Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudební žánry

Od: posluchac odpovědí: 8 změna:

Hezký večer. Nevíte někdo o internetových stránkách, kde by bylo možné napsat název písničky a zjistit její žánr? Nebo kde by byly aspoň k hlavním hudebním stylům přiřazeny nějaké písničky k poslechu? Trochu v tom plavu a chci vědět, co vlastně poslouchám.

Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co tohle studentpoint.cz/...?

Ale dál jsem neprohlížela, protože mě to nebaví ;)

posluchac
hodnocení

Jé, děkuju! *srdce* *tuc*

hodnocení

0x
Není to jedno?Poslouchám co se mi líbí v celém spektru od klasiky po metal a je jedno zda-li je to glam rock,art rock nebo popík ,nebo jak se všechny "škatulky" v hudbě nazývají.
posluchac
hodnocení

Není to jedno. Kdyby bylo, tak se neptám.

Nevím mně je to úplně šumák i když orientačně vím co je co! A někdy mne serýnkuje, když klasický rockový flák pustí na country radiu!Je to problem něco o tomto "vygůglit"?

posluchac
hodnocení

Ach jo, a mně se tak líbilo pravidlo Z4 této poradny... *alene* Podle mě by bylo lepší mít nějakou šikovnou stránku, kde je vše hezky pohromadě, aby šly lépe rozpoznat rozdíly. Ale dobrá, *mir*, jdu googlit *plac*

Sorry ale tím že jsem se zeptal zdali umíte "vygůglit " jsem Z4 neporušil! Radu jsem dal líbí se? líbí,posloucháte? posloucháte-nelibila by se = nebudete poslouchat .Když budete vědět ,že je to lidovka ne rock tak to přestanete poslouchat?

liska5

Kolikrát rozdíly téměř nejsou, což připouští i sami interpreti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]