Zdravím. Mam problem.Mamka mi každý den bere v 21:30 mobil.Protoze si myslí že bych na něm byl do rána nebo kdoví co. Přitom vždy jdu spát do 11. Navíc mám strašný budík a mobil by byl řešení y navíc možnost více budíku zasebou. Nevíte někdo jak doma vysvětlit?
To jenom dobře dělá. Vidíš, mamka musí myslet na všechno. Ta je super. Je to tvůj rodič a má vůči tobě určité povinnosti. Ale jestli s tím nesouhlasíš nebo to nechápeš, budeš si muset počkat do tvé dospělosti, potom poznáš, že rodičové to nemají lehké.
Dobrý den, odebrat může, vrátit musí . Domluvte si pravidlo, že před spaním si připravíte mobil na budíka, odevzdáte ho mamince a ona, až půjde v noci na WC (nebo zkontrolovat ledničku či na cigárko), tak Vám ho nechá zase u postele. Zdravím!
Nevím, jestli je to pravda, ale od té doby, co se o tom začalo mluvit, jsem mobil raději přestala jako budík používat.Pro jistotu. Takže se mamce nediv.
elane
Ten poslední odkaz nešel překopírovat, tak posílám jiné:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.