Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, (hlavně tedy ženské části poradny) jaký je váš názor na to, když někdo chodí se zvednutým límečkem u košile a má ještě třeba šátek (tak jako na obrázku níže Robert Downey Jr.)
Je to děs, nebo se to tak může nosit? Děkuji mnohhokrát
Pokud je chlap pěkný, má uhrančivé oči a milý úsměv, tak na nějakém tom límečku vůbec nesejde. Robert Downey Jr. na fotce je ten typ muže, u kterého bych mu prominula, i kdyby měl na sobě růžové tričko a sukni. Takže nezáleží na límečku košile, ani na šátku, ale na tom, kdo ony věci na sobě prezentuje.
To je právě problém, že já zrovna jako RDJr. nevypadám :D (mužskou krásu opravdu posoudit neumím, ale on je jeden ze dvou chlapů o kterém i já řeknu, že je hezkej - ten druhý je Jon Bon Jovi)
Ale je to tedy tak, že chlap může nosit prakticky cokoliv (pokud to teda není jak Justin Bieber tady: jenpromuze.cz/... ale hlavní je, aby se za to... nenapadá mě lepší slovo než... nestyděl a cítil se v tom dobře?
Nejde o to, že nevypadáte zrovna jako RDJr. Každý je jiný a v tom je právě to kouzlo. Víte jaká by byla na světě nuda, kdybysme všichni vypadali úplně stejně?! A ve vaší úvaze, že chlap může nosit cokoliv, je hodně pravdy. Musí se v tom cítit dobře a pohodlně, pak z něho číší sebevědomí. Dám příklad, mám oblíbeného herce, je starší, tak kolem padesátky. Na jevišti v kostýmech vypadá vždy skvěle. V civilu nosí na můj v kus "zvláštní" oblečení, jako třeba flanelové košile, které na chlapech zrovna moc nemusím. A kupodivu na něm nevypadají vůbec špatně. Dokonce mu prominu i to, co bych u ostatních můžů neprominula, a to, že si tu košili strčí do kalhot! :D
Tady máte příklad, zvednutý límeček k normálnímu obleku, bez vázanky nebo motýlka, bez šátku samozřejmě. Vyloženě můj vkus to není, ale vypadá zatraceně dobře!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.