Nejste přihlášen/a.
Prosim nevite nekdo o nejake dobre vyzkousene kartarce v okoli Strakonic?Dekuji
Žádná kartářka není dobrá, všechny jsou podvodnice "hrající lidem na city" → říkají lidem to, o čem si myslí, že lidé chtějí slyšet.
@Monca19 → čekala jste snad, že by kartářka neznala svou minulost? Jistě, že ji znala, stejně, jako Vy znáte svou.
Jestli jste mínila, že Vám kartářka řekla Vaši minulost, pak jste měla napsat "mou" nebo "moji". Ani na tom není nic zvláštního. Kartářky mají zkušenosti s tolika lidmi, že by bylo s podivem, kdyby minulost svého nového zákazníka neodhadly.
Naprostá většina lidí si pamatuje jenom to, v čem se kartářky "trefily", to ostatní pouštějí z hlavy. Proto se jim s odstupem zdá, jak byla kartářka dobrá. A ona opravdu byla → v tom, jak člověka o svých "kvalitách" přesvědčit.
Me prvni sezeni bylo,ze me rekla kartarka svou minulost.Tehdy jsem tzam sla ze zvedavosti.Koukala jsem na to s otevrenou pusou .Ta zena me neznala a nemohla znat ani mou minulost.Pak zacala budoucnosti,pro me neuveritelne,ze by se tak mohlo stat a stalo.Jen nedokazala rict cas,kdy se tak stane a prece se to stalo.Kdyby nezemrela nehledala bych jinou
Ne vsechny jsou púodvodnice,mela jsem kartarku ke ktere jsem chodila leta,byla i dost vyhledavanou a nedelala to za velky peniz,ale za 200 kc,90 % podle ni vychazelo.Bohuzel bylo ji pres 80 let a zemrela.Karty vykladala od svych 18 let ,mluvila jsem s ni o tom.Vetsina jsou podvodnice,ale par jich je co to opravdu umi.
@Mirekv, také jsem slyšela o podobných "kontrolách" → kartářka nikdy nepoznala, že nejde o žijícího člověka.
@Monca19 → měla jste smůlu, že Vás kartářka dokázala dobře odhadnout, jinak byste ji byla včas prohlédla. V kartách nic není, žádná kartářka "neumí vykládat karty". Řada jich ale umí dobře "oblbovat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.