Myslím, že je to modernější pojetí pánského rockabilly stylu sestřihu - rockabilly hair style, viz google.cz/...
doplněno 07.01.13 12:59:
luke237: Mě na ně tedy šlo NORMÁLNĚ klikat i předtím, vaše verze je jistě úhlednější, i tak si myslím, že práci jiných není slušné označovat slovem fuj.
luke237
Me treba na ten obrazek z puvodniho dotazu vubec neslo kliknout. Tim, jak ho tazatelka zadala, se cely ten odkaz rozpadl do 3 casti, ktere samy o sobe nejsou funkcni To fuj nebylo mysleno nijak zlomyslne. Proste jsem to jen chtel udelat klikatelne pro normalni lidi, kteri se nechteji stourat ve strukture odkazu.
Fuj, tady je ale sklivych odkazu, na ktere nejde normalne kliknout. Proto jsem je upravil, aby se k nim mohl kazdy dostat. Tady jsou: - puvodni obrazek poslany tazatelkou zde - odkaz na ockability uces: zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.