Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy sem nejčastěji chodíte,čtete si a píšete?

Od: maky® odpovědí: 12 změna:

Ráno, když se vzbudím, podívám se do emailové pošty a sem, na tyto stránky. Po obědě si uvařím kávu a zase se sem podívám. No a juknu sem i po večeři a pak samozřejmě vždy, když potřebuji poradit. Jak to máte Vy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Někdy nepřijdu týden, ale byla doba, kdy jsem to tu monitoroval v podstatě celý den. Teď někdy nahlídnu ráno, někdy večer - jak to vyjde. Změnil jsem zaměstnavatele, povolání, denní režim, nezbývá čas...

72mona3*
hodnocení

3x

No, záleží, jaký mám právě den. Tablet mám pořád po ruce, takže mrknout se můžu skoro kdykoliv. Třeba i při cestě do práce. Ovšem dneska jsem byla téměř pořád venku (i na houbách *ua*), takže tady minimálně. Večer si ale najdu chvilku vždy. A ani se neodhlašuji. M.

hodnocení

Také se neodhlašuji. ;)

hodnocení

3x

To už je docela závislot *smich*

Já sem nakouknu zpravidla večer, přes den na to není čas a po ránu by mě mohl být celý internet ukradený...

hodnocení

Závislost to je, snad to můžem přiřadit k "měkkým drogám". :-D

lucka*
hodnocení

3x

Já po nejvíce asi ve škole :D i když letos je na to nějak méně času, než minulý rok :(

lidus*
hodnocení

3x

Kdy se mi chce, času mám spoustu. Závislá jsem byla hodně, po problémech s očima už nejsem.

amo
hodnocení

3x

Kdykoli se pripojim mobilne na net a čtu si zprávy a predpoveď počasi, coz je pravidelne kazde ráno u snidane a potom behem dne potrebuji-li neco najit nebo prečist či poslat email, vzdy nakouknu i do poradny, jestli se tady nereši neco zajimaveho :)

fram
hodnocení

3x

Hledám tady různé zajímavé a fundované rozumy, nápady nebo návody. A debaty o něčem. Kdy? Vždycky když se "vypravím" k PC a potřebuji nahlédnout do E-pošty.

hodnocení

fram, mám to také tak, jsme po "o", mám kávu a ted se kouknu všude, kam chodím, pošta a pod. Třeba se zase něco zajímakvého dozvím.

still10k*
hodnocení

2x

Když nemám zrovna do čeho píchnout *cteni*

sebod*
hodnocení

2x

já mám na pracovním stole tři počítače, které stále běží *bezim**uf*. A na jednom z nich jsem většinu dne stále přihlášená *klik*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]