Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Význam snu

Od: au1 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, nikdy jsem na podobné věci moc nevěřil, ani se tím moc nezabýval, občas se mi zdají podivné sny, ale dnes to bylo zcela vyjímečné. Zabývá se tu prosím někdo výkladem snů? Probudil jsem se asi o půl 4 ráno, a půl hodiny rozdýchával to, co se odehrálo. Byl jsem zpět v bytě, kde jsem vyrostl, a žil 28 let. V bytě se nacházela rodina, a to včetně mého otce, který je 3 roky po smrti, a babičky (z matčiné strany) která je 2 roky po smrti. V tomu snu měli spolu konflikt. To bylo ještě celkem vpohodě, pak ale se objevil strýc (matčin bratr), se kterým jsme koukali z balkonu na ulici, kde byl nějaký nábytek na stěhování, který jsme měli naložit a odvézt k té již zmíněné babičce. U dodávky stál muž, který si ve skutečném životě vzal strejdovu dceru. Hodně pršelo. Najednou rámus, myslel jsem že hromy, ale zničehonic se přihnala obrovská vlna vody, které smetla vše na ulici, auta, ten nábytek, lidi... Strejda běžel do kuchyně aby se šli všichni podívat co se stalo, ale ani to nestihl. Voda vystoupala do 2. patra paneláku, ani já jsem nestihl utéct na schodiště, abych vyběhl nahoru. Všichni mrtví. A pak, jsem se probudil.

Neříkejte mi prosím že se mám nechat vyšetřit či něco podobého, díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sen znamená, že si máš uvědomit, že spoléhat jen na majetek a materiální zajištění není vše. V životě není nic jistého. Smysl života je mnohem hlubší než o něm přemýšlíš nyní. Zamysli se nad smyslem tvé existence a proč tu vlastně jsi.

hodnocení

1x

Ten sen znamenal, že jste spal.

lenulka
hodnocení

1x

Asi máte v hlavě nějaké starosti, to se potom promítá do snu. Možná máte uloženy v hlavě ještě i zbytky nějakých snímků co jste viděl třeba v televizi, povodně,vichřice. Mozek si v noci vzpomněl na vaše příbuzné. Spal jste a buňky utvořily scénku z vašich příbuzných a katastrof. Každopádně si dávejte pozor. na nějaké hádky, zlé sousedy. Jestli má sen něco znamenat, tak asi nabádá k nějaké ostražitosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]