Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám vysportované ženy?

Od: esme odpovědí: 15 změna:

Líbí se vám takovéto vysportované ženy?

super.cz/...

Nebo dáváte přednost, když žena vypadá jako žena?

Všem přeji pohodový den :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

8x
Beru ji.
Potřebuju složit cement.
A na zahradě je taky pořád hodně práce.
proc

Vilik - *palec* troufáte si, jen aby se to nezvrtlo a nebyl jste sám zotročen *smich*

liska5
22.10.18 20:55

Vilík*haha*

vilik*
Takové ženě se musí každá práce dobře podat, a pak nevidím problém.
Například domácí výroba a odvoz betonu, neboli házení písku do míchačky: Teď si dáme intenzivní kardio trénink a zároveň budeme posilovat horní skupiny svalů. Dáme si opakovanou sérii 9x3 lopaty a po každém kole 3x odvoz kolečka po prkně kvůli cvičení stability. Pokud budeš pod, zvýšíme dávky, v mezičase budeš podávat druhý partě cihly.
Když by všechno dobře šlo, švára by časem mohl prodat tažného koně.
vysportvanazena

To bych si dala zvedání břemene a tebe do tý míchačky zapíchla hlavou napřed, miláčku *pusa*

vilik*
Jejda, že by se tady klubal vztah? *smich*
Tak dobře, ale napřed zkusíme vysadit steroidy, beruško, nedělají nám moc dobře, jsme potom zbytečně nervózní *tyty*.

jezevec*
hodnocení

2x

Já tyhle mužatky prostě nemůžu... jako fakt. Normálně se mi z nich navaluje...

hodnocení

0x

Do hororu dobry.

liska5
hodnocení

0x

Mně se nelíbí ani chlapi extremní svalovci. A když ty svaly jsou jen na předvádění, tak mi to připadá poněkud primitivní. A to jsem tělocvikář.

hodnocení

0x

Nejsem pán *hi*, ale nelíbí se mi to. Je taková šlachovitá a bude na omak pěkně tvrdá. Při nějakých intimních hrátkách, bude ten chlap pěkně otlučený a samá modřina. :-D

72mona3*
hodnocení

0x
Také nejsem pán:)
Dle mého má taková žena partnera podobně zaměřeného.
Ale hlavně, jak se říká: "důležité je to, co je uvnitř." ;)
doplněno 22.10.18 23:33:

Liska5 - to si nemyslím. Je prostě momentálně ve špičkové formě, závodí. Honí kariéru. Stačí aby půl roku nevkročila do posilovny a bude zase normální hezká holka.

Nejspíš to začalo honbou za pěknou postavou. V posilovně se dostala do rukou trenéra, který v ní uviděl potenciál, zúčastnila se nějaké soutěže...a už to jelo. A kdo by nechtěl být úspěšný? Je hodně aktivni i na Instagramu.

liska5

A když nemá partnera stejně zaměřeného, tak má partnerku...

nikdo*
hodnocení

0x

My jsme tomu říkali babochlap.

hodnocení

0x

Myslím, že miss bikini je pořád ještě v toleranci. A ano, líbí. Víc než vyhublý pytel ramínek nebo rozbředlá kobliha.

Když si zadáte do googlu frázi "muscle women", najdete mnohem extrémnější případy (ale hodně z nich jsou fotomontáže).

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jsem konzervativní, tak nelíbí. Hlavně je to škoda, když si velice hezká a mladá žena úmyslně zničí tělo sportem. Kdyby zůstala jen štíhlá, tak by to byl "kus" - takto postrádám (nebo nepředpokládám) něžnost a eleganci. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]