Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na zvednutý límeček u košile?

Od: kosile odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, (hlavně tedy ženské části poradny) jaký je váš názor na to, když někdo chodí se zvednutým límečkem u košile a má ještě třeba šátek (tak jako na obrázku níže Robert Downey Jr.)

Je to děs, nebo se to tak může nosit? Děkuji mnohhokrát :)

Co říkáte na zvednutý límeček u košile?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Já bych to nechala na každém ,co se komu líbí. ;)

petulee
hodnocení

0x

mě to přijde náhodou v pohodě :)

hodnocení

0x

Pokud je chlap pěkný, má uhrančivé oči a milý úsměv, tak na nějakém tom límečku vůbec nesejde. Robert Downey Jr. na fotce je ten typ muže, u kterého bych mu prominula, i kdyby měl na sobě růžové tričko a sukni. *smich* Takže nezáleží na límečku košile, ani na šátku, ale na tom, kdo ony věci na sobě prezentuje.

koslie
hodnocení

To je právě problém, že já zrovna jako RDJr. nevypadám :D (mužskou krásu opravdu posoudit neumím, ale on je jeden ze dvou chlapů o kterém i já řeknu, že je hezkej - ten druhý je Jon Bon Jovi)

Ale je to tedy tak, že chlap může nosit prakticky cokoliv (pokud to teda není jak Justin Bieber tady: jenpromuze.cz/... ale hlavní je, aby se za to... nenapadá mě lepší slovo než... nestyděl a cítil se v tom dobře?

olaf71*

J.Bieber není chlap

Nejde o to, že nevypadáte zrovna jako RDJr. Každý je jiný a v tom je právě to kouzlo. Víte jaká by byla na světě nuda, kdybysme všichni vypadali úplně stejně?! A ve vaší úvaze, že chlap může nosit cokoliv, je hodně pravdy. Musí se v tom cítit dobře a pohodlně, pak z něho číší sebevědomí. Dám příklad, mám oblíbeného herce, je starší, tak kolem padesátky. Na jevišti v kostýmech vypadá vždy skvěle. V civilu nosí na můj v kus "zvláštní" oblečení, jako třeba flanelové košile, které na chlapech zrovna moc nemusím. A kupodivu na něm nevypadají vůbec špatně. Dokonce mu prominu i to, co bych u ostatních můžů neprominula, a to, že si tu košili strčí do kalhot! ;):D

doplněno 17.03.13 13:44:

Tady máte příklad, zvednutý límeček k normálnímu obleku, bez vázanky nebo motýlka, bez šátku samozřejmě. Vyloženě můj vkus to není, ale vypadá zatraceně dobře!

Co říkáte na zvednutý límeček u košile? #2

olaf71: O J.Bieberovi vždy jen ve tředním rodě, není to ani muž ani žena...

lidus*
hodnocení

0x

Pokud jde oblečený muž sportovně tak ano, i můj muž to takle nosí, říká, že mu netáhne na krk. K obleku by tak jistě nešel.

buss
hodnocení

0x

Je to děs, nebo se to tak může nosit... Pokud to nevadí tobě, co si řeknou lidi, nos co chceš. Co je komu po tom? Tady chodí šašek po ulicích.

lucka321*
hodnocení

0x

Podle mě je to s tím šátkem hrozný! To se naprosto od sebe liší! Hrozná kombinace! Ale zvednutý límeček? No, někomu to sluší.. je to takový ležerní styl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]