Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vím,že to zde už asi několikrát bylo,a není to asi správná kategorie,,ale musí to ze mě ven...
Poslední cca týden se pravidelně koukám na portál bonus.cz,kde mne zajímaly určité výhry-IPhony,notebooky.atd za poměrně výhodné ceny,protože o koupi stejně uvažuji.
Celý systém i princip hry je mi jasný,zvažoval jsem registraci,a zvažoval jsem nákup 980bonů(400+100%bonus+180bonus) za 3200,-Kč.
Zarazilo mě ale podrobné prohledání archívu prodaných věcí,kde stálý kupující(tzn bez nároku na 100%bonus bonů při prvním nákupu) např.na notebooku za 7900,- nevydělal,ale ještě 3000,- prodělal.
Nyní sleduji ale už jen ze zvědavosti bitvu o IPhone za 15000,-,na který se přihazuje po 1,-Kč,a je na částce 6200,-Kč(trknul mě do oka už při cca 4000,-Kč,a sleduji ho doteď)
Perou se o něj převážně dva "stálé"nicky,tzn. co příhoz,to 8,-Kč,a každý z nich tam prohrál cca 1000 bonů,tj 8000,-Kč + 6200,-Kč=14000,- =prozatimní úspora 800,-Kč+hodně,ale opravdu hodně ztraceného času a nervů,a nevěřím,že tato bitva jen tak skončí...
Pokud by se počítalo s variantou,že do této aukce se nepřihazovalo s bony "zdarma",má tento telefon cenu již nějakých 55 000,-Kč.
Jasně,byl tu už dříve názor,že pokud něco budu chtít,půjdu za tím stůj co stůj,i s velkým rizikem,ale tohle je do očí bijící PODVOD!
Nevěřil jsem tomu,ale došel jsem k přesvědčení,že tato rádoby aukce je skutečně ovlivňována někým z bonus.cz
Po této zkušenosti do tohoto portálu nevrazím ani desetník,(ještě že mě do toho nikdo nenutí ) a sám za sebe radím všem,kdo měl podobnou myšlenku jako já,ať od toho radši ustoupí,protože slogan "adrenalin a zábava",by měl být pozměněn na nervy a chudoba.
A tohle?
Proč neprodat jeden Iphone za pár drobných,když ten další prodám za 50000,-Kč?
Spíš než "aukce" typu Bonus.cz je lepší se zajímat spíše o Kodiaq.cz nebo Moxy.cz. Ty mají pevně stanovený konec přihazování.
O tom, jestli tam nepodvádějí, to by byla jiná.
Jinak ani do takových "aukcí" nedoporučuji chodit.
Je to v podstatě hazard, na kterém člověk spíše prodělá.
Souhlasím, že lepší jsou aukce, kde znám konec. Protože pokud mám o danou věc opravdu zájem, tak to aby si člověk vzal dovolenou, aby měl jistotu, že to vydraží. Ale kdo si to může dovolit, že? Nicméně jsem nedávno nerazila na další z řady aukcí, kde vítězí nejnižší nabídka, luxido.cz a trefto.cz. Trefto je nápadně (ne-li stejně) podobné moxy.cz. Po zjištění návštěvnosti na moxy a trefto jsem usoudila, že se jedná pravděpodobně o podvod. Luxido.cz teď začíná a již teď má slušnou návštěvnost, tak tam bych měla menší obavy. Ale čemu dnes můžete věřit? Ale zkusit se má všechno. Tak všem co to budou zkoušet přeji hodně štěstí (protože to je asi u těchto "aukcí" nejdůležitější).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.