Nejste přihlášen/a.
Zkusme uhodnout výsledek zápasu Česko - Slovensko!Já hádám
Česko 4
Slovensko 2

Všichni,kdo uhodli,mají nárok na výhru a odměnu.Tak si něco kupte,ať z toho máte radost!
A teď,jak na dalšího odpůrce?Čeká nás Litva.Bude to jednoduché,nebo procházka?
Já to odhaduji na 7:3
JABRAKA
Jaroušku, není to Lotyšsko? ![]()
| 19.2. | 16:30 (1:30) | Muži základní skupina (Skupina B) | Česká republika x Lotyšsko |
... smekám ... a tleskám ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... samozřejmě je to za palec.
( bodííííííík ) ... ![]()
petronell,
... tak druhý přesný tip
je samozřejmě na gratulaci
, ale dovolím si k ní Vám přibalit i
... prohlídku olympijským Vancouverem: ![]()
VANCOUVER - OLYMPIÁDA - PROHLÍDKA MĚSTA A SPORTOVIŠŤ
( Klikni na mailovou adresu ... a pak na různé šipky a značky. )
http://www.aerialphotoimage.com/panoramas/GreaterVancouver/OlympicVillageVancouver.html
Nie som zakerny ,ale dufam že vam to Lotyši zneprijemnia ked ste nam dali tri kusky.Inač nič v zlom mate s nami stale viac štastia ako my.No ale ked vyhrate vy alebo my chlieb nebude aj tak lacnejši.Ale štve nas to(Slovakov).Prosto ste trochu lepši,Aj ked by ste nemuseli,ved sme bratske narody.![]()
![]()
Bez uražky.
Tak jsme se trochu vyspali a už se zase díváme do budoucna.Takže ať nám jde střelba a brankář všechno pochytá.
Na Rusáky jsme to vždy uměli
Tak asi 2:2
Už se nemůžu dočkat,tak jsem se trochu vžil do akce a zaveršoval si.
Zářící plocha posetá Hvězdami,
kolkolem roj světel a reklamy,
kamery,diváci,celý svět a my.
Až hlediště do tmy se zanoří,
tváře nedočkavostí všem hoří,
tam utají se novodobí gladiátoři.
V hledišti utkají se zase diváci.
Ze všech stran pokřiky burácí,
vlevo naši,vpravo zas Slováci.
Dali jsme gól,vzal nám dech,
vykřikli jsme v těchto zdech,
kdo neskáče,není Čech!
HOP,HOP,HOP!
JABRAKA
uz aby ta olympiada sloncila... clovek aby se bal na wc zvednout kryt sedatka, aby na nej nevystrcil hlavu raska s pulitrem zvetraleho srarobrna...
to jabraka, nic ve zlem, pokud jde o vase fungovane prispevky zde na poradne, tykajici se stavariny, jste jednicka, a proto,jak rikame u nas: hut ab! hluboce se pred vasimi znalostmi a praktickymi radami klanim, ale za tu versovanku bych vas zase typoval na hospodskeho povalece, ktery srka s podobnymi individui zvetraly staropramen ci branik a civi na plasmove manasky s nasimi gladiatory. jen si lamu hlavu, jak je mozne, ze to prvni nevylucuje to druhe...
doplněno 24.02.10 16:34:omlouvam se, mel jsem na mysli fundovane pripspevky ne fungovane ( jinak, pokud nekdo z navstevniku fora najde v mych slohovych cvicenich chybu, muze si ji ponechat na pamatku...)
doplněno 25.02.10 15:30:to jabraka, dekuji vam za vasi postu a jsem rad, ze jste mi odpovedel tak, jak jste mi odpovedel.vazim si vas s vami jit na pivo by byla pro mne cest.
ja to vidim tak že naše střídačka než si všimne že je třeba taky bruslit tak bude přemístena na trestne lavici a obrana asi bude spinkat a tak to snad vočko pochyta co pude a co nepude bude v siti jestli ji teda zase nekdo nerostrhne. tak to vidim ja naši budou hrat duležity zapas a tak to přece neotevřou a tudiž nebudou ani muset moc jezdit a tudiž budeme všude pozde jelikož finske blesky jestli neco umi tak teda senzačne po tom lede jezdit...a snad to našim klukum bude lito zvednou hlavy ale i tak se obavam... kdo neskače neni čech hop hop maravak hop hop hip hap hop! jedeme asi domu bych to tak videl i když nejdu spat a budu čumet na všechny 4 mače a naše trenovat od televize myslim že to projedem jelikož nam chybi duraz a nasazeni a proto mužem hrat akorat tak leda damske finale::::::::::::::::::
(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.