Ahoj, dost často mám v práci orgasmus třeba i 3x za den . Prostě musím jinak to nejde . Neustále mám přectavy. Někdy to je ale jen jednou za týden . Ale někdy i 3x za směnu.
Znáte ten vtip, jak přijde liliputka k lékaři, že je stále vzrušená, jak vidí venku domy, auta, lidi, stromy, prostě všechno jí vzrušuje. Gynekolog jí požádá, aby si stoupla na stůl a chvíli něco štrachal pod její sukní. Poté řekl, že již bude vše v pořádku. Sestra se hned ptala, jaký udělal zásah u té paní. Doktor odpověděl : "Jenom jsem jí kousek ohrnul kozačky".
Je to podle popisu klasifikováno jako oficiálně uznaná choroba. Nervy.PSAS - Příliš vzrušující syndromOd roku 2001 zná lékařský svět diagnózu známou pod zkratkou PSAS, neboli persistent sexual arouse syndrom. "Když mi někdo vrazí do lokte, omdlím. Když jdu na toaletu, tak moje tělo reaguje. Trochu mám ze sebe strach," citoval tehdy ženu postiženou syndromem japonský společenský týdeník Shukan Post."Když jsem jednoho dne nastoupila do vlaku, cítila jsem, jak se mi krev hrne do určité části těla. Cítila jsem se tak dobře, že jsem málem zasténala. Bylo to úplně vražedné, když se všichni hrnuli do vagonu," svěřila se jiná. "Dokonce i vibrace mého mobilního telefonu stačí na to, aby mě odrovnala," uvedla další postižená. Orgasmů může být několik za den i za hodinu, jedna žena dokonce hovořila o 300 vyvrcholeních za jediný den.Syndrom trvalého sexuálního vzrušení je dokumentován jako nervová porucha, která navzdory laickému očekávání může vést k těžkým depresím až sebevraždě. Vnucené vyvrcholení vyvolané vnějšími vlivy není dáno sexuálním vzrušením či jen myšlením na sex a podle lékaře jedné tokijské kliniky Hidea Jamanaky může toto postižení být zničující.Americká výzkumnice Sandra Leiblumová uvádí, že postiženy bývají často ženy po menopauze ve věku 40 až 50 let, které podstoupily hormonální léčbu.
Teda vůbec nevím co to máte mimo těch orgasmů. Píšete, že máte přectavy. To slovo neznám, ani jeho význam. Ale to je možná právě ta příčina, těch vašich neuhlídatelných orgasmů. Tak já bych se v první řadě snažila zbavit těch záhadných přectav, pokud teda nechcete ty oragasmy. Ale někdy pomůže i mokrý studený hadřík na čelo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.