% voličů = přes 5 milionů lidí) k volbám vůbec nepřišlo, protože byli zoufalí z politické situace a nevěděli nebo neměli koho volit.
Znovu celý text příspěvku:
Fakt myslíte, že měl Babiš tolik voličů? Já to teda vidím dost jinak: Počet voličů v ČR je plus mínus 8 400 000.
K posledním volbám přišlo (plus mínus) 40% voličů, to je přibližně 3.360.000 lidí. Zbytek (60% voličů = přes 5 milionů lidí) k volbám vůbec nepřišlo, protože byli zoufalí z politické situace a nevěděli nebo neměli koho volit.
Babiše volilo 15% voličů z 3.360.000 lidí, to je přibližně 504.000 lidí.
Zbytek národa, tedy naprostá většina - necelých 8 milionů voličů Babiše nevolilo, protože ho nemají rádi nebo ho přímo nesnášejí. Takže když tito lidé dnes vyjadřují svůj názor na situaci, rozhodně nejsou kýmkoli zmanipulovaní.
pominu vaše kouzlení s čísly, protože volbní zákon je jaký je, ale závidím vám jistotu, že 5M lidí je zoufalých. Zoufalí jsou ti, co neumí nic nebídnout a jen pějí písně proti AB
jiriku50: To není kouzlení s čísly, to jsou fakta. Ta čísla si na netu určitě umíte dohledat sám.
ra 252: Demokracie se bohužel vždycky vymstí těm, kdo se jí řídí. Jsou ale tací, kteří na ní kašlou a ti pak vládnou.
problém s demokracií nemám, nevím, ž čeho to vyplynulo, ani čísla mě, jak píšu, nezajímají. Zajímá mne, jak pisatel došel k toku, že 5 mil. lidí je zoufalých. Na to jste nenapsali ani čárku, demokrati
jiriku50: Slovo "demokrat" je pro Vás očividně nadávka. S takovými lidmi odmítám diskutovat. Byla by to pro mě jenom zbytečná ztráta času.
Doplnila bych - voliči byli hodně znechuceni, ale ne A.B., ale celou tou squadrou na poli politickém.
Jiříku, Kouzlení s čísly? Jestli počítání s procenty (učivo pátého ročníku ZAKLADNÍ ŠKOLY) říkáš KOUZLENÍ, tak potěškoště
. To jsi asi moc ve škole pozor nedával, viď?
Elane: Máte blbě výpočet. Proč počítáte, když jsou tu oficiální čísla. Babiše volilo 1 500 113 voličů.
volby.cz/...
Kolik bylo demonstrantů na Václaváku? 20 000? No nevím, Nehledal jsem konkrétní čísla. Nikdo se s nimi nechlubil, takže to asi nebylo nic moc.
Dneska průvod v Liberci. Jestli hodně, tak 200-500 lidí. Dost nepoměr k počtu voličů, ne?
Jak že byl ten argument o manipulaci? Když se na to někdo koukne se správnými čísly, tak to "nějak"vyjde obráceně?
Nikdo: Vy máte výsledky do poslanecké sněmovny v říjnu 2017, tehdy Babiše opravdu ještě volilo 29,60% voličů, což je při volební účasti cca 60% cca 1,5 milionu.
Já mluvila o letošních komunálních volbách, kdy ho už volilo jenom 14,88% zůčastněných voličů, což je už jenom toho půl milionu.
to je fakt, ale za to nemůže AB, to je za každé politické sestavy. Taky jsme pracovali, dlouho a dokonce nám to prodloužili, aby mohli mít vládní a stranické tanečky déle
jedubabo, Ty jsi opravdu ještě nepochopila, že mnoha lidem je morálka a slušnost u zadele? Že považují za normální to, že je někdo trestně stíhaný? Hrdost jednotlivců, natož národa se naprosto vytratila... Bohužel
To je zásadní rozdíl mezi politikem a manželkou. Zatímco u politika chci, aby uměl prosadit mé zájmy tam, kde já to neumím, nebo nechci, tak u manželky chci, aby byla slušná, pořádná a bylo mi s ní dobře. Bohužel mnozí chtějí, aby jejich politik byl jako manželka a pak zažívají samé frustrace.
Pokud se mu bude dařit prosazovat mé zájmy, tak s ním budu spokojený. To ale neznamená, že ho budu chtít za manžela. A pokud mé zájmy hájit nebude, nebo pokud bude v jejich hájení dlouhodobě neúspěšný, tak přestane být mým politikem a najdu si jiného.
jedubabička - pro mne je daleko milejší když Pan prezident Zeman řekne na veřejnosti nějaký vulgarismus, než když Havel hlásal lásku a mír a přitom nechal rozkrást celou republiku. Proti němu je M. Z. zlatej slušnej chlapec.
Zlatej, slušnej chlapec? Tak to potom ano... Je jedno, že má na svědomí to, že si tady lichvářské firmy mnou ruce, je jedno, že díky tomu se dostávají lidé pod most, je jedno, že je to největší kámoš exekutorů...vždyť je to ale jinak vcelku zlatej, slušnej chlapec! S prominutím : Chce se mi blejt velebnosti
Slušnej a zlatej asi nebude, jako vetšina politiků popř. podnikatelů.V každém případě mu nelze upřít popularitu, a to i zápornou. AB je komunikativní, snaží se o vysvětlení a odrážení útoků novinářů, občanů,politiků, i když by nemusel nebo se zesměšňuje...ale to by nebyl populární.Čeká nás zdražování a za několik málo let další volby, komu se žije špatně a chce se mít lépe určitě se připraví na další volby, nebo může jít demonstrovat a stěžovat si, ale to je tak asi všechno co může dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.