Nejste přihlášen/a.
Měl bych pár otázek na nejaktivnější uživatele. Všiml jsem si, že někteří lidé tu trávi enormní množství času. Nevím jak rychle zvládáte číst a psát, nevím jak se to dá stihnout, ale zajimá mě pár věcí k těm co tu jsou vidět téměř furt. Zajímá mě co je to za osobnosti.
1) Jak rychle umíte číst?
2) Jak rychle umíte psát na klávesnici? Píšete všemi deseti? Tipoval bych že ano.
3) Kolik hodin denně strávíte na Poradně?
4) Jak často ji kontrolujete
5) Jistě máte mnoho zkušeností ze života, ale předpokládám, že jste v důchodu a máte na tuto aktivitu čas?
6) Udržujete pravidelně kontakt s přáteli? Nemyslím internetovými prostředky jako jsou v dnešní době emaily, facebook, instagram, ICQ kde se hlavně píše. Nemyslím ani telefón. Myslím osobní styk s lidma, s přáteli a kamarádama.
7) Můžete uvést s kolika lidma se denně osobně potkáte?
8) Můžete uvést s kolika lidma si denně podáte ruku?
9) Můžete uvést s kolika lidma se denně obejmete?
10) Můžete uvést kolik lidí vás při denním osobním styku pochválí?
Případně uveďte kolikrát je to za týden či měsíc.
Děkuji.
11) Můžete uvést kolik lidí se vám denně při osobním styku zasměje (když věnují pozornost tomu co děláte - jste středem pozornosti při uvolněné společenské atmosféře)?
12) Od kdy dokdy (hodin) jste na Poradně (i když to není v kuse). Jaká je vaše "pracovní doba". Uvěďte například od 8 do 22h.
jé - to je krásná otázka - na tu nemohu nezareagovat !
- Jakmile ráno vstanu - (jsem samozřejmě v důchodu) - zapnu počítač, televizi, svých několik videí - a "jedu" ! -zkontroluju zprávy, projedu diskuze, semtam přidám nějakou "perlu" - vypiju několik kapučín, pomazlím se s kočkama a podiskutuju s partnerem, který ráno většinou cvičí, takže diskuze nebývají nicmoc.
- Pak vyrazím do města na nákupy, nebo na čumendu a trénuju "kopce" - tj. několikrát si vylezu dostupné kopce a kopečky, kterých ve městě máme docela dost. Cestou potkávám pejskaře, které většinou nemůžu nechat bez povšimnutí a bez úsměvu. Sympatie bývají vzájemné, neboť pochválíte-li pejskařovi jeho mazlíčka, jakobyste pochválil jeho samého, či jeho rodinu ! - V létě samozřejmě vyrážíme co nejčastěji na výlety do přírody.
Po návratu zase zapnu telku, počítač a hraju si s videi - nahrávám, stříhám a sbírám filmy, fotky a různé takové blbiny, přičemž mi příjemně uteče čas. Zaplaťpánbůh mne to stále baví, protože je důležité mít v životě - a zvláště ve stáří - něco, čím se bavíte, i kdyby to byl sebevětší nesmysl. Proto se z "Poradny" ani neodhlašuju, i když si třeba luštím křížovku a koukám na telku.
Přátele vlastně - kromě blízké rodiny - nemám, protože je nepotřebuju. To nejmenší, co by mne bavilo - by bylo povídání s kamarádkami u "kafíčka" . Jo - a kromě partnera by mne ani nenapadlo někoho objímat, ale jinak se usmívám ráda a na každého, kdo se tváří alespoň trochu vstřícně. Prostě takovej neužitečnej život. Ale - furt to ještě jde, i když to valný smysl nemá. Ani číst knihy už mne nebaví a nesnáším ticho. Tak ahoj (pozdrav "zdravím" už mi sebral "ben")
culdabulda, otázka se vám sice líbí, ale odpovídáte zde trochu ledabyle a neúplně, nemohu například najít váš počet úhozů za minutu na klávesnici a jiné a jiné údaje. Nevím, nevím, zda bude pan "hever" spokojen.
culdabulda, píšete "takovej neužitečnej život", to ale neříkejte, každý život, každý človek je důležitý. Například, víte, jak hezký den připravíte takovému pejskaři, když jeho čtyřnohého kamaráda pochválíte? Po takové pochvale má hned den prosluněný a pohodový hned od dopoledne. A to díky vám, takže žádný neužizečný život. Všechno, co děláte, má nějaký význam. Mějte se hezky.
@maky
- dík za odpověď a musím konstatovat, že nejvíce potěšení a životní pohody i energie čerpám z pohlazení kolemjdoucích pejsků hlavně já ! Nutně mne musí napadnout, jestli nezískávám energii na úkor těch chudáčků pejsků ale takový už je holt osud zvířat, která na důvěru a oddanost k člověku většinou doplácejí.
Pokud se týká počtu úhozů - zjistila jsem, že při přechodu od klávesnice psacího stroje na klávesnici počítače se moje dovednosti postupně ustálily na použití opět jednoho prstu, namísto deseti, taže o počtu úhozů nemá smysl hovořit. Anebo, že by to bylo přechodem od mládí do stáří? od šikovnosti k nemotornosti, od aktivity k pohodlnosti?...
culdabulda, nemusíte si vyčítat, že odebíráte pejskům energii, oni totiž, stejně jako malé děti, přijímají energii ze Zdroje nepřetržtiě, stále jim je doplňována a tak je jí dost pro ně i pro vás. Se zvířaty to mám stejně, přijdu k dceři a přiletí dva kocouři + pes. Co má smysl pro jednoho, nemá význam pro jiného. Vy nesnášíte ticho, já ticho miluji, byla by to otrava, kdybychom byli všichni stejní. Tak jako se zvířaty, stejně to mám i s rostlinami, se popelím do nekonečna na zahrádce, onipuju každou kytičku, manžel nechápe.
Děkuji, já zase nemohu nezareagovat i když zrovna se necítím dobře, jsem na šrot, ale nedá mi to. Díky za upřímnost. Budu se snažit být taky upřímný, takže při čtení řádku:
"- Jakmile ráno vstanu - (jsem samozřejmě v důchodu) - zapnu počítač, televizi, svých několik videí - a "jedu" ! -zkontroluju zprávy, projedu diskuze, semtam přidám nějakou "perlu""
Jsem si v duchu pomyslel: A jé, další závislačka... Ale ve skutečnosti nic ve zlém, ve skutečnosti každý máme sklon k předsudkům, i když se obvykle snažím předsudkům vyvarovat. Vlastně to mám úplně stejně. Ráno musím nejdříve číst zprávy... Diskuse moc nečtu, jen zkontroluju jestli někdo nezareagoval na mě. Hlavně si ale musím pustit nějakou písničku z youtube, asi tak 3x týdně si potřebuju zazpívat, zatančit a cítím se skvěle. Na čtení diskusí nemám většinou moc čas ani sílu. Ale rád sonduju druhé lidi takže občas dávám ankety. Vlastně to mám podobně i s těmi vztahy jako vy, nepotřebuju se s nikým objímat, mám to stejně. Fakt dlouho mě nikdo neobjal a jsem za to rád, nic při tom necítím a nejsem typ co si rád hraje na to jak mě setkání dojímá, zvlášť pokud dotyčného moc zrovna nemám náladu vidět. S pochvalou se nesetkávám často, ale občas se snažím chválit či ocenit jak se někomu něco povedlo. Je to častěji než kdo chválí mě. V důchodu, nevím co bych dělal v důchodu, ale člověk musí něco dělat aby se nezbláznil a hlavně se vyhýbat sociálním sítím, abych nedopadl jako závisláci na telefonech co už nedovedou komunikovat bez telefonu. Tohle ale vidím jako svou přednost oproti druhým, protože řada lidí už je telefonama a internetem tak zblblá, že je to začíná diskvalifikovat, jenom si svůj handikap pořádně neuvědomují. Já ho ale vidím a dokážu toho využít, když je příležitost...
- děkuju za odpověď - a to já už jsem ve věku, kdy uvítám každou "závislost - kromě drog a alkoholu - která mi zpříjemní život. Neboť teď už si nemusím na nic "hrát", nic "předvádět" a můžu si v podstatě dělat, co se mi líbí a z čeho mám radost. Cokoliv, co mi teď přinese potěšení, uvítám, protože člověk si uvědomuje, že si musí vážit každé chvilky, kdy je mu dobře - i kdyby to bylo dřepění u PC celý den. Proč ne, pokud to ovšem nikomu nevadí (a pokud u toho "nechcípnu" )
Pokud vám odpovědi připadají moc osobní, tak můžete odpovědět na sz.
PS: Již v minulosti jsem se setkal s neochotou odpovídat na ankety, tudíž počkám nejdříve jestli někdo vůbec odpoví.
PS2: Je zajímavé, že to považujete za šmírování. Tedy si rád chráníte své soukromí, že?
To je snad fuk, jestli údaje budou uvedeny tady, nebo SZ přeposlány, promiňte, kdovíkam, kdovíkomu a kdovíkčemu, ne?
Přísahám, že odpovědi nebudu analyzovat.
14) Máte facebook?
Slouží to jen pro moji osobu, nedělám to pro žádnou firmu. Zajímá mě, kolik tu trávíte času, ale nechci o tom veřejně psát. Chci si udělat představu o těchto lidech. Dělá vám problém zodpovědět soukromě? Proč?
bene: již dříve jsem zde založil otázku, kde jsem šel osobním příkladem a šel jsem z kůží natrh. Jak vidíte, nikdo neodpovděl, kromě obvyklého "nechce se mi počítat"(přitom by to zabralo mnohem méně času, než který ztrávíte tady na poradně). Tedy předpokládám, že v případě, že bych vám odpověděl ať veřejně či soukromě, odpověď se nedozvím. Ale může být, soukromě vám odpovím, odpovíte i vy mě?
U uživatelů bez fotky by si člověk i mohl položit otázku: proč se tak strašně bojí, když "tahle poradna už anonymější být nemůže".
h4ever - neodpovím. Ano, své soukromí mám rád, ale vzhledem k mému již delšímu výskytu na této stránce si myslím, že jsem toho v příspěvcích už stejně na sebe prozradil dost - někdy přímo a jindy to lze poznat "mezi řádky". On totiž každý, kdo je zde stále jen s jednou registrací, jedním nickem a nepíše jako nepřihlášený (což jsem i já), zde zanechává stopu, ze které si ostatní mohou udělat nějaký úsudek (pokud mají dobrou paměť). Raději mám otázky méně osobní.
Kdo je to zdatný pisatel? Někteří pisatelé zde jsou tak zdatní, že vyplodí takové příspěvky, nad kterými zůstává rozum stát. S neochotou odpovídat jsem se tu nesetkal, spíš naopak. Jsou tu pisatelé, kteří musí odpovídat za každou cenu i na věci, na které se nikdo neptá. Ono je asi nejpodstatnější to, kdo se ptá a jak se umí zeptat. Stálí uživatelé, kteří opravdu umí číst, se na to, kdo je kdo, vůbec nemusí ptát. Jsou schopni to docela spolehlivě vyčíst z otázek a odpovědí. Svůj dotazník jsi sám nevyplnil, tak se alespoň zkus zamyslet a odpověz si na otázku, proč by právě tobě měl na tyto otázky někdo odpovídat.
Nevím jestli je tu nějaká statistika, kdo nejčastěji přispívá. Myslím tím lidi, co tu jsou vidět snad v každém vlákně a ve statistikách jsou na předním místě (ale myslím statistiky počtů příspěvků za den; případně množství vláken do kterých se zapojili).
Do odpovědí nikoho nenutím, tudíž ani sebe ne. V tom jsme si všichni rovni.
Je mi zahadou, proc zde vubec pise nekdo, kdo vubec nechce odpovedet? A proc pise, ze mu na to odpovedet nechce? Vzdyt by stacilo se proste nezucastnit.
Grafomanie? Touha napsat cokoliv kamkoliv? Udrzovani si statistickych zebricku?
-
Nevim, kam se radim v ramci uzivatelske aktivity a zda tedy jsem nebo nejsem cilova dotazovana skupina, ale pac mam ted chvili cas, tak odpovim.
Ne kvuli tomu, ze bych mel nejakou touhu se s tim zde podelit a normalne bych se zde vubec nezdrzoval, ale pouze z toho duvodu, ze sem vubec nepochopil, proc Ben a Jedubabicka zde vubec reagovali, coz me heclo.
1) Jak rychle umíte číst?
Co mam vypozorovano, tak o dost rychleji, nez je prumer.
2) Jak rychle umíte psát na klávesnici? Píšete všemi deseti? Tipoval bych že ano.
Vsemi deseti, plynulou rychlosti, nevim kolik uhozu za minutu.
3) Kolik hodin denně strávíte na Poradně?
V pracovni den tak ctvrt az pul hodinky? Pokud odpovidam na neco slozitejsiho, tak se to muze protahnout, naopak, kdyz je okurkova sezona, tak par minut. Mozna admin by vedel lepe. Mimo pracovni dny jen tu a tam nakouknu a abych na neco odpovedel, tak uz to musi byt sakra zajimave.
4) Jak často ji kontrolujete
Viz 3).
5) Jistě máte mnoho zkušeností ze života, ale předpokládám, že jste v důchodu a máte na tuto aktivitu čas?
Nejsem v duchodu, chodim se sem odreagovat vzdy na chvilku behem prace, nebo treba behem nudnych skype rozhovoru, kdyz nekdo jiny plka blbosti, kdyz se nekam vezu, cekam atd. Zkratka po chvilkach, kdyz neni do ceho jineho pichnout a neni zaroven dost casu zacit neco jineho smysluplnejsiho.
6) Udržujete pravidelně kontakt s přáteli? Nemyslím internetovými prostředky jako jsou v dnešní době emaily, facebook, instagram, ICQ kde se hlavně píše. Nemyslím ani telefón. Myslím osobní styk s lidma, s přáteli a kamarádama.
Ano.
7) Můžete uvést s kolika lidma se denně osobně potkáte?
Pokud se potkanim mysli vzajemna interakce vic nez pouhe pozdraveni se, kdyz se myjime, pak bych to odhadl tak na 10-20 denne.
8) Můžete uvést s kolika lidma si denně podáte ruku?
0-5. Jak kdy.
9) Můžete uvést s kolika lidma se denně obejmete?
3, z toho 1 dospely.
10) Můžete uvést kolik lidí vás při denním osobním styku pochválí?
Asi nikdo. Parkrat za mesic mozna? Nevim. Dulezite asi je, ze je to mnohem casteji, nez kdy mi nadavaji (do oci).
11) Můžete uvést kolik lidí se vám denně při osobním styku zasměje (když věnují pozornost tomu co děláte - jste středem pozornosti při uvolněné společenské atmosféře)?
3x? Fakt nevim.
12) Od kdy dokdy (hodin) jste na Poradně (i když to není v kuse). Jaká je vaše "pracovní doba". Uvěďte například od 8 do 22h.
Kdyz me to napadne. Normalne pres den, kdyz pracuju, v uplnych extremech asi mezi 7-21. Nevim.
Axus, proč? To by snad mělo být jasné, taková " kontrola" tu už byla a to, že tu nesedí jen rádcové, to snad nevím pouze já.
STB co sledovala kde koho a kde co, uměla perfektně pokládat otázky aby zjistila např. jaký je názor na migraci, na romskou otázku, na prezidenta...Máte pravdu STB už není, akorát se dnes jmenuje jinak ale moc se toho nezměnilo.
Krátce a jasně odpověděl Ben v 8,47. Přesto ještě přidám pár vět k tomu, co z části dotazníku vyplývá. Chcete získat důkaz, že malé části rádců nahrazuje poradna plnohodnotný soukromý život. To si myslím i já a přiznávám, že to opravdu byl můj případ před lety, kdy jsem měla před rozvodem a byla aktivní na jiném diskusním fóru. A tuto poradnu jsem objevila a oblíbila si v době, kdy jsem náhle musela vyměnit rušný pracovní a společenský život za péči o maminku. A i nyní, kdy mě pobolívá noha, a proto nemohu chodit se psem po loukách, raději trávím chvilky na poradně než u Ordinace v růžové zahradě, u Soudkyně Barbory a podobných blbostí. Nevídím na tom nic špatného. Ale vypisovat to všechno do dotazníku? Proč? Protože to zajímá nějakého hevera?
@h4ever - Takže vám připadají tyto otázky natolik osobní, že by vám mohli ublížit, ačkoliv jste na poradte zcela anonymně?
Tak jinak - i když jsem to původně psát nechtěla - co je vám do toho? A nesnažte se mi podsouvat důvody jako "osobní, ublížit" a podobně - jednoduše nemám chuť být objektem vašeho "výzkumu".
Určitě tu bude někdo hloupý odpovídat na vaše otázky... Takhle veřejně a zadarmo, proč by to dělal? Proč se na to ptáte?
Kdybych byla na policejní stanici, jednalo se o vraždu a svítili na mne prudkým světlem a byla jsem pod tlakem, tak bych odpovídala, ale takhle?
Jo a já jsem se vás ptal na to jak dlouhé máte vlasy a kolik viděláváte, že máte takový pocit? Nic závadného na těch otázkách nevidím. Ale je krásné sledovat jaké reakce to v lidech vyvolává a jak se v lidech naplno projevuje jejich narcismus (který v sobě máme všichni).
Nedíval jste se někdo včera na dokument Proč nejsem na Facebooku? Tak se podívejte.
h4ever - vaše dotazy mě čím dál více děsí, tento nejméně. Usuzuji, že přátele nemáte a s normálnimi lidmi si nemáte co říci. Že vás nikdo nepochválí, neobejme, nemáte se čemu usmát, atd., proto vznik váš dotazník, abyste zjistil, že ostatní lidé to mají podobné jako vy. Ale moc se pletete. Vyčníváte z řady a je na světe mnohem více spokojenějších lidí než jste vy.
Ale všecno se dá změnit, musí se chtít.
Souhlas s Benem i Jedubabičkou, po přečtení byla moje reakce jasná CO JE VÁM DO TOHO. Jsem tu tak často jak chci, píšu na klávesnici tak jak umím, setkávám se s lidmi jak chci, objímám nejbližší. Do mé pracovní doby vám není nic a starost o můj osobní život a psychický stav nechtě na mně případně lékaři. Hezký večer L.
Zajímavé že to zní tak naštvaně. Nikdo vás nenutí odpovídat. Očividně se vám šlápl na kuří oko. Co vás nutilo odpovědět? Vnější tlak to nebyl, to muselo přijít zevnitř vás.
Nicméně, nemusíte odpovídat, je to spíše jen řečnická otázka... Vše co člověk napíše i nenapíše o člověku něco vypovídá. Zajímavé. Děkuji za reakci.
@kdotoje:
Ještě jsem chtěl reagovat na vás a asi mám omezený počet odpovědí, tak to nacpu sem. Myslím že porovnávání dělají všichni, třeba porovnávání v mém případě nemuselo být tak jak si myslíte, že hledám někoho kdo je na tom stejně špatně jako já, ale naopak, někoho kdo je na tom hůře nežli já Což je jistě narcistické, ačkoliv narcista nejsem. To přece potěší každého, když zjistí, že na něčem není závislý (třeba na FB, nebo Poradně), aby si mohl vyvrátit svou vlastní závislost. Myslím, že jsem vám toho o sobě prozradil už víc než dost, z čeho si můžete o mě udělat obrázek. Mým záměrem ani nebylo klást dotazník, ve kterém bych chtěl něco skrývat, ale opravdu jsem mířil na ty nejviditelnější osoby zde jako ben, ivzez, jedubabicka nebo lidus. Pro mě je velmi potěšující (narcisticky velmi uklidňující), když zjišťuji, že se potvrdila moje domněnka, neboť ani jeden z těchto předních přispěvovalelů nebyl ochotný odpovědět na mé otázky; což podobně jako u mě vypovídá o narcismu (říkal, jsem že nebudu analyzovat ty co odpovědí, ne ty co neodpovědí!
). Narcismus totiž je cítit i ze stylu jakým jsou ony odmítavé sdělení napsány. Dnešní den byl fakt super, myslím že tahle diskuse se fakt povedla. Mám co jsem potřeboval. Díky všem za účast... I těm co nenapsali ačkoliv vím, že to čerli
...
Takže vám připadají tyto otázky natolik osobní, že by vám mohli ublížit, ačkoliv jste na poradte zcela anonymně? Nemáte tu ani fotku. Já zase nevidím důvod co lidi skutečně motivuje, aby tu trávili tolik času a tento důvod se snažím pochopit. Zřejmě v tom vidíte vyšší poslání, ale rád bych tyto důvody pochopil hlouběji.
A k čemu vám to bude. Mně to připadá takové divné, vlezlé jako dotazník pro ZO KSČ z doby minulé.
To už je jedno, odpověděla mi bimbam a s její odpovědí jsem spokojen. Já pochopitelně počítal s tím že nikdo neodpoví, ale i to jsem bral jako odpověď, aby se tím potvrdilo moje přesvědčení. Děkuji všem za odpovědi, mám z vás radost
bimbam vám odpověděla v máte radost, jste spokojený? Ke spokojenosti tedy moc nepotřebujete, jste štastný člověk.
Však vy víte. To co všichni skrýváme, přece je známo nám všem. Jen nechceme o tom mluvit. Já například raději chodím kolem horké kaše, abych se nespálil, někdo raději ani neochutná. Každý má strach, že se spálí a proto raději nosíme masky. Nechceme o tom mluvit ani vy, ani já. Je přece lepší mit hlavu v písku, než si přiznat co nás pálí. Již není třeba slov. Budeme jen tiše mlčet a soucítit navzájem. Však my víme oč jde.
@axus - ze sem vubec nepochopil, proc Ben a Jedubabicka zde vubec reagovali
Za bena mluvit nemůžu - ale když jsem se pozastavila nad posláním údajů "kdovíkam, kdovíkomu a kdovíkčemu" - čímž bych taky zřejmě skončila a dál nereagovala, dostala jsem otázku proč mám "problém zodpovědět soukromě" a zda jsou "otázky natolik osobní, že by vám mohli ublížit". Nezavání to malinko manipulací?
Pane hevere, až vy sám zde vypíšete své odpovědi na otázky ve vašem dotazníku, tak potom se možná někdo přidá a také vám pošle odpovědi.
O tom pochybuji. Nebudu sem dávat kompletní odpověď přímo, už jsem částečně odpověděl v komentáři pod culdabulda1*. Lidi co nechtějí sdílet svůj osobní život, protože mají rádi své soukromí a mají pocit, že jim za to nestojím (vlastně si tím říkají, že jsou lepší než já!) prostě odpovídat nebudou ani kdybych jim sem vypsal detailní odpovědi.
* - bylo to přirozené a bez nucení, protože napsal někdo kdo to má podobně.
Napadla mě i další možnost, kdo tzv. sedí stále na poradně, kromě důchodců.
Kdysi jsem se seznámila s člověkem, který opravoval noťasy.
A ten byl stále on-line na e-mailu.
Při práci byl přihlášený /na svém/ a stihl neustále odpovídat a komunikovat.
Protože při opravě nějakého noťasu do něj nemusí stále něco psát a vkládat, ale pokud něco instaluje, aktualizuje, oživuje, čistí, nahrává, tak čeká, až si to samo zpracuje.
----------------------------------
I ve vlaku, cestou do práce je dnes zcela běžné si vyřizovat věci do práce nebo být připojen právě na Poradnu.
Člověk se na Poraďte poučí, načerpá plno nových věcí a zároveň předá dál svoje zkušenosti ostatním. A každý člověk chce být užitečný a pomoci těm druhým. A ta občasná pochvala, za dobré rady, která se tu občas tu a tam vyskytne, je takový malý bonbonek za čas tady strávený. Starobnímu, nebo invalidnímu důchodci nahradí internet i styk s veřejným životem, mnozí třeba po nemoci, nebo vlivem úrazu nemohou být tak pohyblivý, jak by chtěli. Vždyť to znáte třeba od známého maroda přes bolavou nohu, který zde hledal rady nejen jak na oteklou nohu, ale i jak něco vyluštit, či doplnit. Pokud to čte, dodatečně vše nejlepší k svátku Karlosdos.
Mě by něco zajímalo i z Vašeho života zadavateli.
Napište, co děláte, jestli jste v důchodu, nebo pracujete, jestli máte rodinu apod.
Já osobně žiji sama a poradnu jsem si zakázala, neboť to je závislost. Ale mnohdy to nedá a sednu a píši.
Anonymní hláška. Zní to jako by to psala ivzez. Reaguji: ze soukromých zpráv jsem nikdy nic veřejně nesdílel, tohle tvrzení je absurdní a je to lež.
Chystám se zeptat ladina z Prahy, jestli je možné zde zablokovat zakládání nových vláken a přispívání do diskusí, což bych velmi uvítal. Poradna.cz vytváří podobnou závislost, jako například Facebook nebo jiné sociální sítě. Facebook je extrém, poradna má cosi společného. Systém hodnocení, který je zde, dodává uživatelům pocit smyslu toho proč tu jsou. Já tu nehodlám být proto, aby mě tu někdo hodnotil anebo abych si tu mohl honit svoje ego, jak jsem dobrý. Ani mé příspěvky nejsou dostatečně hodnoceny, takže si myslím, že mě tu nepotřebujete a já se nebudu cpát někam kde mě nepotřebují, navíc jak říkám, má zdejší přítomnost mě odvádí od jiných činností a myšlenek, kterým bych se mohl lépe a účinněji věnovat bez tohoto rozptylování.
Reakce na příspěvek v 8.44 ------ Já tu nehodlám být proto, aby mě tu někdo hodnotil anebo abych si tu mohl honit svoje ego, jak jsem dobrý. Ani mé příspěvky nejsou dostatečně hodnoceny, takže si myslím, že mě tu nepotřebujete a já se nebudu cpát někam kde mě nepotřebují ------
Pokud máte pocit, že nejste dostatečně obodován, tak doporučuji zrušit registraci, nebo se nepřihlašovat pod svým jménem, ale jako anonymní uživatel.
-----------------------------------
Musím se přiznat, že mě to bodování též štvalo a funguji zde raději jako neregistrovaná.
@h4ever - Lidi co nechtějí sdílet svůj osobní život, protože mají rádi své soukromí a mají pocit, že jim za to nestojím (vlastně si tím říkají, že jsou lepší než já!)
A máme jasno, že?
- třeba to byla jen nabídka k přátelskému pokecu, k zamyšlení nad smyslem některých činností, nebo snaha přiblížit se tak nějak "lidsky" k některým významným osobnostem zdejší Poradny, které tazatel třeba uznává a proto ho zajímá jejich názor na některé věci a problémy v souvislosti s přetechnizováním až "odlidštěním" společnosti.
Proč tedy hned tak nepřátelsky? - ale na druhé straně je to docela typickým znakem dnešní doby, kdy je společnost zase rozdělena na "my a oni" - a to daleko víc, nežli kdy v době minulé. Lidé by za opačný názor, anebo názor, který se jim nelíbí - hned rovnou upalovali, nebo věšeli ! - takže se bojí o sobě něco říct - s docela oprávněným strachem, že by to mohlo být bůhvíkým zneužito !
Ale to jim nebrání, aby se na druhé straně nerozplývali soucitem nad chudáčky vrahy
1. Rychle. Příklad: Čachtická paní za dva dny.
2. Jako blesk. Sem tam uhodím.
3. 0-24hod.
4. 0x denně - každou minutu.
5. Nejsem v důchodu. Stále pracuji.
6. Ano.
7. Pokud se počítají i spolupracovníci, tak asi 20-100 denně.
8. Jak kdy. 0-20.
9. Trochu osobní, nicméně spolehlivě denně je to manželka.
10. Opět příliš osobní. Spolehlivě, zase manželka.
11. To jsem nikdy nepočítal, ani si toho nevšímal.
12. viz ot. č. 3
@h4ever: To jsem zvědavej, k čemu ti to bude. Teda jestli se s náma podělíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.