Nejste přihlášen/a.
Berete někdo tento lék? Nevím,jestli mohu pít mlýnský pramen,nebo Vincenku,mají vysoký obsah draslíku.
No,už jsem psal do lékárny Dr.MAX.Myslel jsem,že mi někdo poradí,buď v klidu já to beru léta a tyto vody piju bez problémů.Tady mají být zkušenosti ostatních.To mám pořád volat,nebo navštěvovat lékaře. Když mi to dali v nemocnici v červnu,řekli mi,že nemám žádné omezení.
@karlosdos - To mám pořád volat,nebo navštěvovat lékaře. Když mi to dali v nemocnici v červnu,řekli mi,že nemám žádné omezení.
Pokud vám lékař v nemocnici řekl, že při užívání léku není "žádné omezení", pak mu buď budete muset důvěřovat, nebo si informaci ověřit u svého ošetřujícího lékaře. Tady nikdo váš zdravotní stav nezná - a to, co jeden smí bez problémů, druhému může škodit.
Dostal jste odkaz na příbalový leták - tam jsou uvedeny kontraindikace a upozornění na další rizika a interakce. Vážně si myslíte, že vám tu někdo napíše "klidně pijte, já piju taky"?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.