Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V pondělí jsem si zašel k doktorovi na prohlídku. Doktor tam nebyl ale byla tam mladá doktorka (nejspíše po škole) která se po zkouknutí mé zdravotní karty otázala, zda jsem byl přeočkován proti tetanusu (poslední vakcínu jsem dostal v roce 2003 a tak by to chtělo přeočkovat znovu po 15cti letech). Já jsem řekl, že ještě ne, a ona na to, že je nyní vhodný čas na přeočkování. Z nějakého důvodu, nejspíše časového jsem tedy souhlasi a nechal si dát injekci. JENOMŽE! Udělala se mi velká modřina na rameni a můj zdravotní stav se zhoršil od té doby.. Mívám pravidělně pocit, jako bych neměl moc energie a při chůzi se cítím, jako bych měl omdlít. Navíc mě neustále každý den bolí hlava a je to intenzivní a bolí mě vždy určitá část hlavy, ne celek. Vypadá to, jako bych si chtěl stěžovat ale potřebuju radu, než to bude nutné a já si zavolám záchranku. Do toho všeho se přidaly zažívací potíže.. Ty jsem zmírnil černým uhlím a jogurty s probiotiky ale proč mne neustále bolí ta hlava a upadám do stavu letargie, kdy nemohu třeba hodinu nic dělat a mohu jen sedět a přemýšlet? Je to následek toho očkování nebo si jen mé tělo zvyká na tu látku?
Bolest hlavy i únava je uváděna jako častá reakce - viz např. příbalový leták Tetanol pur pribalovy-letak.info/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.