Nejste přihlášen/a.
Milá Barulinko!
Vy pravděpodobně chcete všechny rádce zaměstnat kličkováním, abyste tady byla jediná nejchytřejší! To je nekalá soutěž, až Vám na to skočí ten - jak se jmenuje - monopolní ouřada...
Já jsem si zakličkoval, zjistil jsem, že na to nemam, a hned jsem to vzdal...
Vy za tím moc hledáte. Nejsem si jistá jestli jsem se nepřeklikla, ale mám pocit že jsem to dala do rubriky volná diskuze. Někdo sem dává např. vtipy. Přišlo mi to zábavný. Nemusíte se hned vztekat že vám to nejde. Běžte si teda radit a tý hry si nevšímejte. Určitě pro vás bude fajn až ta spousta lidí co je on-line, bude hrát nějakou hru a vy budete jediný kdo ji hrát nebude a můžete pořádně radit.
tak trochu pochybuju že to tu bude hrát víc než 5 lidí.
Milá Barulinko, možná jste si nevšimla toho xichtíku, nebo jste nepochopila moji ironii. Jakožto ješitnej chlap (všichni chlapi jsou ješitný) jsem to zkusil, a protože jsem zjistil, že jsem totálně v **************** (doplňte dle vlastní volby), tak mě napadlo odepsat to co jsem odepsal. Nechtěl jsem se Vás nijak dotknout, měl to být poku o ftip.
P.S.: Příště zkuste něco, co zvládne i Hop, Ďekuju!
Rekord prý 590, mně se asi na třetí pokus omylem podařilo 553, pak už jen okolo 400 a tím mě to přestalo bavit...
Tak jsem fláknul 593,5 a na rekord se to neptalo asi furt málo
Stejně nějak málo klouže ,snad má na pupku ABS
Aha, konečně jsem to pochopila. Tak tučňáci 476,1, ještě tu tedy chvíli zůstanu ...
Teď doklouzal na 574,9. Připomíná mi to tu scénu z Vesničky střediskové - "slabý, měř!"
Taky se mi povedlo 593,5 a víc ani ťuk. Místo abych dělala něco pořádnýho, mlátím tady do tučňáka ...
to jó, já jsem se odreagovala, ale rodina má hlad ...
a nějak pro mně nemají pochopení. Ach jo, jdu dělat véču.
co dál jen tam mrkněte je tam spousta her tučňáků, a ještě lepších např, tučńák v Africe-ten je super.Tak do toho. Myslím,že ani nepůjdete spát, než všechny tučňáčky proženete
Cože odkud kde prosím? Totiž ty předchozí odkazy mě přesouvají na úvodní stránku, nevím, co přesně máte na mysli. Jak se hra jmenuje, prosím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.