Nejste přihlášen/a.
Ráda bych se zeptala, zda někdo koupiil v posldní době vysavač, už jsem zoufalá, vracím už třetí, koupila jsem vysavač s opravdu nízkým příkonem a přesto s nám na nejnižší výkon nelze vysávat, koberec mi to zvedá, vůbec to po koberci nechce jet a okamžitě hubice ke koberci plřilne. Když to srovnám se starým, tak tam byla hubice věgší a těýší,dívala jsem se na různé vysavače, ale všechny mají tu mrňavou lehoučkou hubici. Děkuji.
Zaplaťte si Ajo1946 časopis Dtest, kde v zářijovém čísle vyšel docela velký, nový test na vysavače. Se všemi parametry a z nich si vyberte.
Zajímavé,teď mám na dílně pět vysavačů na opravu. Všechny mají regulaci výkonu na motoru,tři mají ještě na trubici "okénko",které jde otevřít a saje to ještě méně. Do googlu jsem napsal vysavač a koukl na odkazy. Nejlevnější ETA za pár stovek,bez jakékoliv regulace,další kolem 15 set už regulaci mají. Jo,a všechny mají v základu tu širokou těžkou hubici. Co to bylo za vysavače,které jste vrátila?
Hm,to aero je normální vysavač,takže tudy cesta nevede. Ještě mě napadlo,jeden z těch v dílně má těžkou hubici s vlastním motorkem,který pohání kartáč,po kterém to jede. Je to takový kříženec vysavače a něčeho,čemu jsme jako děcka říkali "samlux". Takový mechanický kartáč. Něco takového by Vám nepomohlo? Zkuste se podívat na vysavač s "motorizovaným turbokartáčem"
Nejdřív jsem vrátila Samsung, ten měl plastovou tyč, ta by se brzo zlomila, teď Eta aero,puštěno na nejmenší výkon a hubice je malá z odlehčeného plastu a ještě jsem otevřela tu západku na hadici. Normálně se přisála, pak šlo trochu je zpět ke mně, dopředu vůbec, můj starý vysavač m,á 1500 W, hubici těžkou, luxuju s ním i malé předložky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.