Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokážu se chovat dospěle

Od: andrej® odpovědí: 4 změna:

Ani se neptejte, kolik mi je. Asi to souvisí s tím, že nesnáším plánování delších termínů a většinou couvnu a žádám pozdější termín. Tím se stávám nedůvěryhodným. Plánuji na den dopředu, na týden dál už to nesnáším. Vyvolává to ve mne pocity MUSÍM u věcí, které by nemusely být, ale mohly by. Zároveň jsem typ, který dokáže řešit problémy několika holými větami, rozsáhle zabarvené diskuze obalené neplodnou omáčkou neumím. Platí na mne jen jedno-na objednaný termín k lékaři se vždy dostavím. Zatím dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

Co třeba pro začátek stát se hypochondrem?

bublanina*
hodnocení

0x

Nazval jste to nedospěle, ale já si spíš myslím, že vás vidina hodně naplánovaných věcí dopředu silně omezuje a bere vám pocit svobody. Jenže, a tady usuzuji podle sebe, ten čas volnosti nakonec stejně jen tak promarním, nic mimořádného v něm nedělám. Hoďte to za hlavu, prostě to máte tak, až vám to bude hodně komplikovat život, změníte to. Zatím se jen zneklidňujete myšlenkou, že to jednou bude muset přijít, ten pevný režim, a nebude to pro vás zrovna lehké. Ale jistě to zvládnete stejně jako toho lékaře.

hodnocení

0x

@andrej - nesnáším plánování delších termínů a většinou couvnu... jsem typ, který dokáže řešit problémy několika holými větami
Buď vás "život naučí" nebo předem lituju šechny, kteří s vámi mají a budou mít co do činění.

Přizpůsobit se neumíte - pokud jste to zkoušel, nebo nechcete a ani zkoušet nehodláte?

culdabulda1*
hodnocení

0x

společnost musí mít nějaký řád, který musí akceptovat i jedinci, jinak se rozpadne ! Absolutní svoboda neexistuje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]