Nejste přihlášen/a.
Krásná kniha, neprodávejte vůbec se to nevyplatí. Myslela jsem, že zbohatnu když prodám zbírku svých knih hodně starých, něco jsou prvotisky a když jsem se dozvěděla cenu, mám knihy stále v knihovně. Občas se najde návštěva co se kochá.
Před pár lety jsem domů pozvala majtele antikvariátu, aby probral velké knihovny po rodičích i prarodičích. Některé knihy jsem prodávat nechtěla, ale ze zvědavosti jsem se ptala na přibližnou cenu. A zrovna u této, na kterou se ptá tazatel, jsem se dozvěděla, že o ni vůbec zájem nemá, že jich má na skladě dost. To bylo před 5 nebo 6 lety. Třeba se situace změnila.
Ano o bible obvykle moc zájem není, mezi lidmi je jich strašně moc. Ale jsou i vyjímky, některé jsou vzácnější, ale těch je opravdu málo. Vždyť stačí bibli vyfotit a fotky s nabídkou poslat do nějakého antikvariátu, např. v Praze do antikvariátu v Dlážděné ulici, nebo Arco. Ti už vám řeknou cenu (resp. napíší). Ale tipnu si, že ji chtít nebudou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.