Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retro reklama, nemohu si vzpomenout

Od: ivsson odpovědí: 16 změna:
Prosim, uz nekolik mesicu premyslim nad reklamou ktera byla vysilana v 90 letech. Znam jen uryvek a to takovy, ze nejspis matka vola z okna na kluky u ohniste a vola: "" kluci, domů"" a kluci se vycuraji na ohniste a bezi z kopce dolu. Prosim, na co byla ta reklama? Dekuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakub38
hodnocení

1x
Je to reklama na Českou televizi, vlastně ani ne reklama, jen tzv. Jingle. Na jejím konci pronesl hlas “Česká televize vám přeje dobrý večer”. Podobně jako kolegové výše ji leta marně hledám.
tereza*
Tady ji mate :)

vitaw
hodnocení

1x
Myslím, že máte na mysli toto

youtu.be/...
Taky jsem to dlouho hledal a konečně našel..pokud by nefungoval odkaz nebo se obávali kam vás zavede, tak další možnost je dát ve vyhledávači na youtube frázi "kluci domu"

72mona3*
hodnocení

0x

Nemůže to být Kauflanďácká? M.

doplněno 10.10.18 15:27:

Ne ne, na brambůrky to určitě nebylo... spíš takový nostalgický pohled do české krajiny, odkud pochází suroviny. Mám to před očima, ale dál mě paměť nepustí *zmateny*

ivvson
hodnocení

To nebude ono, ale dekuji. Puvodne jsme si myslely, ze je to na bramburky a tolik lidi nam pomaha najit odpoved a nic. Ten kdo poradi, ted by mel dostat medaily. Dekuji

hodnocení

0x

Na čurající kluky si vzpomínám, na volající mámu ne. Nebyla to reklama na Májku?

ml1

Pozdější verze tu větu kluci domů vypustila, vysílalo se to dost dlouho.

Nebyla to reklama ale předěl mezi pořady.

see
hodnocení

0x

Podle me to byl CEZ.

kubik*
hodnocení

0x
Ahojte taky hledám tu samou reklamu a bez výsledku.. Prosím o info kde se to dá zhlédnout či stáhnout

ddavid19994*
hodnocení

0x

Koukni na youtube

kubik*
Youtube už sem procházel několikrát a zkoušel zadávat různé fráze a nic

hodnocení

0x

Je to večer, kluci čůrají do toho ohniště, stoupá dým, pak přijdou domů a možná dostanou bramborové lupínky, ale přesně to nevím.

handymen
hodnocení

0x
Nedá se sehnat, snažím se o to už par let. Dřív jsem bez ni prý neusnula, museli mi ji nahrát na videokazetu

dannie
hodnocení

0x
Taky jsem ji uz hledal, ale neúspěšně.
Myslím, že to byla upoutávka České Televize na svoje pořady nebo na program ČT2 nebo ČT art.
ČT art tehdy ještě nebyl. To byla na brambůrky reklama, ne?
dannie
Určitě to byla jen znělka ČT (upoutávka), nebyla to reklama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]