Nejste přihlášen/a.
Možná máte v sobě vnitřní kouzlo a ani o tom nevíte. Něco z Vás vyzařuje a jeho to láká.
Každý jsme nějaký a ejhle, každému se líbí něco jiného.
A tak to příroda zařídila.
Vezměte si Afriku, tam jsou odedávna v kurzu velké boky, zadky a stehna, znak zámožnosti manžela a plodnosti té ženy.
Tak když muž pozve, přijměte, hezky si popovídáte a pobavíte. On může mít také nějaký nedostatek, ale spíš bych řekla, jestli navrhne další schůzku, tak se mu prostě silné ženy líbí.
Někdo by nemohl třeba ženu kost a kůži.
Buďte svá, veselá, žádné nářky, berte se takovou, jaká jste. To ti muži ocení, že nebudete upozorňovat na svá kila, ale že je budete s láskou a hrdostí nosit. Tím budete právě silná a přitažlivá pro ně.
A i kdyby nezapršelo, ale bylo spolu hezky, tak jste získala přítele, se kterým si můžete občas někam vyrazit a pokecat. Ve dvou se všechny akce tak nějak lépe užijí.
Pročítám to znovu a vidím, že jste napsala něco o trapasu.
No víte, Vy jste se zacyklila. Máte málo sebevědomí a zbytečně couváte před životem. Vše se dá domluvit, prodiskutovat a vyřešit.
Není již doba, kdy děvče čeká, kdo ji osloví.
Líbí se Vám ten muž? Tedy něco nadhoďte, aby se chytil. Na co chcete čekat. Je Vám 20 a ještě jste neměla známost a se svým malým sebevědomí potenciální zájemce odradíte - respektive se ani o nic nepokusíte a vzdáte to v začátcích.
Trošku více lehkosti a bezstarostnosti, úsměvu. Vždyť jste mladá, máte nárok poznávat svět, muže, být bezstarostná, nejste ničím vázaná. Pokud je ten muž volný, nic by Vám nemělo bránit se poznat a nepřemýšlet již dopředu o trapnosti, být tolik úzkostlivá.To je začátek konce.
Ještě Vám nikdo neřekl, že máte myslet pozitivně?
A že myšlenka předchází skutku? Jestli myslíte stále na nějaké překážky, tak věřte, že se stanou.
Naopak, myslete, jak si prožijete pěkný den, jak si popovídáte, a dozvíte se něco nového.
-----------------------------
Příklad: To málo doktorů primářů si vybere zdravotní sestřičku ze svého týmu a dají to spolu dohromady?
Znám jednu dívku co váží tolik, že vypadá jak velký gymnastický míč, vždycky koukám jak umí ta kila nosit, krásně se obléká. Když začala chodit s klukem byl podle ni takové nedochudče, říkala jsem si proč a že to nikdy nemůže vydržet. Dnes mají 3 děti a žijí spolu už víc jak 10 let. Ona snad váží ještě víc než dřív.
Je vám 20 a stále si myslíte, že v kurzu jsou pouze štíhlé modelíny? Trochu sebevědomí by to chtělo.
xuxu
Pokud vím a jsem muž a mezi muži se nejčastěji i pohybuji, tak žádný alespoň v mém okolí nemá rád "kost a kůži" to už jsou raději ochotni přimhouřit oko nad pár kily navíc, takže možná se ve společnosti uměle dělá takové to "klima" že jen vychrtliny jsou "in" ale prakticky to neplatí, rozhlédněte se kolem sebe a dobře si prohlédněte některé "vdané paní" možná se budete velice velice divit...
Kolem našeho domku chodí mladý pár, on jak párátko a za ruku si vodí děvče tvaru koule, hledí na ni jak na svatý obrázek a vede si ji jako by to bylo vzácnost a zřejmě pro něho vzácností opravdu je. Takže možné je všechno.
Dobrý den, nechci šířit drby, ale někdo prozradil na herečku Růžičkovou, že prý měla spoustu nápadníků a nestačila je odmítat. A paní Růžičková nebyla rozhodně líná se najíst a bylo to na ní i vidět. Takže, šanci má každá. A jak říká jedna cizokrajná zkušenost: "Žena má být tlustá, aby v zimě zahřála a v létě vrhala široký stín." Zdravím!
xuxu - já Vám toho pána nenutím. Možná je to "dědek-druhomízáč" a hledá si novou družku. Když s ním budete dále koketovat, tak se "odkope" a Vy budete vědět více. Z internetu to nepoznáte a ani my zde nepoznáme, čím ho přitahujete (třeba mu někdo napovídal, že jste dcerou miliardáře nebo majitele pivovaru ).
Nejlepší bude, když se s ním sejdete na tom kafi a podle mne vycítíte, odkud vítr vane. A neříkejte, že nemáte žádná prsa, když píšete, že jste tlustá. Tak nějaká mít určitě budete. Akorát nejsou tak vidět, jako když je dívka hubená a ještě ke všemu má silikony. A jsou muži, kteří mají rádi ženy opravdu hodně při těle. Ale je to většinou sexuálního rázu. Ale tohle si můžete ohlídat. Když vycítíte, že by s Vámi chtěl jenom špásovat v posteli, protože má doma vychtrlou manželku a to ho už nevzrušuje, tak to si rozmyslete. To by Vám pak mohlo být hodně líto a mohlo by Vás to časem hodně urážet. Také by se mohlo stát, že si to chce jenom vyzkoušet jaké by to bylo se silnější ženou a pak by Vás také mohl klidně ignorovat. A to byste asi těžko snesla. Podle toho, jak o sobě píšete, jsem přesvědčená, že se jen tak snadno napálit nenecháte, protože máte v hlavě jasno.
Zdravím
No je to takový společenský "úzus", že chlapům jde v první řadě jen o sex, nicméně někdy je to i naopak...Jednou ve vlaku jsem byl svědkem dosti nepěkné scénky kterou tropila přítelkyně jednoho "jinocha" který ji v sexu "zklamal" a co jsem tak vyrozuměl z týdenního pobytu kdesi na chatě se "nezmohl na nic"..., kdyby tam nebyli lidé asi by ho rozsápala byla velmi agresivní
Jestli je ženatý, nebo ne, tak to my tady nezjistíme, to si musíte zjistit nějak Vy sama.
Rozesmálo mě Vaše ...ale my se vůbec neznáme...
Když se nad tím zamyslíte, tak většina lidí /milenců, manželů/ se dopředu nezná a jsou si zcela cizí.
Jinak, Vy máte něco v hlavě, něco si představujete, že Vás pozve na kávu. Ale vždyť to ještě neudělal!
Co když bude jenom vrhat pohledy a vtipkovat a čekat, jaká bude reakce? A Vy nic, tak on ten další krok také neudělá, nemůže si zkazit pověst.
A za další, mnoho rádců Vám napíše, že ..co je v domě, není pro mně... tak na to pozor.
Neberte to všechno raději moc vážně. Možná, že si Vás vyhlédl jako sekretářku a Vy jste si to vyložila jinak.
že je to genetika a že nemocná nejsem.
Žádná genetika nevypase ženu na 140 kg. Teď máte pádný důvod k snížení své váhy. Jen málo mužům se líbí obezní dámy. Třeba z vašeho sympaťáka nevypadne ani pozvání na kafe, tak máte důvod se svou postavou něco dělat, aby jste zaujala dalšího nápadníka. Nebo si vystačíte do konce života s horou řízků a dortů? To by byla škoda.
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.