Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, Mám doma nahrávku z video kazety VHS jedné hudby v PC v MP3 ale nevím o ní nic a chtěl bych znát alespoň autora. Domnívám se tato hudba není vyrobena pouze pro tento film ve kterém hraje pač je to film o šou která byla předváděna soukromě v ve sportovní hale a jen k tomu byla hozená začínající hudba. Kameraman byl sice profesionál ale lidé kteří s filmem dál pracovali určitě hudbu jen přidali. pokud by měl někdo zájem se mi pokusit poradit stačí napsat váš E-mail a já vám na něj pošlu nahrávku. Musím podotknout že nahrávka je nekvalitní a hraje pouze na levý reproduktor,ale jinak zvuk je docela uspokojivý. Kazeta ze které jsem to nahrál do PC je už asi 18 let stará tak neni divu. Předem děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.