Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bez komentáře

Od: kartaginec® odpovědí: 14 změna:

Miloš Zeman udělí státní vyznamenání Jaromíru Soukupovi za mimořádný přínos pro moderování
"Je to pro mě veliká čest. Už jsem v to ani nedoufal. Jsem rád, že si pan prezident všimnul mého velkého nasazení a toho, že dělám Českou republiku lepším místem," prozradil Jaromír Soukup během natáčení svého nového pořadu "Intimnosti Jaromíra Soukupa", ve kterém představuje divákům své spodní prádlo a občas přičichne k cizímu spodnímu prádlu.

doplněno 20.10.18 21:14: Stále bez komentáře ,jen doplním zdroj:REFLEX , divoký kačer

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, je to vyznamenání za mimořádný přínos, tak to musel pan Soukup něco mimořádného přinést na Hrad . Zdravím!

ben®

Další ocenění do správných rukou : zpravy.idnes.cz/...

hodnocení

2x
To je vtip dne, ne? Měl jste to dát do rubriky vtipy a jiná zábava.:)

hodnocení

0x

@kartaginec - a občas přičichne k cizímu spodnímu prádlu
Třeba k červeným trenýrkám? *smich*

still10k*
hodnocení

0x

Tak to mi hlava nebere. Dědek už se definitivně zbláznil *sasek*

Právě že ne. U něj je to normální.

amo
hodnocení

0x

Pan president má přece vytříbený smysl pro humor, kdo to nechápe? *ee*

hodnocení

0x

No já nevím. Je fakt, že Soukup se mi zprotivil, protože už to s množstvím svých pořadů přehání. Ale je fakt, že dokáže proti nešvarům jít natvrdo a dost často má pravdu.

jezevec*
hodnocení

0x

Tak jako jasně, že je to fór. ALE ! Jsme v zemi, kde Český svaz bojovníků za svobodu ocenil komunistického poslance Zdeňka Ondráčka pamětní medailí s nápisem "Za vlast a za svobodu". Ve čtvrtek mu ji předal předseda svazu a někdejší člen KSČ a spolupracovník Veřejné bezpečnosti Jaroslav Vodička.
Takže mě by nepřekvapilo, ani kdyby to byla pravda ... Blil bych!

liska5

Proboha, kdo je v tom Českém svazu bojovníků? To je výsměch..

hodnocení

0x

Tak já jsem to nevěděla. Ale pro moderování bych mu teda vyznamenání nedala, protože to neumí a pořád koktá, někdy polyká slova a přeříkává se a opakuje se. Ale pro mimořádnou odvahu do všeho rejpat by vyznamenání zasloužil. *palec* To mu teda jde a někdy si říkám, že si koleduje o pěknej pár facek a že mu dá někdo v brzké době, někde potmě v průchodu do frňáku. :-D Ale asi s tím počítá a má nějakého toho svalouše v patách a ten ho chrání. Ale fakt jsem nad tím kolikrát přemýšlela, že jak je možné, že se mu zatím nic nestalo. A pak jsem došla k názoru, že to bude asi proto, že už ho ti, které on neustále máchá v blátě a vyzrazuje všechny všivárny co kde udělali, neberou jednoduše vážně. Prostě ty jeho výpady ignorují, protože on jim vlastně ublížit nemůže. Ti co ho sledují v televizi, tak ti nemají žádné páky na to, aby něokoho stíhali, protože to jsou lidé jako jsem třeba já. No a co já můžu asi tak dělat, když se večer v posteli dozvím, jak někdo, koho ani neznám, krade miliardy jinému, který je stejný pacholek jako on? *smich* Já to určitě druhý den ráno nepůjdu řešit, protože na to úplně zapomenu. Ne teda že bych běžela, i kdybych nezapomněla. takže já se od určité doby na pana Souka docela ráda dívám, protože on je vždycky děsně rozrušený a zapálený pro svou věc. Ale ty jeho pořady trvají už hodně dlouho a pokud vím, tak do této chvíle se nikomu z těch, které on odhalil veřejnosti, se nic nestalo. klidně si kradou a podvádí vesele dál. Takže je jasné, že se pana Soukupa nikdo nebojí a že ho berou jako "královského šaška", protože on přece má to privilegium každý týden velmi "vážně" debatovat s hlavou státu. Ale ani jeden z nich, za celou tu dobu nic konkrétního nevyřešil. Tak teď mu dají medajli a on je rád. Tak mu to dopřejme.

lidus*
hodnocení

0x

Domnívám se, že poradci pana prezidenta, pokud si ještě říkají, že jsou jeho přátelé, by měli mít tolik soudnosti aby ho šikovně navedli na odstoupení se zdravotních důvodů.

jezevec*

Liduš a umíš si představit, co by následovalo? Mynáře by nezaměstnali ani u technických služeb, Forejt by se ušňupal k smrti a to čtyřoký přiteplený hovado z Haló novin by se muselo oběsit. Takže není divu, že ho tam budou držet, dokud on bude (aspoň trochu) držet pohromadě...

vilik*
hodnocení

0x
Beru článek jako velmi vydařenou satiru.
Vyzdvihnout bych chtěl ten uvažovaný noční pořad, i když přiznám, že obě zvolené aktérky by mě asi nezaujaly natolik, abych se na něj někdy podíval. A asi bych programovému řediteli rovnou poradil, že případné angažmá pana Musila bych v tomto pořadu také rovnou vyloučil. I když, jak nad tím teď tak uvažuju, teprve s ním by to mohla být ta pravá šou.
Rozhodně by však takový pořad byl krok k oživení nyní trochu splývající a jednotvárné televize správným směrem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]