Nejste přihlášen/a.
Ahoj,zajímalo by mne,z jakých všech alkoholů se dá "ožrat"?
dík Tom
Myslím, že konzumace "pevného skupenství" není pití. Ano, existuje něco jako opít rohlíkem, to už je ale rozsahem na volnou diskuzi, ne do školy.
Co je to za alkohol který má pevné skupenství?Vodka při cca-60°C? nebo alkohol při normální pokojové teplotě či z lednice?
Zvláště u dětí vašeho věku bych alkohol a "ožrat" nedoporučoval. Alkoholické nápoje velmi rychle ničí mozkové buňky. U některých by se s nadsázkou řeklo, že není co ničit... ale pozor! Děti po alkoholickém večírku může mít dítě mimo návyku i problémy se zdravím. A to nenávratné poškození mozku, ledvin, jater, ...
Nu, zde jsem jako doma. Já bych ti jako začátečníkovi poradil pivo - klasickou desítku, jedenáctku nebo dvanáctku. Víno. no já nevím, nějak mi nesedí, nemám z něj dobrý pocit, je takové nevyzpytatelné. Kořalka - až budeš pokročilej, tzn. pivo bude v pohodě, tak bych začal se slabšími kořalkami příjemné chuti typu Berentzen, Jelzin, griotka, vaječňák, možná zelená - to má všechno kolem 16-20%. Hodně zapíjej vodou, odpoadnou bolehlavy den poté, kontroluj šavle, pokud bys šavlil nad míru, zvolni a uprav jídelníček, spíše mastnější jídla před chlastem, dobrý spánek. Jako začátečník bych upřednostňoval venkovní zahrádky, čerstvé povětří může rozehnat/oddálit nevolnost a když šavle vyletí na zem do trávy, není to zase taková tragedie jako vevnitř. No, když vším úspěšně projdeš, možno aplikovat opravdu tvrdý alkohol typu vodka čistá 40%, fernet, becher, slivovice, vizour, tequila, rum
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.