Nejste přihlášen/a.
Puncovní značky puncovniurad.cz/... .
Punc alpaka google.cz/...
Příbory byly postříbřené viz odpověď na podobnou otázku sberatel.com/... .90 se považovala za standart.
Cenu značky Wilkens 90 si najdete třeba zde na obrázcích google.cz/... nebo zde ve vyhledávači google.cz/...
Příbory jsou pouze postříbřené. Možná to bude vidět někde na hraně lžíce či lžičky, ty bývají více používané a tudíž tam dojde dříve k "opotřebení" postříbření.
Já je dříve kupoval za cca 30-100 Kč/ks. Samořejmně zde se jedná o sadu, což je vždy cenější a mluvím o době před cca 5 až 8 lety, tj ceny šly také trochu nahoru. Cenu setu bych viděl v řádu malých tisíců Kč - někde kolem 3 až 5 tis Kč. Ale chce to hledat na netu a samořejmě správná cena je ta za kterou se reálně prodá. Jen pro vysvětlení - kdysi jsem od jednoho známého chtěl koupit koně. Ale řekl mi mám nabídku 400 tis, já nabízel 100, tak jsme se nedohodli. Nakonec ho měl další 2 roky ustájeného za cca 100 až 150 tis/2 roky a pak jej prodal za 100 tis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.