Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poraďte jaká je dobrá odzkoušená agentura pro práci v zahraničí.. Díky
Výpis solidních agentur najdete na stránkách úřadu práce.Solidní agentura je ta, která je zapsaná v obchodním rejstříku a nevybírá poplatky předem.Odzkoušenou agenturu bohužel nemám, protože jsem po mnoha hledání zjistila, že nejlepší agentura jsem JÁ sama. Solidní agentury také říkají,že v mnoha případech je nejlepší kontaktovat zaměstnavatele v zahraničí sám, protože zahraniční zaměstnavatelé se stále méně obracejí na agentury a nabídku práci inzerují např. na úřadech práce, jelikož je dnes mnoho uchazečů o práci a také si tím zaměstavatelé ušetří peníze, které by museli platit agenturám zajišťující pro ně zaměstnance.Záleží do které země chcete odcestovat.
Děkuji za info, nevíte jakýkm způsobem se obráit přímo na zamestnavatele v zahraničí? Zatím děkuji
Tak kamarád si našel práci v anglii pomocí inzerátu, který byl na úřadě práce. Kontaktovat zaměstnavatele přímo můžete tak, že si např. na internetě obhledáte různé firmy nebo hotely v zahraničí ( podle toho, kde chcete pracovat) a kontaktujeto ho buď mailem nebo spíše zavoláte Bohužel není to dnes lehké!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.