Prosim, uz nekolik mesicu premyslim nad reklamou ktera byla vysilana v 90 letech. Znam jen uryvek a to takovy, ze nejspis matka vola z okna na kluky u ohniste a vola: "" kluci, domů"" a kluci se vycuraji na ohniste a bezi z kopce dolu. Prosim, na co byla ta reklama? Dekuji
Je to reklama na Českou televizi, vlastně ani ne reklama, jen tzv. Jingle. Na jejím konci pronesl hlas “Česká televize vám přeje dobrý večer”. Podobně jako kolegové výše ji leta marně hledám.
Myslím, že máte na mysli toto youtu.be/... Taky jsem to dlouho hledal a konečně našel..pokud by nefungoval odkaz nebo se obávali kam vás zavede, tak další možnost je dát ve vyhledávači na youtube frázi "kluci domu"
Ne ne, na brambůrky to určitě nebylo... spíš takový nostalgický pohled do české krajiny, odkud pochází suroviny. Mám to před očima, ale dál mě paměť nepustí
To nebude ono, ale dekuji. Puvodne jsme si myslely, ze je to na bramburky a tolik lidi nam pomaha najit odpoved a nic. Ten kdo poradi, ted by mel dostat medaily. Dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.