Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě zážitku v okolí Ostravy

Od: milann* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
chtěl bych přítelkyni koupit zážitek něco jako let vrtulníkem, bývá v létě možnost za 600Kč, nic takového jsem však v okolí Ostravy nenašel jen za 2000Kč, což je už dost.
Neporadil by mi někdo? Nebo nějaký jiný typ na zážitek? Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hledejte, vybírejte - impresio.eu/...

fidonet*
hodnocení

2x

Mošnov, seskoky balonem

liska5
hodnocení

2x

A jste si jistý, že přítelkyni takovým dárkem nadchnete? Známá vyhrála seskok padákem a nechala to propadnout, že nerada létá, natož aby skákala.

Tak ji třeba vezměte jednoho krásného dne do archeoparku v Chotěbuzi a tamtéž pak do Rybího domu na večeři a na prohlídku akvárií. Máte to kousek od Č. Těšína směrem na Karvinou. I vlakem se tam dostanete. Jen pro jistotu ověřit, zda bude v tu dobu otevřeno.

jirik50*
hodnocení

0x

za 600 toho moc nepořídíte, spíše se obávám, že nic

laura88
hodnocení

0x

Já si teda taky osobně myslím, že za tu cenu nic neseženete. Já jsem letěla v Brně a stálo to asi 3 tis. Ale teda zážitek k nezaplacení.

armf
hodnocení

0x

Do 600Kč

Wellness Ostrava Poruba

wellnessporuba.cz/...

slevomat.cz/...

Romantická večeře restu.cz/...

řecká večeře restu.cz/...

restu.cz/...

doplněno 16.01.19 19:11:

Též byste společně mohli otestovat bezdomovecké iglů novinky.cz/... ;) Ostravaci jsou první testeři.

betty
hodnocení

0x

Lauro, kde jste prosím ten zážitek kupovala? Taky něco sháníme jako dárek. A hledám něco ověřeného.

laura88
hodnocení

0x

Kupovali jsme na adrop. Všechno proběhlo bez nějakých problémů. Domluva super. A ten let opravdu bomba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]