Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvládnout to co chci?

Od: nebavimejmena odpovědí: 5 změna:
Po sociální stránce? Jsem děsně stylová a chtěla bych se bavit v nové třídě se všema. Jenže já nevím jak na to... Co jim vykládat? Čím víc chci být k nim přátelská a aby mě měli rádi, o to víc je to horší...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

taknejak
hodnocení

3x

Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem.

Pozor na to, abyste nebyla vlezlá.

Také vaše vyjadřování /,,děsně stylová,,/ může svědčit o něčem trošku mimo hlavní směr. Nemůžete být ve všem hlavní osobou a středem pozornosti. Někdy je lepší zůstat v pozadí. Více skromnosti neuškodí.

iz*
hodnocení

2x

Začněte se zajímat o lidi kolem sebe. Až zjistíte, co je zajímá, vyberte témata nebo obory, které zajímají i Vás. Ale hlavně se s lidmi nebavte kvůli tomu, "aby Vás měli rádi" → tak byste dosáhla spíše opaku.

Základem je vztah k lidem a zájem o ně.

hodnocení

2x

Často bývá lepší umět naslouchat, než "vykládat" - a od lidí kolm nemůžete požadovat "aby mě měli rádi". Co kdybyste se snažila trochu míň? Ono je ta křečovitá snaha totiž poznat.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Pokud si přečteš všechny odpovědi na ty desítky otázek, které jsi zde položila, a zamyslíš se nad nimi, tak to půjde samo.

liska5
hodnocení

0x

Moc nad tím přemýšlíš. Jde přece nejvíc o reakce na dění kolem. Do ničeho se nenuť. Kolikrát jen upřímné zasmání se nějaké situaci udělá víc, než nějaká předem promyšlená řeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]