Nejste přihlášen/a.
niki, Ty jsi vloni dědu s klíčenkou nezklamala. To zklamal na celé čáře Tvůj děda, jestli dal najevo, že se mu dárek nelíbil ! Hele, já mám stejně starou vnučku, jak jsi Ty. Vůbec, ale VŮBEC by mě nepotěšil nějaký "pořádný" kupovaný dárek. Naopak cokoliv vyrobeného Tebou by bylo nej
. Víš, oni jsou lidé, co neumí dárky přijímat, nemají radost z maličkosti a z dárku vyrobeného a darovaného s láskou. A s takovými lidmi si hlavu vůbec nelam. Kup jí třeba větší čokoládu a hotovo...
Babičce (i mamince) by se určitě líbil vlastnoručně vyrobený látkový květ. Dal by se velmi snadno vyrobit podle vzoru v odkazu. Asi metr stuhy nebo lemovky, raději světlé barvy, případně s drobným vzorem, kolečko plsti nebo jiné nepáravé textilie, do které se bude nařasená stuha přišívat, spínací špendlík. Za chvíli je hotovo. Mám podobný doma vytvořený květ z lesklého saténu v zajímavé barevné kombinaci. Na tmavém zimním kabátu je to pěkné. Na stránkách vlnika jsou i jiné drobné a levné textilní ozdoby. Všechno se dá koupit, ale pokud to vytvoříš sama, bude mít babička největší radost ze šikovné vnučky.
Podívejte se sem woolife.cz/...
Tyhle jsou sice pletené, ale zbytek teplé látky koupíte za pár korun a jestli jen trochu umíte šít, máte za chvíli hotovo-
niki: Do vkusu druhého člověka se dost těžko trefíš. Nikdy jsem od svých dětí (a vlastně od téměř nikoho) nechtěla žádné kupované dárky. Co potřebuju, to si nejlíp koupím a vyberu sama, co nepotřebuju, to nechci. V podstatě taky neumím přijímat hmotné dárky, dřív jsem za případný dárek sice poděkovala, uložila do skříně, a za nějakou dobu jsem je dávala charitě.
Pro mě jsou největším dárkem k čemukoli (i k Vánocům) chvíle strávené s rodinou, kdy po obědě sedíme třeba 3-4 hodiny a povídáme nebo koukáme společně na film nebo hrajeme nějakou hru nebo jdeme do města na procházku. Věci jsou jenom věci, ale na společně strávené chvíle se nezapomíná. A když si nezapomeneme na procházce udělat společné fotky, jsem na vrcholu blaha.
Třeba to mají děda s babičkou stejně. Chtěli by třeba raději tvůj čas, než věci, které nepotřebují.
Je to sice koupené, ale myslím, že i praktické.
Co koupit nějaký hezký, stolní, tématický kalendář na rok 2019?
Bývají různé druhy - jestli babi ráda vaří, tak s recepty, jestli má ráda květiny, tak s obrázky a popisem květin, nebo jsou s vtipy na zasmání, s houbami, se psy, s kočkami, lunární /ten je potřeba vidět, měla jsem ho a nebyla jsem s ním spokojená/ a podobně. A nejsou ty kalendáře až tak drahé. levneknihy.cz/...
Pokud chcete něco babičce uplést, tak koupit nějakou vlnu a uplést šálu. Je to rovné a rychle to přibývá. Do vánoc zvládnete i dvě, jednu veselou pro babi a jednu v hnědých, podzimních tónech pro dědu.
Dobrý večer : doporučuji toto : hubatacernoska.cz/... . Jsou tam i jiné nápady . Pěkný je i kalendář s rodinnými fotkami, vyrábí spousta firem ... taktéž se nechá darovat i hrneček s fotografiií -. Já miluji kalendáře s fotografiemi svých blízkých ... Ať se povede vybrat vhodný dárek a přeji samé krásné dny a pohodové vánoce . marie
co nějaká bonboniéra, čokoládový likér nebo vaječňák? Já vím, že je to docela "nuda" - ale s věcmi se těžko trefiš, pokud nevíš naprosto přesně co by ten druhý opravdu chtěl. Já jsem se tedy netrefila skoro nikdy, ať to byl třeba i drahý dárek a stejně se netrefili do mého přání a vkusu ani druzí. Nakonec jsme dopadli tak, že jsme si začali dávat peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.