Nejste přihlášen/a.
Ahojte...
Potřebovala bych poradit co mám dělat, aby se mě všimál jeden kluk...
Minulý rok bylo úplně všechno v poho... zeptal se mě jestli s ním pujdu někdy ven... ale nechodila.. každý den se ptal... já nešla... Byla jsem úplně do něho zblázněná... Tak jsem mu napsala že na něho strašně myslím a že ho MILUJU! A on že ... Co jsem ti chtěl říct asi venku...? Jenže nejak se zkomplikovalo ... Jeden kluk z devídky... Byla jsem mimo... Začala s ním chodit.. byl to jeho kamarád...
Kluka do kterého jsem byla pořád zblázněná jsem po nějaké době viděla... V tu dobu i když jsem chodila s jeho kamarádem jsem ho Milovala... S tím klukem jsem skončila ...
Ten den jsem tomu klukovi napsala že ho miluju a že nemožu bez něho být ... jenže o měl pravdu... Že jsem mu nemela psát ty věci hned ten den když jsem se rozesla s tím kámarádem... Pak že mě ignoroval.. a že nechce skončit jako ten kámoš...
Tak jsem mu přestala psáát...! Uplynulo několik měsíců a já poznala nového... Byl milej ... ale pořád se hádali.. Jednou to skončil on pak já... Zustali jsme kámoši... Jenže já jsem pořád zamilovaná do toho kluka kterého už chci strašně dlouho ... ( Včera jsem mu napsala a zdá se že zatím v poho...
Ale nechci to zkazit jako předtím ... prosím poradťe co mám dělat?
Je to ten nejlepší kluk na světě...
Bojím si sním i psáát ...!
Prosíím ...
No nevím jestli nejsi moc přelétavá. Musíš mu dát najevo že miluješ jen jeho a jinak už to nebude. Asi ti moc nevěří.
Myslím, že jsi svou příležitost už "prošvihla" v době, kdy jsi neopětovala jeho zájem, a když jsi dala přednost jeho kamarádovi.
Každopádně máš zajímavý způsob myšlení a jednání: milovat jednoho, ale chodit postupně s jinými dvěma, přestože je nemiluješ (nebo jsi je také milovala?) ...
doplněno 04.03.13 13:51:Slovo zajímavý jsem měla napsat v uvozovkách ...
Nejhorší je když tomu klukovi budeš furt psát. Tím si ho odradíš. Začala bych tim že bych mu napsala že semu omlouváš co jsi udělala , že to byla chyba atd... :D Ale pak už mu nějakou dobu nepiš. On se ti ozve sám nesmíš mu furt psát. Myslel by si že seš jako stíhačka...
Jestli si píšete je to fajn ale dávej si pozor abys ze sebe neudělala trubku nebo nenapsala nějakou blbost co by ho možná i naštvalo
Na to si musíš dávat pozor. Když už si budete psát zkus i nějaký ten humor ale né zas moc
Věř mi ... zažila jsem to a ted s ním chodím už 2 roky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.