Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázkové rébusy II

Od: hop® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, docela mne zaujaly a pobavily obrázkové rébusy v tématu poradte.cz/... tak jsem se trošku porozhlédl po internetu a našel nějaké další, jde o česká přísloví. Znám správná řešení, takže se nezúčastním, ale pokud si chcete trošku "provětrat hlavičky", máte možnost ! ;)

Obrázkové rébusy II

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alileta*
hodnocení

0x

Paráda! Mám je všechny, kromě č. 13. A hodně mě štve, že na to nemůžu přijít. Nebyla by malá nápověda? ;)

doplněno 05.01.14 20:20:

Hurááá, tak už jsou rozuštěné všechny rébusy! Klidně přidejte další :) Jen mi není jasné, co znamenají ta čísla a písmenka dole v rohu.

ok®
hodnocení

0x

asi jsem úplně blbá, nevím ani jeden! :(

ertl
Mala napoveda: c.1.: laska hory prenasi :) p.s.: vim je vsechny. Mam rad takove rebusy :)

alileta*
hodnocení

0x

A teď mi ještě někdo řekněte, co to je ROHULICE MOJŽÍŠOVA... nebo jsem to vyluštila špatně? *ee*

doplněno 05.01.14 21:56:

...nebo snad ROH ULICE MOJŽÍŠOVA? *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]