Umíte si představit, že za týden bude 12 *C - 14*C? Asi se na půl roku s třicítkami rozloučíme. Jak mi vadily, dneska užívám lehounké oblečení...ještě to stihnout.Astronomické léto končí a podzim začíná 23. září 2018 v 03:53:41h, to je pozítří! Ahoj léto!
Stačí říct goodbye léto nebo ahoj summer. doplněno 22.09.18 09:37: Léto máme za rok zpátky a užívat si ho budeme 3 měsíce. Horší je to s milencem... doplněno 26.09.18 12:22: Tedy záleží na tom, s jakým milencem .
Dnes jsem se loučila s teplými dny tak, že jsem byla střídavě v bazénu a na lehátku, pěkně to ještě připalovalo, takže jsem si to naposledy hezky užila. Večer začal vítr a déšt, zítra vytáhnu teplý svetr.
nikc, to je nepříjemné, zvláště, jestli jste se chystala sledovat nějaký pořad v telce, používat PC, měla zapnutou pračku, myčku či pekla v troubě a pod. Doufám, že to netrvalo dlouho.
Při svíčkách se číst dá - a nejen číst. Staletá praxe to potvrzuje.
sebod*
u nás taky nešel proud. Vlezli jsme si už v osm večer s vnuky do postele. Rozsvítili baterku a povídali jsme si a blbli. Krásný večer Mono, víš, to bych byla ráda, aby se jim taková chvilka vryla do paměti, jako Tobě ten Tvůj tatínek...
Na první podzimní podvečer se pěkně rozfoukalo. U nás lítal velký strom ořech ze strany na stranu, za rohem to sfouklo truhlík s muškáty. A v Krkonoších kromě větru zasněžilo... hradec.idnes.cz/... Ještě trička na čtvrtek a pátek, ale už s dlouhým rukávem (19*C)
72mona3*
U nás to teď vypadá spíš jako na apríla. Co půl hodiny změna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.