Co myslíte že mi je? Když lezim pálení záhy . Občas Velká bolest v břichu a měl jsem 38,3 teplotu ktera se snizila na 37. A celý záda mi boli ale to asi tim nebude protoze mam skoliozu
Proč pálí žáha právě Vás, my těžko posoudíme, ale je to problém pro asi 40 procent občanů.
To se vlastně rozlévají trávicí šťávy v poloze vleže do jícnu. Bývá volná záklopka, nebo jste se mohl navečeřet těsně před ulehnutím, nebo jste snědl větší množství jídla, nebo těžko stravitelné, nějaký alkohol. Nemusíte snášet laktózu. V odkazu Vám paní doktorka vypočítává mnoho možností, proč. My to neurčíme. Pročtěte si to, je možné, že i Vaše nemoc skolióza je toho příčinou.
Dejte si více pod hlavu, nebo si zvyšte rošt v v oblasti hlavy.
jen co nejvíc na nic od rána bolest zad a bodave bolesti do břicha, zvedani zaludku a občas se mi spatne dychalo . no pockam do rana.. mam raní . tak snad to prejde ted sem si vzal nejaky ovocny prasky na zahu . tak snad to pomuze ale stejne furt bolí hlava
Bolesti břicha nejsou "žádná sranda", obzvláště v kombinaci s teplotou a bolestí zad → vypravte se k lékaři.
doplněno 20.09.18 21:52:
Jestli je Vám jedno, co Vám je, případně, jestli jste/budete v pořádku, ... (přes internet nikdo nepozná, co Vám je nebo bylo a zdraví máte jenom jedno).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.