Nejste přihlášen/a.
Tohle prameniště je uprostřed lesa, pár desítek metrů od značené cesty, vede k němu odbočka. Ve stráni nad stavbou je několik drobných pramenů a miniaturní potůček silně železité vody (viditelně rezavá + zrzavé usazeniny). Kde to je?
Tak abych nezakládal další otázku, ještě si nevím rady s tímhle místem (druhé foto)...
Dobrý den, to druhé místo bude asi Naučná stezka Markomanů v obci Dobřichov (viz Vaše první fotka ze tří). Podívejte se v odkazu na tu fotogalerii a porovnejte tam ten "šutr", na kterém paní sedí na Vaší fotce. Jestli jsou tam i ty dřevěné sochy zvířat nevím, ale možná to je zase foceno jinde. Zdravím!
magdon - s tou fotkou jsem to pochopil. Bude to asi trojfotka ze stejného dne, resp. výletu, tak ty dřevěné sochy zvířat nebudou daleko.
BINGO!
Ne, opravdu jsem nikoho nezkoušel. Pustil jsem se do "úlidu" fotek a nevěděl jsem, kam tuhle zařadit. Přítelkyně sice tvrdila, že je to u Peruci, ale já jí nevěřil. Holt ženský mají vždycky pravdu .
ben - Jo, to je ono. Dík.
Tou druhou fotkou jsem myslel spodní trojobrázek. Trochu nešťastně jsem to formuloval .
magdon - tu nedůvěru musíte nyní odčinit nějakým malým dárkem (např. zlatá maličkost s briliantkem určitě potěší vždy) .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.