Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z domova - máte tipy?

Od: hanes* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
chci se zeptat jestli máte zkušenost s prací z domova pro muže. Zajímá mě zejména pozitivní osobní zkušenost. Nabídek je na internetu jinak spousta.
Svůj hlavní příjem mám ze stabilního zaměstnání ale nějaká koruna navíc by se mi ještě hodila.
Můžete mi na základě zkušeností svých nebo blízkých něco poradit?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

opravdu
hodnocení

0x

Píšete, že je na internetu spousta nabídek na domácí práce. Ani bych neřekla.

Po 89. roce se vyrojilo, to ano, ale spousta podvodů.

Plno nabídek Vás nejdříve oškube, abyste si koupil počáteční sadu. A potom budete dělat a dělat a v každé odevzdané práci najdou chyby a nedostanete slíbené peníze. A ještě navíc zaplatíte poštovné.

Pokud umíte cizí řeči, můžete se živit překlady, ale to byste se tady neptal, to byste věděl.

Zadejte si tady do okénka vpravo nahoře domácí práce a vyjede Vám spousta dotazů a odpovědí na toto téma.

----------------------------------

To je již tak celorepublikově známé, že je divné, že jste si to ještě nezjistil. Jednoduchá domácí práce prostě není a když je, tak si ji každý hlídá pro svoji rodinu, nebo známé, určitě se veřejně neinzeruje. Pozitivních zkušeností bude málinko, spíše samé negativní.

hodnocení

0x

Existuje kniha 100+ profesí, které můžete dělat odkudkoliv na světě - tedy (většinou) i z domova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]