Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cenovky v Penny

Od: cena odpovědí: 5 změna:

Po delši dobe jsem ač nerad osobne nakupoval v Penny a doufal, ze se polepšili od te doby, co tady probehla debata s negativnim hodnocenim tohoto marketu, ale bohuzel je to spiš horši, jak prostredi tak pristup k zákaznikum a to co tam delaji s cenovkami by si dovolili snad jen povestni šmejdi. V podstate kdykoliv tam nakupujeme, já vyjimečne a s nechuti, nikdy neni učet v porádku a nikdy ani slovo omluvy. Špatne cenovky ovšem vzdy v neprospech zákaznika. Zkušenost je z Brna, jak jste na tom jinde?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Plně souhlasím s vaší kritikou Penny Marketu. Moje zkušenosti jsou ze tří obchodů z Prahy, po přestěhování jsme byli několikrát vyzkoušet i místní Penny a je to úplně stejná tragédie, jako v předchozích dvou obchodech. Já si velmi snadno pamatuji čísla (spíše si zapamatuji vaše tel číslo nez vaše jméno) a v hlavě se mi to sčítá automaticky a když pak u pokladny vidím výslednou cenu, tak se nestačím divit.

Špatné ceny na cedulkách, zboží v akci je špatně značeno (velmi často se cena z akce ani nezapočítá a účtují plnou cenu zboží), mají bordel v regálech ve zboží a když si nechám zavolat manažera, tak se přišourá ožralej moula a rozhazuje rukama co že s tím má jako dělat.

Já jsem s Penny skončil *uf*

Mě by zajímalo, co je v Penny tak programově špatně? Jak je možné, že v jiných řetězcích to funguje normálně, jen v Penny ne? Takové problémy jsem třeba v Bile nemusel nikdy řešit.

lee*
hodnocení

0x
Já jsem Penny dřív nemusela. Pak u nás prošlo rekonstrukci i se změnil personál který je teď stálejší. Prodejna se hodně zlepšila. Účtenku si kontroluji skoro pokaždé a vždy v pořádku. Jsme z Plzenska.
Oproti tomu nemůžu ani vystát Lidl. Dřív byl super. Nyní kilometrové fronty u jediné pokladny, uličky zastavěné paletami k vybalení takže se k polovině zboží prostě nedostanete... V mletem mase již 2x zřetelně cítit pomleté kosti a 1x koupeno smradlavé vepřové. Ceny v Lidlu poměrně dost stoupají... Už tam nehodím

hodnocení

0x

To není o Penny, ale o vedoucí a personálu. U nás (Cheb) jsou dvě Penny a nemohu si stěžovat. Takže je třeba trochu rozlišovat. Není Penny jako Penny;)

hodnocení

0x

V našem městě jsou dvě prodejny Penny, zboží z letáku pravidelně v té jedné chybí a v té druhé vždy seženeme všechno. Takže si myslím, že to záleží na vedení prodejny.

cena
hodnocení

Ta dostupnost zbozi je spiš o umisteni obchodu - centrum x sidlište x okraj mesta, ale spravne cenovky jsou v kompetenci vedoucich obchodu, treba sleva je oznacena jednou zlutou cenovkou na regále, ale zbozi je smichane v tom jednom regále, takze to mylne vypada jako všechno za slevu. Jine obchody takovy galimatyáš nemaji, oznacuji vetsinou slevy se spravnou cenou jednolivá baleni, pak to ani v jedne hromade nevadi. Myslim, ze to v Peny delaji schválne a vesele okrádaji jak se dá, asi se jim to vypláci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]