Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou?

Od: kytka* odpovědí: 34 změna:

U nás už je opravdu jaro, už se to vše klube ze země .Jak to vypadá Na Vašich zahrádkách?

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou?

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

Tak to je paráda, jdu se taky mrknout ...*palec*

kytka*
hodnocení

Určitě Vás taky už překvapí letí to ze země úžasnou rychlostí. Jak měly peřinku tak jim bylo dobře a navíc jsou nyní dobře zavlaženy po té várce sněhu. Taky bych šla do skleníku, ale nemohu.*nevi*Totiž ,já žádný nemám*smich*. Tak se potěšte s prvními zázraky jara. zdravím kytka/jarní/*slunce*

papene*
hodnocení

0x

Zatím nic moc, ale už to taje.*tuc*

doplněno 25.02.10 12:09:

... ale přece jenom.*palec*

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #2
papene*

*slunce*první kytičky jsou zde.*slunce*

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #3
myse*

já mám pořád haldy sněhu... *zed*

už se nemůžu dočkat...

o víkendu možná začnu odhrabávat ;)

kytka*
hodnocení

No tak Papena paráda, taky už k Vám přišlo jaro. Sluníčko dnes svítí jak o závod*slunce**slunce**slunce*

hodnocení

0x

sluníčko sice svítí a že má už sílu, ale na záhoncích je stále ještě vrstva sněhu, tak snad přes víkend se nějaká ta rostlinka už ukáže :)

doplněno 26.02.10 10:34:

když jsem včera dorazila navečer z práce domů, bylo to už trochu jinak - místy už i beze sněhu, to slunce dělá tedy divy *slunce*

lidus*
hodnocení

0x

Nádhera až závidím, to u nás na chalupě je skalka zakrytá vrstvou sněhu a nevypadá to, že by hned tak roztál.

papene*

;)Dnes jsem objevila další kvítí.;)Akorát si nikdo nemůže vzpomenout jak se jmenuje.*zed*

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #4
kytka*
hodnocení

Nejsou to podléšky?

doplněno 13.03.10 16:46:

u nás je toho plný lesní park, ale zaboha si nevzpomenu na název.*zed*

papene*

Prý ne.A podléšky jsou žluté?

doplněno 13.03.10 16:54:

Sasanka taky ne.*bum*Bůh ví.

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #5
kytka*
hodnocení

Ne to není podléška,hledám hledám pátrám

binka*

Kudle kytičku jsem viděla ve čtvrtek, když mně manžel s dcerou vyytáhli na procházku. Na tu dálku jsem usoudila, že je to podběl, ale to není on. Určitě to byla tahle. Nevím, co to je. *nevi*

doplněno 13.03.10 16:40:

Není to sasanka?

kytka*
hodnocení

Tak je to TAVOLÍN ZIMNÍ

kytka*
hodnocení

tak co je to ono?

papene*

*hej*Ano!*pivo*

*palec*Jste dobrá.Máte za 1*,body nemáme.

Popis: Vytrvalá hlíznatá rostlina, 5_20 cm vysoká, přízemní listy řapíkaté, dlanitě 5_7četné, objevují se až po odkvětu, pod květem se nacházejí 3 listeny v přeslenu, které jsou členěny v čárkovité úkrojky. Květy jsou jednotlivé, 2_3,5 cm v průměru, okvětní lístky žluté, kvete již koncem zimy a začátkem jara. Plodem je stopkatý měchýřek se zobánkem

botany.cz/...

doplněno 13.03.10 19:59:

Nejsme, ale potěší každého.

kytka*
hodnocení

hurá*placni*to nevadí že nejsou body,pro ně tady nejsme*klik*

binka*

*hej*kytka je šikovná, dávám taky 1*! *palec*

kytka*
13.03.10 19:52
hodnocení

*hi*

papene*

*palec*už rostou!

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #6
kytka*
hodnocení

Mě taky zítra je vyfotím, ale nebude sluníčko*nevi*, tak asi nebudou v plné kráse.Stejně je to radost,otevřu dveře a za nimi to kvete ,parááááááááááááááda, *hej*

hodnocení

0x

Na modré podléšky se těším. Jsou ale později. Podběl sbírám v květu až koncem dubna. Na zahrádce mi vykukují tulipány, kvetou krokusky a narcisky mají už nasazeno.

sebod*

Podléšky už kvetou :)

papene*

Tak to my jsme nějak v předstihu.*smich*

Papene - nezlobte. Co ten škodolibý úsměv?;). Fakt jste všichni nějak v předstihu. A to nejsem na horách. A podléšky že kvetou? No pokud nebude zítra pršet, tak jdu na svoje místa. Asi si stojím na vedení nebo mám něco s očima. A to tak hlídám! Jenže zahrádku mám mimo domeček.

papene*

:)Taky hlídám, ale dnes jsem šla okolo a hle co na mne juká.:DMáme výhodu je to jižní strana, pod terasou.Tam to není tak na ráně.

Zítra musim zasadit do květináčů první otužilce.

doplněno 26.03.10 22:51:

*tuc*jj, ale jen do závěsu.

Jinak do truhlíků příjdou až po zmrzlících.Kdo by se s tím tahal domů, kdyby se mělo ochladit.

Ale ještě máme 2 clematisy na zasazení, ale nevím jestli na ně není brzo.Co myslíte?

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #7
kytka*

tak,že už muškáty? jestli jsem to dobře pochopila?

kytka*
hodnocení

Tak fotečka, jenže bez sluníčka to není ono.

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #8

hodnocení

0x

Tak jsem včera prošla okolí a našla jsem pár kytiček.

zmenšené foto

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #9

kytka*
hodnocení

To je fajn,že už na nás kytičky koukají za každým rohem.

Je to opravdu balzám na duši. Nemohu se dočkat jak dám muškáty, fuksie a oleandry ven. Vždycky si říkám - spěchat pomalu, protože jak se to všechno rozkvete, tak máme jaro pryč, začne léto a od jara je to jen skok zase k podzimu. V prvé řadě si vychutnám vůni květů třešní, šeříků a jasmínů. Všem krásný nedělní den.

papene*

Už jsme zase blíže k teplu.*slunce*

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #10

kytka*
hodnocení

tak dnes sluníčko rozprostřelo své paprsky a víc vše rozkvétá.

Macešky, krokusy, tulipány už Vám rostou? #11

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]