Nejste přihlášen/a.
Zdravím je tu někdo kdo by poradil dobrou knihu která pomáhá s pozitivním myšlení/pohledu na svět a sebe sama? jsem pořád ve fázi hledání, čtení recenzí a pořád se nemůžu rozhodnout do čeho se pustit tak chci ještě jako poslední možnost nějakou radu která snad pomůže.
Asi se budete divit, ale mně vždycky pozvedlo náladu čtení "Dobrého vojáka Švejka". Byly doby, kdy jsem to četla kolem dokola. A pak jsem milovala opakované čtení knížek od Betty Macdonaldové, "Co život dal a vzal" a "Vejce a já". Vlastně tyto knihy čtu doteď. Vůbec mi nevadí, že už příběhy znám nazpaměť. Stejně mne vždycky nějak "nakopnou". Já bych ale tak dlouze v recenzích nehledala a řídila se vlastním citem. Jsme každý jiný a každého z nás, osloví něco jiného. Jděte do knihkupectví a vezměte si knihu do ruky. Otevřete ji kdekoliv a přečtěte si kteroukoliv stránku. Já jsem tak vždycky během pár minut věděla, kterou knihu si mám vybrat, protože mne ihned něčím oslovila. Nejvíc na mne působí autorův styl psaní. Pokud se týká obsahu děje, tak to máte pokaždé napsáno v krátkosti přímo na obálce, nebo uvnitř knihy. Píšete, že už máte nějaké knihy vybrány, jenom nevíte kterou z nich. Tak jděte a sama si v nich zalistujte a něco si přečtěte. Jsem si skoro jistá, že alespoň s jednou z nich, domů odejdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.