Nejste přihlášen/a.
Četla jsem, že pokud ve městě není kontejner na nápojové kartony, tak se dávají buď do papírů nebo do plastů podle toho, jak si to město určí (a na který kontejner nalepí nálepku nápojových kartonů). Nevíte, jak to je v Brně? Když oranžový kontejner chybí, kam házet napojové kartony? Do plastů nebo k papíru? Nálepka v mém okolí není ani na jednom...
Děkuji
Nepíšete kde v Brně - obraťte se pro informaci na
Magistrát města Brna, odbor životního prostředí, oddělení odpadového hospodářství a hydrogeologie, Kounicova 67, 601 67 Brno, 5.podlaží, dveře č.519 referent oddělení odpad. hospodářství a hydrogeologie: Mgr. Veronika Singrová - singrova.veronika@brno.cz, tel.: 542 174 574 nebo Ing. Miroslav Hudec tel.: 542 174 573 - hudec.miroslav@brno.cz . Úřední hodiny: pondělí, středa 8:00-17:00 hod, pátek 8.00-12.00 hod.
Děkuji za uvedení kontaktů. Osobám jsem nepsala, ale na stránkách odpadového hospodářství jsem našla odkaz na stránku brno.cz/..., kde píší, že se od r. 2010 nápojové kartony mohou dávat do žlutých kontejnerů. Žádné rozdíly v různých oblastech nezmiňují, takže snad je to všude stejné.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.