Nejste přihlášen/a.
Totiž, při letošní nadúrodě jablek jsem se propracoval až k termínu potravinová alergie (na jablka a ovoce ...). Chyba organizmu na vyhodnocení jeho "nepřátel". Prý je to věc nevratná, tedy nevyléčitelná. Osobně jsem měl na psy a kočky, na srst, asi. Nesahal jsem na ně, neřešil to a samo to odešlo.
Jste jeden z těch šťastných. Lékaři alergii odstranit neumí, jen zmírňují příznaky. Sama jsem se zbavila všech alergií, i celou rodinu. Velmi rychle. Prací sama na sobě a za pomoci jisté metody. Takže to určitě jde.
@Lidus, ptáte se zbytečně.
@Blesik pokaždé jenom něco nakousne, tváří se tajuplně, nechává se prosit, ale aby něco rozumného napsala? To jsem od ní ještě neviděla. Abych pravdu řekla, myslím, že se jenom chlubí, že nic z toho, co zmiňuje, neumí a nezná.
K alergiím:
Já mám alergii na hlupáky a slibotechny.
No, vidíte, Liduš. Do dneška mi nebylo lhostejné, že zůstanete bez pomoci a proto jsem se sem vrátila, že Vám nabídnu pomoc na dálku. Ale nevadí. Zvědavost chápu, kdyby nebyl člověk zvědavý, tak se toho moc nedozví. Kdyby Vám něco opravdu bylo a lékaři nedokázali pomoci, věřím, že by Vám bylo jedno, že Vám pomůže "šarlatán". Nic ve zlém.
Že jsou alergie nevratná záležitost říkají doktoři. A někteří tomu snad i vážně věří. Stejně jako vy i já jsem ale důkazem, že to jde. Alergie (na jarní pyly) mi přestaly po změně jídelníčku, po vyloučení bílé mouky a umělého (rafinovaného) cukru. Musím dodat, že jsem to nedělala kvůli alergiím, ty mě přešly jako "vedlejší produkt" snížení váhy o 30 kg.
Liduš, já bych to ráda naučila všechny, ale to musíte mít spojení na Universum a to asi nemáte, takže to nepůjde. Jedině absolvovat seminář, kde se k tomu dostanete, budete-li "zralá". Někomu to jde a někomu ne. Např. mé dvě kamarádky jej taky absolvovaly - a nic ... Přitom je to tak jednoduché, jen se zvládnout napojit. Proto se mi tu těžko někomu podávají bližší informace, když se někteří ptají. Je to stejný "kanál", jako používám u automatického písma, nebo když zjišťuji, co potřebuji kyvadlem. Ale jde to i bez kyvadla, jen mám větší jistotu. Taky tímto způsobem komunikuju s různými duchovními rádci, ale k tomu používám abecední tabulku, která je zatím pro mě taky víc na jistotu, než přímá telepatie. U telepatie si ještě stopro nevěřím, jestli si do toho náhodou něco nevložím ze své hlavy. Sice si to pak můžu potvrdit kyvadlem, ale o to je ta práce delší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.