Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod jak řešit matematické úlohy

Od: jirbar* odpovědí: 5 změna:

I toto je řešení.

Návod jak řešit matematické úlohy
výtka
Upozornění od sys clayman 24. 02. 2010 15:33:59
tohle patří do volné diskuze

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
18.02.10 18:43
hodnocení

Další

Návod jak řešit matematické úlohy #2

jirbar*
hodnocení

Ještě jeden

Návod jak řešit matematické úlohy #3

pepyk93*
hodnocení

0x

Vím kam tím míříte.Drtivá většina žáků školou povinných se ani neobtěžuje se zadaným problémem zabývat a rovnou napíše zadání DÚ a ani se neobtěžuje napsat ,,prosím" a ,,dík"...*bum*

Také mi to vadí...*cert*

Bohužel nevím,jak by se to dalo objektivně řešit...*nevi*

hodnocení

0x

Je to ktrásné. Také jsem pár takových "řešení" viděl; mezi nimi i tyhle.

(Kdubych chtěl být zlomyský, tak bych připomenul, že ta limita z druhého příkladu neexistuje. Ale kdyby to bylo zapsáno správně, tedy jako limita zprava, pozbylo by to kouzlo prostoty.)

hodnocení

0x

jirbar,

zasloužil byste hned několik bodíků *palec* , ale jak se na to tak dívám, tak to nejde, když jste sem ty "perly" dosadil jako tazatel.

Opravdu jste mne ( hned po ránu ) velice dobře naladil

... a z těch super řešení mám už hodnou chvíli ... "hubu od ucha k uchu". *smich*

Je vidět, že studentská tvořivost ... je ... neomezená. *sok*

Neberte to ale tak moc tragicky *plac*, ... i když pro kantora takové řešení úkolů musí být na infarkt,

... no a když se to i častěji opakuje, tak pomalu i na toho známého Dr. Chocholouška. *ee**smich*

Je vidět, že to s těmi študáky nemáte vůbec jednoduché. *nevi*

... přeji Vám stejně dobrou náladu, jakou jste - svými příspěvky - navodil u mne. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]