Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo má zkušenost s domácí prací

Od: ivetamachova odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkušenost nebo kontakt na domácí prací? Pocházím z Mělníka. Můžete mne kontaktovat na tomto tel. čísle. Děkuji

S pozdravem Machová

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Paní Machová, v první řadě musíte napsat co umíte. Ale tady v této poradně Vám nikdo nepomůže, ne že by nechtěl, ale nemá možnost. Já bych Vám poradila ve vašem městě najít nějakou inzertní tabuli a tam si dát inzerát. Ale do poptávky musíte napsat co nabízíte za služby. Třeba umíte šít, tak možná opravy oděvů. Nebo naopak číst, co poptávají jiní lidé právě v té inzerci. Možná, že se budete divit co je možností, když něco umíte. Ale jestli máte na mysli nějaké lepení obálek, nebo skládání propisek, tak na to raději zapomeňte. To je podfuk.

prace
hodnocení

2x

Zkušenosti s domácí prací mám mnoholeté, ale i manžel se zapojuje, jednou za měsíc vyskládá myčku. :)

liska5
26.10.18 19:58

*haha*

lidus*

Super, napadlo mě totéž.

hodnocení

0x

WTF. A kde je to cislo?

Vedel bych. Umite v AutoCADu?

hodnocení

0x

Lze psát články jako copywrither do internetových magazínů. Nutnost ovládat uživatelsky PC a mít internet.Když nad tím budete sedět 8 hod. denně, lze si vydělat cca kolem 5000,- měsíčně. Je to na dohodu a děláte si to, kdy chcete a kolik uděláte, tolik zaplatí. Dělám to už cca 3 roky a jsem spokojená.

cicky

Pokud to je sazba v eurech, tak je to velice slušný. V korunách (20,-/h) je to víc než bída!

hodnocení

0x

za článek 1800 znaků /napsáno za 20 min/ 30,- Kč. Nikdo neomezuje, kolik si vezmeš zadání, dle tvého nebo taky třeba měsíc nic, jak se to hodí a to je práve ta svoboda a dobrý přivýdělek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]