Nejste přihlášen/a.
Hledala jsem kam dát počasí, ale bohužel II řada meteo byla 100odpověďmi vyčerpána ,tak se omlouvám ,že jsem založil jinou diskusi. Holt jste zaspal.![]()
nebuďte smutnej , nebo si to nechte smazat od admina.![]()
nerada lidi rozesmutňuji, opravdu ne.![]()
Dobré popolední! U nás zima, ale aspoň
a bezvětří. A chybí mi tu vyjádření paní Lidky, už se dlouho neukázala, asi se toulá na zahrádce ![]()
Na Vysočině krásně svítí sluníčko , je vítr, ten je tady skoro pořád... hlavně tají ty haldy sněhu. Ale na zahrádku to stále nejde, myslím, že paní Lidka na tom je se sněhem také tak...![]()
![]()
Ani jsem se, milá kolegyně, už nechtěla vyjadřovat k letošnímu počasí. Na poradně jsou zakázaná vulgární slova a počasí je takové, že by mi to mohlo ujet a dostala bych od admina černý bodík!
A možná by mi ani tričko neposlal. :D Vždyť je před polednem a u nás je - 0,8°C a polojasno. Občas zachumelí, ale mírně - ale prý se máme těšit na pravou zimu zase v sobotu.
Už mne to nebaví ani trochu. Tak fakt závidím těm šťastným, co si už do skleníků sejou ředkvičky a salátek, ách jo. ![]()
Ostrava v 11 hod polojasno, 2 ´C , pofukuje.
Včera, když jsem byla v 18 hod venku se psem, letěly husy z východu na západ. Štěbetaly, nebyly vysoko a měly, holky, fofr. Bylo jich hodně, tři veliké klíny. Krááása! ![]()
Nusle -2, tma jako v osm večer a sněží
A byť mám zimu ráda, já už chci teplo! ![]()
Michalo, tak to Vám závidím - kousek od nás a máte
, a my tady pořád tmu jak v pytli... ![]()
V ráji nám sněží, to je strašný, je mínus pět. Jestli to neroztaje, budu muset odklízet sníh, děs.
doplněno 05.03.10 08:35: Vánice![]()
Panebože, kdy tohle skončí! Pod Cukrákem je jen nepatrný sněhový poprašek,teplota -6° a sluníčko ,ovšem moc se nepředře ...![]()
Jenom stručně, ať mne to nezavede na scestí a nezačnu nadávat jak dlaždič (dlaždiči promiňte).
Ještě horší než u mila - hnusná chumelenice a aktuální teplota -6,8°C. Už zase nastoupila technika a protahují. Prý má být ještě hůř - tak si nedokáži představit v čem!
Nějak se mi s tou chumelenicí vytrácí můj optimismus. ![]()
Ostrava 8 hod. Sluníčko, modrá obloha, -4, pofukuje, 10 cm sněhu se tváří jako filmová kulisa z pěny.
Při snídani z okna vidím hejno racků, krouží mezi domy a vřískají. Vypínám rádio a slyším vyzpěvovat pěnkaváčka, ty racky, sýkorky. Na zemi vrána pořádá soutěž O zlatého slavíka. Na javoru vidím šedohnědou veverku s bílým bříškem. Obírá zbývající "nosy". A to všecko v Ostravě! Krááása! ![]()
A do té krásy slyším z bytu pode mnou souseda, pana cigana, jak velice silným hlasem říká svému devitiletému synovi: Ty b+u+z+erante z+k+u+r+vený, myslíš, že když nejdeš do školy, tak televize bude hrát od rana? Č+u+r+aku!
Fajne, fajne a pěkne, ne?!
Nusle -5
, v 9 ráno vánice, teď dobrý, ani se poprašek neudržel, ale zima a vítr, děs běs. Sluníčko sem tam nakoukne, ale že by se předřelo, to teda taky ne...
No prostě - JARO!
Píseň o jaru - Ivan Mládek
Škarohlíd na fujaru
hraje píseň o jaru
a pak, jak to v muzice bývá,
po sóle na fujaru zpívá:
Už je tu zase to pitomý jaro,
ptáci řvou, šeříky smrdí,
pro samý kuřata není kam plivnout,
v teple mi nakyslo strdí.
Slunce do chalupy protivně leze,
sněhulák už se mi hroutí,
praskají ledy a vysychaj meze,
Anička trapně se kroutí.
Kvůli ňáký pomlázce děti vrbu ničí,
na zápraží housata jako hadi syčí.
nechodím raději k oknu,
zase ty pupence květy a tráva,
já jednou na jaře zcvoknu.
Slunce do chalupy protivně leze,
sněhulák už se mi hroutí,
praskají ledy a vysychaj meze,
Anička trapně se kroutí.
Kvůli ňáký pomlázce děti vrbu ničí,
na zápraží housata jako hadi syčí.
nechodím raději k oknu,
zase ty pupence květy a tráva,
já jednou na jaře zcvoknu.
Po procházce z centra, kde bylo nááádherně, sluníčko, ale pořád sníh, moc krásné výhledy, pouze -0,5!
Nusle o něco horší, větší zima a pochmourněji, ale pořád krásně, jupí! Jen to nezakřiknout... ![]()
Šla jsem domů v půl desáté večer, navlečená: tílko, triko s dlouhým, svetr, fleeceka a nepromokavá a neprofouknutelná bunda. Na hlavě kulicha, na rukou rukavice, na nohou pod manšestráky punčochy. A byla mi zima
Takto detailní popis nabízím proto, že se odmítám dívat na teploměr
Když jsem byla v prváku na vysoké, tj. znovu v roce 2001-02, začínal letní semestr první týden v březnu. Šla jsem na seminář v triku s krátkým a lehkou bundičkou přes ně. Od té doby už takto brzy nikdy. Chci teplo!
Tak dnes přece jen o něco hezčí den. Když jsem ráno vstávala, nechtělo se mi nic - tak šero bylo
Teď už alespoň
, to je nádhera, ale když otevřu okno, pořád je to sibiř ![]()
Jak jsem provokoval 2.3., tak se mi to vrátilo, ráno - 8 stupňů, vítr 20 km/hod, pocitová teplota - 15, po pár metrech tvář, uši a kolena promrzlý, no fuj!
teď je jenom -3, takže fajn!
Kytko, já si myslím, že příště stačí nekliknout na nabídku - poslat odpověď mejlem - nebo tak nějak je to tam psané. Pamatuji, že na toto si již jednou stěžoval Milan. Jestli teda myslíte mejlíky. ![]()
A jinak pozor - u nás momentálně jenom -0,7°C a krásně svítí
Ale v noci mráz jak v Rusku a silnice hladká jak?![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.