Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné psaní

Od: kk* odpovědí: 4 změna:

dobrý den je mi 18 a už nějakou dobu (asi 8 let) sleduji že občas když píšu tak proste místo r napíšu z nebo ř atd. prostě takový věci ale pak tu je i to že když si třeba čtu svý zápisy tak mi tam tu a tam chyběj písmena a nebo tam jsou napsaný blbosti nevíte co by to mohlo být? díky předem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Určitě jste na tom lépe, když se na psaní soustředíte, přesto to soustředění bude mít "trhliny". Pokud bydlíte ve větším městě, v centrech duševního zdraví provozují tzv. neurorehabilitaci. Dospělí i děti chodí na BIOFEETBACK terapii. Přečtěte si o tom něco a zkuste.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne je nejpravděpodobnější nesoustředěnost, spěch, někdy i nedbalost, ... Zkuste trénovat soustředění. Nevyhazujte peníze za biofeedback ani nic podobného > nic z toho nikomu v ničem nepomůže.

doplněno 08.10.18 21:09:

Opravuji: Pomůže to provozovatelům k dosažení zisku.

doplněno 09.10.18 00:42:

@Liska5

já jsem o biofeedbacku hodně četla. Podle mne se to s ním má stejně jako s kartářkami, horoskopy apod. Chce-li někdo vyhazovat peníze, je to jeho věc. Ale určitě bych to nikomu neradila jako dobrou metodu.

liska5

Bohužel to u nás pojišťovna neproplácí a za jedno sezení dáte 400,-. Je to ale dost dobrá věc.

hodnocení

0x

Podobně se projevuje dyslexie, zvlášť pokud je to ve větší míře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]