Nejste přihlášen/a.
Věříte na ufo máte stím nějakou skušenost...?A co duchové je to taky pouze vymyšlený fám?
Já si stále říkám, že když je možný život na zemi, proč by nemohl existovat i život někde úplně jinde. Možná někde strašně strašně daleko žijí úplně stejní lidé jako my nebo tvorové přimomínající UFO jak je lidé nazvali.Možná o nás vědí možná ne a možná jsou tak daleko, že se o nás nikdo nedoví a možná ani neexistují. Ale i my existujeme tak proč ne "oni".
A duchové?Já zkušenost nemám,ale kamarádka ano a je to realistka.A slyšela jsem i od jiných známích o zjeveních. na světě je tolik zázraků tak proč ne duchové!
UFO? Ano, proč ne? Duchy ale neberu... Význam toho slova si lze vysvětlit různě a tak se například komukoliv může po ránu stát, že je vypuzen z tramvaje duchem, který právě někoho v tichosti opustil...
Určitě existuje něco mezi nebem a zemí. Např. psychotronici (léčitelé), kartářky a pak sny, které se zdají a za pár dní se stanou skutečností. Moje vzdálená příbuzná z Chodovlic -okres Litoměřice bydlela sama v domě (myšlení měla babča v pořádku), když večer sledovala televizi, tak za ní byli průhlední "duchové"-babička jim říkala "maminka a tatínek-jakožto rodiče). Prý neměli nohy a jakoby se jen vznášeli. Sám vykládám karty a co vychází v kartách, to se také stane...
Vůbec se nezabývej otázkami ohledně existence mimozemských civilizací. Je to jen atraktivní svod od důležitých otázek života, což je nebezpečné! Duchové samozřejmě existují, člověk je totiž ve své skutečné podstatě DUCH s duší v těle! Je všaqk velmi záludné a v důsledku i zhoubné plést si pojmy a zabývat se čímkoli "duchovním" (astrologie, psychottronika, věštění, jóga, holotropní dýchání,..) Také mezi spoustou náboženských skupin je nutná ostražitost. Náboženství a křesťanství není totéž! Náboženství nutí člověka dodržovat nějaké zákazy a příkazy v MARNÉ snaze něco si tím od Boha zasloužit, dosáhnout "očištění",... - což je úplně MIMO. Křesťanství vychází z toho, kdo a jaký skutečně JE Bůh, co říká o člověku, životě a důležitosti víry Jemu. Základem je osobní vztah s živým Bohem a respektování Jeho zákonů. Bůh neposílá lidi do pekla, protože by je tím za něco trestal neb o byl tak krutý. Je to volba člověka popírat Boha a předstírat svou "soběstačnost a nezávislost" na Něm, takže zůstane bez Něj i na popírané věčnosti.
Všechno to jsou hlouposti, které si s prominutím vymysleli nějaké primitivní existence. Žádný UFA, Marťani, Duchové, Bohové a další "hlouposti" neexistují. Nechápu ty černoprdelníky, kteří se neusále k někomu modlí.Nebo lidi, kteří se boji jakýchsi duchů. Nebo mají fámy, že když někde je vysekaný nějaký "otisk" , takže to je od kosmické ufo lodě.
Když něco nechápeš, můžeš to poznat. UFOni neexistují, stejně jako "mariánská zjevení" jsou to démonické triky odvádějící pozornost od podstatných otázek života. Ale Bůh existuje a je pro lidský život důležitější než vzduch. Asi máš důkladně vymytý mozek materialistickými bláboly o evolučním vývoji světa. NIC není v životě tak jisté (a marně popírané), jako existence Boha a nutnost znát Ho OSOBNĚ, protože setkání s Ním se NIKDO nevyhne. AŤ si o sobě myslí, že je "dobrý", že "Boha nepotřebuje",... Svými názory nezměníš fyzikální ani duchovní zákony a fungují i bez tvé znalosti. Takže co TY si myslíš o existenci Boha, nezmění NIC na skutečnosti, že existuje a máš vůči Němu zodpovědnost za svůj život. Přestaň se tak pohrdavě vyjadřovat o něčem co "nechápeš", a začni usilovat o osobní poznání Boha (nemyslím tím stupidní náboženské rituály, ale milující osobu)!
Uz to nevydrzim...
Apostole (nebo Te mam oslovovat Apostolko?) Ty to fakt asi nemas v hlave v poradku.
Jednak uz ten nick, co si si zvolila...to by si snad skutecny verici, treba i fanatyk, nezvolil...precejenom pokora, tak vlastni vsem skutecnym vericim, z tohoto nicku moc nevyzaruje. Jaky verici muze sam sebe nazyvat apostolem?
Za druhe. Tahle demagogie, co tu predvadis, je klasickou moresou mnoha nabozenstvi, ktere tu tak vehementne sama odsuzujes. Vira je snad o tom, ze verim a ne, ze se snazim ostatnim hustit do hlavy, jak zijou spatne a jak maji zit spravne s bohem, vsimat si podstatnych otazek zivota a bla bla bla...
Skutecny verici nema zapotrebi retoriku, jakou zde bohate pouzivas (demonicke triky... - to je zatim to nejlepsi
)
Podle me si proste provokaterka nebo skutecne zabednena fanatycka. Nejspise Jehovistka.
Kazdopadne to, co tu zatim predvadis, ma s pravou virou, tak jak ji chapu ja, pramalo spolecneho.
p.s. Vira a existence mimozemskeho zivota se navzajem nevylucuji...
Tady bych já dal bod, kdyby o šlo. A dodávám, že Darwin byl silně věřící člověk a on rozhodně nestavěl evoluci proti Bohu.
Jestli za "pravou víru"považuješ poklonkování náboženským vůdcům, které hlásají Bibli odporující bludy,a pokora podle tebe je "držet hubu a krok", tak opravdu víru chápeš špatně. Nazývám se tím, co o mně říká On, a pýcha by byla říkat cokoli jiného. Pokora rozhodně není říkat: "My ubozí, nehodní, hříšní, rač se smilovat,..", ale respektovat to, co říká Bůh a podle toho SMĚLE mluvit. Skutečný věřící MÁ zapotřebí zmíněnou rétoriku, protože JE úkolem věřících nazývat věci pravými jmény a před bezbožnými náboženskými bludy nebo okultními zvrácenostmi nekompromisně varovat. Nezáleží na tom, co si o mně myslíš. Ale pokud máš odvahu, můžeš se přesvědčit, jak to je. Bůh je živý a stojí za svým slovem. Ne za bezbožnými náboženskými názory falešně "pokorných" lidí, kteří Mu odporují. Od VŠECH náboženství se to zásadně liší! Všechna náboženství hlásají, co člověk "musí" aby Bůh něco udělal. Křesťanství je o životě ve výsadách, které Bůh zajistil a člověk JEN přijme. Víra je hlavně o tom, že mám osobní vztah s Bohem, což je (navzdory všem názorům) skutečný smysl života, a je nezbytné přivést do toho vztahu ostatní. A to nejdce tím, že je nechám myslet si a dělat cokoli, čím škodí sami sobě v domnění, že je to tak správné nebo aspoň neškodné. O tom nemůžu a ani nesmím mlčet. Setkej se s Bohem a pochopíš to, do té doby budeš jen tápat v nebezpečně mylných názorech a bludných filozofiích (o "pravé" víře a pokoře,..)
Kdo vám vtloukl do hlavy tenhle stupidní blábol? Víra není připouštět si "cosi nad námi, snad bůh", ale OSOBNÍ vztah s Bohem. A zkuste mi tvrdit, že osobní vztah s Bohem "odvádí od víry v něj"! Zajímavým způsobem "mají boha v sobě" lidé, kteří systematicky ignorují Jeho zákony a napadají Jeho lid - Židy! Podle vás je pravá zbožnost ("bůh je ve mně") v tom, že JÁ je středem vesmíru, moje názory jsou svrchovanou autoritou světa, moje zájmy jsou nadřazené právům ostatních lidí a nerustálé ohrožování židovského národa je "pravou službou Bohu"? Taková soběstředná pomatenost a pohrdání Bohem je nebezpečnější než terorismus.
Závěr:
Prostě bůh neexistoval, neexistuje a existovat nebude, církev lhala, lže a lhát bude, církev kradla, krade a krást bude.
Nechci se Apostola nijak dotknout, ale je to prostě blázen. Jestli chcete, tak velmi rád Vám domluvím návštěvu na psychiatrii.
Umíte něco jiného než urážet? Církev má zkaženou pověst tím, co náboženská mafie s tímto označením napáchala. TO ale neznamená, že Bůh neexistuje. Pokud se považujete za člověka, OVĚŘTE SI TO - přímo u Něj! Jinak na psychiatrii jděte vy!
Udělejte si výlet do Vrchlabí, Apoštole, máme tu psychiatričku.
Kontakt: MUDr. Marie Jarošová, Jihoslovanská 465, Vrchlabí 54301
Jiank tady je seznam psychiatrů v ČR: hledamlekare.cz/...
Tohle je sakra dobra odpoved, ktera temer koresponduje s mou myslenkou viz nick Apostol. Zadny opravdu verici clovek, verici v Boha a Jezise Krista, by nemohl sahnout po takovem jmenu, ostatne, je to i zcela vyloucene!
UFO je neidentifikovatelny letajici predmet, to ale neznamena, ze jsou to jen talire se zelenymi muzicky s antenkami na hlavach. Duchove? Radeji bych se nepoustel na tenky led, verim tomu, ze lidske poznani, lidska mysl je stale jeste v plenkach, mnoho veci nam neni jasne ted, ale za par set let budeme doufam jako lidstvo moudrejsi, pa Camelot
ps. Axusi, Vase prispevky jsou citelne a moudre, temer vzdy me zahreji, mejte se.
doplněno 17.03.10 17:59:To je reakce na odpoved Auxe z 4.3.10 - 10:38, nevim proc, ale nezaradil jsem se hned za nej
Pokud je někdo černoprdelníkem, tak ať je. Já nikomu nebudu nakazovat "Bůh neexistuje", "Církev krade jako straka", "Církev lže jako když tiskne", atd.
Á co se týče Vás, tak nikoho prosím neurážejte, zejména tedy mne. Já jsem nikoho konkrétně neurazil.
To už je jedno ci si přečtu - jestli Marxismus-Leninismus nebo Bibli. Obojí je tak na stejné úrovni. Církev byla, je a bude stále stejná - prolhaná, zprofanovaná a zlodějská.
Proč upálili Husa? Proč málem upálili Galilea Galileiho? Proč od chudých lidí vyžírali desátky? Proč neustále lže? - To je pravá tvář církve. Proč támhle na církevních školách zneužívaly malé děti, které ještě ani nevěděly co je to sex?
Jak říkám, kdo chce, ať si černoprdelníkem je, nikomu bránit nebudu v rozhodování, ale je to na zváženou, jestli se přidat k takové gradě zlodějů a lhářů a pedofilů.
Jediný problém je, že nejvíce je v povědomí lidí obraz církve takový, jak ho ukazuje katolická organizace. Její učení ve velké míře odporuje autoritě Božího slova, a to v dost zásadních věcech (Bůh zakáže uctívání lidí - papež k tomu navádí, Bůh zakáže používat pro náboženské vůdce oslovení "otec" - všichni kněží si tak nechají říkat a papež je také v překladu "otec", navíc se samozvaným přívlastkem "svatý" a dokonce "neomylný", Bůh zakáže zhotovování podob čehokoli a kohokoli k uctívání - katol. kostely jsou plné těchto model, Bůh předloží jasnou jedinou cestu spasení - katolíci si vyšlapávají svou a ještě se s tím vším považují za tu jedinou pravou "církev"). Nemluvě o zlu, které tahle organizace "ve jménu Boha" napáchala v minulosti (čarodějnické procesy, inkvizice, Hus,...). ALE fakt je, že skutečná církev má úplně jiný charakter, ale to pod přesilou zddeformovaného obrazu o církvi není vidět - nebo je extrémně osočována jako "sekta". Prostě lidé mají snad nadpřirozenou schopnost kritizovat a hodnotit to, co neznají, čemu nerozumí. Co není katolická (nebo jiná státem uznaná) "církev", to je prostě "sekta" - a nic mezi tím, že! Katolická církev je špatná kvůli své pověsti, ale ostatní církve (ty biblické) jsou špatné, protože to jsou přece sekty - to je běžný lidský názor, který je nutné konfrontovat.
BNible a Marxixmux-Leninismus NENÍ na stejné úrovni. Autor Bible je živý a stojí za svým slovem! Autoři druhého díla jsou mrtví a jejich filozofie (cokoli z ní mohlo původně být dobře myšleno) je zneužité ateistickou zvrácenou propagandou, což je stejně dobré jako fašismus. Každý má možnost se o pravdivosti Bible přesvědčit, protože pravým účelem života je osobní vztah s jejím autorem.
Jehovista nejsem. Ti jsou naučeni slepě věřit bludům od svého vůdce, jakkoli to odporuje autoritě Božího slova i Jeho charakteru. Podobně, jako katolíci slepě poklonkují papeži, samozvanému "zástupci Boha na zemi", který se považuje za "neomylného" a přisvojil si právo hlásat něco jiného, než říká Bůh. Jestli máte odvahu, setkejte se s Bohem ještě dnes. Poznáte pravdu a přestanete naslouchat arogantním názorům chudáků, které tato konfrontace bludů s pravdou dráždí. Jsou to nadutí zbabělci. Urážet a kritizovat někoho, kdo odporuje jejich egoistickým názorům umí, ale použít rozum a přesvědčit se o tom, jak to skutečně je - na to se nezmůžou.
Máš naprostou pravdu apostolko ,jsme banda arogantních chudáků ,egoistů a všeho co jsi nám tady popsala. Máš naprostou pravdu v tom ,že se nemůžeme přesvědčit jak to skutečně je .My totiš nejsme hodni naslouchat tvému Bohu natož se sním osobně setkat.To je výsada dás vyvolených a proto sními nestrácej čas. My stejně půjdem do pekla a tam budeme chlastat žhavou lávu.
Osobně pozdravuj Boha a vyřiď,že "vinšujeme dobrej den"
Já si myslím že život mimo naši planetu určitě je. Není možné, aby jsme v nekonečném vesmíru byli jen my.
Přesně tak, je velice pravděpodobné, že mimo naši planetu existuje život. Ve vesmíru jsou miliardy planet a planetek, téměř jistě na mnoha a mnoha z nich existuje život. Když už vznikl zde, tak nejspíš při tomto množství planet i na mnoha jiných místech. Nedávno se objevily někde stopy života i v naší soustavě, takže to už je pak téměř jistota.
Ale k tomu asi otázka nesměřuje, UFO - tedy neidentifikovatelné létající objekty samozřejmě existují, protože to není nic jiného, než objekty, které jsme zatím neidentifikovali . Jestli se ale ptáte, jestli v nich lítají "ufoni", tak tomu nevěřím. Ti jsou naštěstí zatím v bezpečné vzdálenosti světelných let, jinak už by nás nejspíš dávno napadli. Anebo jsou domluvený s Američanama
Na duchy nemám vyhraněný názor
Ano, vesmír je prakticky nekonečný, určitě existuje planeta, kde je život. Kde alespoň žijí nějací primitivní organismy například prvoci nebo bakterie.
Ale že by si dělali cestu na planetu Zem nějací ufoni a dělali by kruhy v polích - tomu nevěřím.
No ona (mechanická) motlotba nic neznamená, a kdo se stále jen modlí, ještě nemusí být věřící, jen si to myslí. Za dúležitější bych pokládal přemýšlení o věcech. A možná ani ne tak znát odpověď (omlouvám se apoštolovi), jako hledat ji,
Mimochodem, představa pánaboha jako fousatého stařečka, sedícího na obláčku, mi opravdu nepřijde nějak uvěřitelná, tohle jsou podle mne ty pohádky pro děti a méně přemýšlivé a znalé dospělé (to "méně znalé" nemyslím nijak pejorativně. Prostě byly doby, kdy nedostatek poznání okolního světa nechával na obláčku volné místo, dnešní menší nedostatek poznání už tam místo nevidí.)
Jen tak mimochodem: znáte to, jak si prvního kosmonauta povolali k sobě sovětský první tajemník, americký prezident (nikoli Obama!) a papež? Všichni mu položili stejnou otázku: Je Bůh, Potkal jsi ho?
Prvnímu tajemníkovi odpověděl "Ano, Bůh je".
Papežovi:" Lituji, ale žádný bůh není."
A americkému prazidentovi: "Ano, Bůh je. Ale je černý."
Dobře milí Ufounci, nemyslím si nic. pouze by mne zajímal Váš názor na následující případ.
Má paní učitelka mi zasílala foto ze ZŠ kde je celá třída na ni je spolužačka, jež již není mezi námi. Její odchod z tohoto světa nebyl přirozeným způsobem. Navíc jsem tuto info zprostředkovala paní učitelce. Nekonkretizovala jsem jí údaje. Tato dívka má na fotografii rozmazaný obličej respektive není vůbec poznat hlava, pouze trup. Přijde mi to poněkud zvláštní.
Na neidentifikované létající objekty věřím.
Co se týče neidentifikovatelných létajících objektů, tam jsem skeptičtější. Ale: Nikdy neříkej nikdy. (A co Frmiho paradox?)
Dychy jsem v mládí vyvolával. Věřím na ideomotorické pohyby.
Ideomotorické pohyby - vyjma virgulí jejich pohyb ovlivňuje osoba ji držící upřesňuji- kyvadlo.
UFO je neidentifikový letající předmět. Když hodím kladivo, z pátého poschodí a soused ho ve třetím neidentifikuje, je to pro něj taky UFO , tedy než se vyhne z okna , aby to zjistil. Mimozemské civilizace? Co je to civilizace? Takové stvoření jako nade mnou píšící Apostol? To je jen na hlavu padný pablb, co brouzdá po internetu, a tvrdí, že mu to nakázal nějaký pán ( bůh
). Nebo jsou to mikroorganisky na marsu. Takže proč ne? Jen proto, že my jsme je neviděli, musím říct , že je to nesmysl? Ano UFO ano, civilizace ANO, nedpřirozené strašidla včetně Boha NE . Jinak Bůh je všeobecně zastaralé strašidlo, když ho káže někdo jako samozvaný Apostol. Měl by si udělat pořádek, aby jeho kolegové nezneužívali nezletilé děti, a ne nás tady oblbovat.
az na to ze buh neni postavicka ale energie, sila a vsechno kolem nas .. cely vesmir to vsechno je buh.. priroda je buh , mi vsichni mame v sobe boha... atd atd atd.
to co z toho dela cirkev je jedna velika hovadina a je tu pro blbce kteri potrebuji material aby necemu mohli verit! pac kdyz to nevidim tak to neni . jak smesne!
kdyby lidi vedeli ze za bohem nemusi chodit do kostela pac je vsudy pritomny tak tak kam by cirkev prisla hahahhhhh sla by do prd...
fuj dela se mi z tech pedofilu na bliti! a lidi se jim jeste klanej hahaah to je k nevire!
Vtipnější anekdotu už Bůh asi dlouho neslyšel, než tento stupidní blábol, dgradující Ho na neosobní energii. Takhle uvažující člověk ve skutečnosti ukazuje, že se usilovně brání připustit si byť jen myšlenku, že Bůh existuje a je OSOBA. Je fakt, že za Bohem nemusí lidé do kostela. Už proto, že je psáno: "Bůh nepřebývá v chrámech postavených lidskýma rukama." - natož pak v takových, kde se tak horlivě propaguje všechno, co On zakázal (uctívání lidí a věcí, "neomylnost a svrchovanost" papeže, označení kněžích "otče", skutkaření, falešná pokora,...). Bůh není "všechno kolem nás a v nás". Jestli má arimas odvahu zjistit pravdu, MŮŽE poznat Boha osobně. Energii nemůžeš urazit, obelhat, zklamat, ani slyšet. Ale Bůh je osoba, má emoce a vůli - a MLUVÍ.
Jestli Bůh je zastaralé strašidlo, tak ty jsi jen fata-morgána, protože jsi stvořen k jeho obrazu. Bůh je OSOBA a reálnější než ty. Pablbem mě nemůžeš nijak urazit, zjevně prožíváš tvrdé boje svého ega se svým svědomím (pohrdavého popírání Boha s nezvratnou jistotou, že Bůh existuje). Náboženští otroci, uctívající člověka a ignorující autoritu Božího slova nejsou mí kolegové.
to mi pripomnelo citat z filmu kurvahosigutentag od B.Polivky kdy jakesi slepici odvetil ze jeji pi.u taky nevidel a veri ze ji ma ! hahahah
dotycna tvrdila ze neveri na lasku protoze ji nelze videti hahahahahhah
jo nekteri lide jsou tezci materialiste ale coz ,kazdy jsme na jine mentalni urovni, ze? alespon tu neni nuda
Prosím, vás, co odpovídáte apostolovi, snad je dost viditelné, že je to zřejmě nemocný člověk. Jednou se vydává za ženu, podruhé za muže, jeho /její/ výpady jsou dost agresivní, myslím, že je zbytečné reagovat. To je můj názor. PT /stařenka/
A když se podíváte na ty její webové stránky , na které ve svých příspěvcích odkazuje, to dost vysvětluje . Pokud ji nechcete provokovat k dalším výlevům , lepší je na její příspěvky nereagovat
možná je to BUH, tedy si to o sobě myslí ( ten Apostol ). O něm taky nejí jasno, zda by to měl být muž či žena ) Možná hermafrodit ... tedy typická žížala. Je li BUH tedy žížala, už chápu jeho všepřítomnost.
na UFO či spíše na to zda byl, je nebo bude jinde ve vesmíru život věřím rozhodně. Nevím proč jsou do dotazu namontovaní duchové když to z určitého úhlu pohledu nesouvisí. Ale i tady věřím v to, že je cosi mezi nebem a zemí. Ovšem spíše bych se klonil k tomu, že to nejsou duchové, ale jen něco na co jsme zatím jako lidstvo hloupí, nemáme vysvětlení. Možné je i to, že to souvisí s prvním ; - )
Já už po těchto věcech nepátrám .. jak tu psala malvinka, myslím, s rozmazanou fotografií po nešťastně zemřelé...připomněla mi to, co mi řekla kartářka. Zavítala jsem k ní po nepěkných životních peripetiích a pádech, s otázkou kdy to skončí
. A ona mi řekla... vaše matka spáchala sebevraždu, její sestra také. Máte v rodině špatnou karmu, poselství z minulosti. Dokud jeden člověk neodžije celý život se vší smůlou, karma nebude očištěna.
A co z toho plyne? Fakt nad tím nepřemýšlím, nechce se mi
Bohatě mi stačí, když jdu na rodinnou hrobku, a tam jsou všichni..babí,děda,máma,teta a jedno okýnko tam je prázdný
Kdybych věřila na duchy, tak se zblázním, protože na tom místě mě mrazí.. ale nejsou to duchové, to je to okýnko
Četla jsem pěkný příběh mladé ženy stále ji něco táhlo do Řecka, letěla tam tedy na dovolenou, když přiletěla na místo, zdálo se jí ,že to tam důvěrně zná, při procházkách došla na hřbitov a co tam nenašla? Našla hrob s fotkou dívky, která jakoby jí z oka vypadla.Říkala si že tu musela v minulé životě žít a ,že se tam musí vrátit. Po návratu domů na nic jiného nemyslí a přemýšlí,že to byl osud a že se tam nadobro přestěhuje.
Na minulé životy věřím ale asi jsem musela být strašně zlá, protože často mám pocit, že si to v tomhle životě pěkně vyžírám
Já na minulé životy nevěřím. Když někdo nebo něco umře, tak prostě umře a potom se to začne rozkládat za pomocí rozkladačů (bakterie, ...).
Máš smůlu, člověk prostě NENÍ jenom tělo. Spousta lidí se tímto materialistickým bludem chlácholí, protože jinak by si museli připustit, že buď existuje reinkarnace a ocitnou se tu zase třeba v podobě blechy, nebo existuje Bůh a čeká je soud. Než aby si připustili tu druhou možnost, pravdivou bez ohledu na lidské názory, RADĚJI věří kdejakým pomatenostem a cítí se napadáni každým, kdo jejich nebezpečně scestné názory konfrontuje s pravdou. PROČ vlastně tolik lidí věří snáze něčemu tak stupidnímu a zvrácenému, jako je rerinkarnace, minulé a budoucí životy, totální konec lidské existence fyzickou smrtí, .. - když je možné (a nutné) přesvědčit se osobně o tom, co JE PRAVDA? Copak se lidé tak bojí toho, že Bůh existuje a jaký asi je, že Ho raději popírají, ignorují a hazardují se životem důvěrou nebezpečným okultním filozofiím? Jestli máte ROZUM a ODVAHU, seznamte se s Ním OSOBNĚ. V duchovním světě platí, že neznalost zákonů neomlouvá, a Bůh nebude přizpůsobovat své zákony lidským názorům. Nezruší a nezmění je jen proto, že je někdo nezná, nevěří jim, nehodí se mu,...! Můžete mě za tyto výroky napadat a urážet jakkoli, ale FAKTA tím nezměníte. Jen dokážete neoprávněnost svého označení "homo sapiens - člověk rozumný", protože žádný jiný tvor není tak arogantní a pomatený, aby popíral a ignoroval svého Stvořitele a Jeho zákony!
Apoštole, oháníte se fakty. A při vaší (velké V vám nedám) poslední větě ...protože žádný jiný tvor není tak arogantní a pomatený, aby popíral a ignoroval svého Stvořitele a Jeho zákony! Mi naskočila husí kůže. Proč? Okamžitě se mi vybavila kauza těch chuderek chlapců z Kuřimy. To je fakt, tam jste přeci arogantní a pomatené chlapce, ignorující stvořitele napravovali .
Já vím jedno můj stvořitel je můj otec a moje matka. A dobrá, jestli existuje bůh, a mě čeká soud, tak se těším. Souzená nebudu já, ale ten parchant, který nechá malé děti umírat na leukemii, půlku světa umírat hladem,nechá týrat nevinné děti, zvířata a další a další příklady. Pane, buďte se svojí vírou, dodržujte desatero a modlete se k bohu. Nechte lidi ať si žijí podle svého, půjdou do pekla a vy budete mít v nebi klídek, jinak tam budete mít pěkně narváno
Názorná ukázka arogance a chorobného pocitu vlastní "dokonalosti"! Kuřimská kauza nemá vůbec NIC společného s Bohem, stejně jako koncentrační tábory. Pletete si pojmy. A pokud Váš rodokmen sahá až ke slepičímu vejci (máte-li vůbec vyřešeno, zda bylo dřív vejce nebo slepice), tak vlastně nemáte co jíst, protože všechno v rostlinné a živočišné říši jsou vaši pokrevní příbuzní. A pokud máte dost rozumu na to, abyste pochopila, že z "nižších živočišných druhů" lidská rasa nepochází, tak to znamená uznat existenci Boha a poznat Ho OSOBNĚ, abyste Mu nepředhazovala za vinu to, co On nezpůsobil. Své výhrady vůči Němu si vyřiďte s Ním, ale nenazývejte Ho parchantem, který někoho nechává umírat ... Nedělejte si iluze o pekle. Ani Hitlerovi bych nepřáíla to, co skutečné PEKLO je. A ve své nadutosti si troufáte říct, že se tam těšíte? To je vrchol pomatenosti. Dokažte svou inteligenci a seznamnte se s Bohem, abyste dokázala rozlišit své zvrhlé bludy od reality = toho, co On říká!
Páne jo, vy jste žena? No těpic, snad jste bezdětná...
Nedávno jsem viděla video, zanic si nemůžu vzpomenout kde, kde přesně nějaká tmavovlasá,dlouhovlasá mladá žena takhle hučela do dětí ve školce.. Malý chlapec se tam zmítal po zemi, jak ta osoba do něj hučela a strašně plakal.. Škoda že si nevzpomenu, hodila bych to sem.. hroznej pohled
Milá apoštolko, chlapi u nás v práci by řekli... "tak potřebuje pořádně vy..at."
doplněno 29.03.10 14:27:oprava "ta potřebuje... normálně se mi klepou ruce, takhle zfanatizovaný člověk je dle mého svému okolí nebezpečný Občas u nás zazvoní poslové s časákem "probuďte se" a v tu chvíli mi je líto, že mám dva malé psíčky a ne pořádnýho hafana ... ten by jim vysvětlil jak se řídí podle božích zákonů
Mně si můžete urážet, jakkoli, ale moje tvrzení nepřestane být pravdivé a životně důležité! Je překvapující, kolik lidí "homo sapiens" věří raději čemukoli jinému, než PRAVDĚ o svém původu a účelu. Žádné zvíře není tak pitomé, aby si zkoušelo vymyslet něco jiného. Ale člověk vlastně uráží i zvířata, když se považuje za genetického potomka "nižších živočišných druhů" a nadává si vzájemně jmény těchto poctivýc tvorečků. A má až nadpřirozenou schopnost věřit všemu - kromě pravdy. Bludy o předchozích životech, existenci mimozemských civilizací, okultní verze skutečné meditace, hazard s psychotronikou - TO je důvod zpochybňovat lidskou inteligenci tzv. "člověka rozumného". Kdybyste NÁHODOU zkusili použít rozum a našli kousek odvahy, sami byste se přesvědčili o pravdivosti mých tvrzení. Ale osočování, urážení, pohrdání, zesměšňování je pro takového člověka samozřejmě lehčí a pohodlnější. To si pak připadá jako "KING", jak dokázal svrchovaně odrazit útok pravdy na jeho soběstřednou samospravedlivou pomatenou dušičku!
protože žádný jiný tvor není tak arogantní a pomatený, aby popíral a ignoroval svého Stvořitele a Jeho zákony! apoštole to mi nedělejte... to jste mě totálně rozštípal.. ještě jsem neviděla moje dva psi dodržovat nějaké zákony, a je pravda, že když se jeden pes snaží druhého psa (ne pes fenu) tak to je opravdu BOŽSKÝ pohled :D
zapomněla jsem napsat obskočit
Apoštole, můžete mi prosím sdělit své jméno, příjmení, rád bych Vás objednal do Vrchlabí na psychiatrii k paní Jarošové. Oděšlete mi to přes Vnitřní poštu Poraďte.cz.
Děkuji Béňa.
P.S.: Vrchlabí leží zde: bing.com/...
Na bohy a jiné strašidla dnešní mladá generace již nevěří. V kurzu to bylo tak před 100-500 lety a dál do minulosti, kdy IQ nedosahovalo, při dnešním měření, odhadem v průměru 60-80. Prdla si krava a bylo to protože to chtěl bůh. Špinavá porodní bába zkazila porod, chtěl to bůh ... No ještě že to máme za sebou. Je hezké jak je Apoštol chytrý a jak si tady sám se sebou popovídá. Ale ovečky tady asi nenajde
No jo, lidé dnešní doby jsou už tak "inteligentní", že si myslí, že když něco popřou, tak to prostě přestane existovat a fungovat, a cokoli se jim zrovna hodí si myslet, je svrchovaná "pravda" vesmíru. Když "není moderní" rspektovat svůj skutečný původ a účel života, tak prostě stačí předstírat, že současné "moderní" názory jsou nadřazené atoritě Božího slova. Což takhle dokázat svou inteligenci tím, že seberete odvahu PŘESVĚDČIT SE o tom, že Bůh JE - a dokonce přesně takový, jak se DÁVÁ poznat?! Na to se nezmůžete, že? Ale kafrat o tom, že Bůh dnes "není v kurzu" - to jo, to vám jde!
Apoštole, vzdávám to. Uvědomila jsem si, jak mé hříšné myšlení zatěžují všechny materiální statky! Jak mám zatíženou duši... Prosím pomozte mi, napište mi vaše číslo účtu a já vše prodám, očistím se a ty špinavé peníze vám pošlu
Paní apostol by tu neměla ztrácet čas zbytečným handrkováním s těmi všemi neinteligenty zde na poradně a měla by se spojit s Henrykem Laholou, možná by to pro ni byla spřízněná duše. Odkaz na něj neuvádím, kdo ho chce najít, snadno ho najde.
Zadala jsem strejdovi googlu toto jméno, a to je mazec co mi vyjelo Koukám jak si ho hodně chválí céélý svět..
Ale dost, zaleju si kafe, zapálím cigárko, šibalsky povytáhnu obočí na manžu a budu se modlit, aby jste fakt nechali nás neinteligenty škvařit se ve vlasním kotýlku. HOWGH. Zavřete oči, odcházím ..
Tedy, Mařko, zklamala jsi mě. Doufal jsem, že zrovna ty by jsi se svojí vyřídilkou mohla vysvobodit Apoštolku ze zakletí! No, nic. Počkáme, kdo se další chytí ... Aby zase byla nějaká (Y).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.