Nejste přihlášen/a.
Zkusme uhodnout výsledek zápasu Česko - Slovensko!Já hádám
Česko 4
Slovensko 2
Všichni,kdo uhodli,mají nárok na výhru a odměnu.Tak si něco kupte,ať z toho máte radost!
A teď,jak na dalšího odpůrce?Čeká nás Litva.Bude to jednoduché,nebo procházka?
Já to odhaduji na 7:3
JABRAKA
Jaroušku, není to Lotyšsko?
19.2. | 16:30 (1:30) | Muži základní skupina (Skupina B) | Česká republika x Lotyšsko |
... smekám ... a tleskám
... samozřejmě je to za palec. ( bodííííííík ) ...
petronell,
... tak druhý přesný tip je samozřejmě na gratulaci
, ale dovolím si k ní Vám přibalit i
... prohlídku olympijským Vancouverem:
VANCOUVER - OLYMPIÁDA - PROHLÍDKA MĚSTA A SPORTOVIŠŤ
( Klikni na mailovou adresu ... a pak na různé šipky a značky. )
http://www.aerialphotoimage.com/panoramas/GreaterVancouver/OlympicVillageVancouver.html
Nie som zakerny ,ale dufam že vam to Lotyši zneprijemnia ked ste nam dali tri kusky.Inač nič v zlom mate s nami stale viac štastia ako my.No ale ked vyhrate vy alebo my chlieb nebude aj tak lacnejši.Ale štve nas to(Slovakov).Prosto ste trochu lepši,Aj ked by ste nemuseli,ved sme bratske narody.
Bez uražky.
Tak jsme se trochu vyspali a už se zase díváme do budoucna.Takže ať nám jde střelba a brankář všechno pochytá.
Na Rusáky jsme to vždy uměli
Tak asi 2:2
Už se nemůžu dočkat,tak jsem se trochu vžil do akce a zaveršoval si.
Zářící plocha posetá Hvězdami,
kolkolem roj světel a reklamy,
kamery,diváci,celý svět a my.
Až hlediště do tmy se zanoří,
tváře nedočkavostí všem hoří,
tam utají se novodobí gladiátoři.
V hledišti utkají se zase diváci.
Ze všech stran pokřiky burácí,
vlevo naši,vpravo zas Slováci.
Dali jsme gól,vzal nám dech,
vykřikli jsme v těchto zdech,
kdo neskáče,není Čech!
HOP,HOP,HOP!
JABRAKA
uz aby ta olympiada sloncila... clovek aby se bal na wc zvednout kryt sedatka, aby na nej nevystrcil hlavu raska s pulitrem zvetraleho srarobrna...
to jabraka, nic ve zlem, pokud jde o vase fungovane prispevky zde na poradne, tykajici se stavariny, jste jednicka, a proto,jak rikame u nas: hut ab! hluboce se pred vasimi znalostmi a praktickymi radami klanim, ale za tu versovanku bych vas zase typoval na hospodskeho povalece, ktery srka s podobnymi individui zvetraly staropramen ci branik a civi na plasmove manasky s nasimi gladiatory. jen si lamu hlavu, jak je mozne, ze to prvni nevylucuje to druhe...
doplněno 24.02.10 16:34:omlouvam se, mel jsem na mysli fundovane pripspevky ne fungovane ( jinak, pokud nekdo z navstevniku fora najde v mych slohovych cvicenich chybu, muze si ji ponechat na pamatku...)
doplněno 25.02.10 15:30:to jabraka, dekuji vam za vasi postu a jsem rad, ze jste mi odpovedel tak, jak jste mi odpovedel.vazim si vas s vami jit na pivo by byla pro mne cest.
ja to vidim tak že naše střídačka než si všimne že je třeba taky bruslit tak bude přemístena na trestne lavici a obrana asi bude spinkat a tak to snad vočko pochyta co pude a co nepude bude v siti jestli ji teda zase nekdo nerostrhne. tak to vidim ja naši budou hrat duležity zapas a tak to přece neotevřou a tudiž nebudou ani muset moc jezdit a tudiž budeme všude pozde jelikož finske blesky jestli neco umi tak teda senzačne po tom lede jezdit...a snad to našim klukum bude lito zvednou hlavy ale i tak se obavam... kdo neskače neni čech hop hop maravak hop hop hip hap hop! jedeme asi domu bych to tak videl i když nejdu spat a budu čumet na všechny 4 mače a naše trenovat od televize myslim že to projedem jelikož nam chybi duraz a nasazeni a proto mužem hrat akorat tak leda damske finale::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.