Nejste přihlášen/a.
dobrý den je mi 18 a už nějakou dobu (asi 8 let) sleduji že občas když píšu tak proste místo r napíšu z nebo ř atd. prostě takový věci ale pak tu je i to že když si třeba čtu svý zápisy tak mi tam tu a tam chyběj písmena a nebo tam jsou napsaný blbosti nevíte co by to mohlo být? díky předem
Podle mne je nejpravděpodobnější nesoustředěnost, spěch, někdy i nedbalost, ... Zkuste trénovat soustředění. Nevyhazujte peníze za biofeedback ani nic podobného > nic z toho nikomu v ničem nepomůže.
Opravuji: Pomůže to provozovatelům k dosažení zisku.
já jsem o biofeedbacku hodně četla. Podle mne se to s ním má stejně jako s kartářkami, horoskopy apod. Chce-li někdo vyhazovat peníze, je to jeho věc. Ale určitě bych to nikomu neradila jako dobrou metodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.