Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. Nevíte někdo o internetových stránkách, kde by bylo možné napsat název písničky a zjistit její žánr? Nebo kde by byly aspoň k hlavním hudebním stylům přiřazeny nějaké písničky k poslechu? Trochu v tom plavu a chci vědět, co vlastně poslouchám.
Děkuju
Nevím mně je to úplně šumák i když orientačně vím co je co! A někdy mne serýnkuje, když klasický rockový flák pustí na country radiu!Je to problem něco o tomto "vygůglit"?
Ach jo, a mně se tak líbilo pravidlo Z4 této poradny... Podle mě by bylo lepší mít nějakou šikovnou stránku, kde je vše hezky pohromadě, aby šly lépe rozpoznat rozdíly. Ale dobrá,
, jdu googlit
Sorry ale tím že jsem se zeptal zdali umíte "vygůglit " jsem Z4 neporušil! Radu jsem dal líbí se? líbí,posloucháte? posloucháte-nelibila by se = nebudete poslouchat .Když budete vědět ,že je to lidovka ne rock tak to přestanete poslouchat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.