Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedělní večer v TV

Od: liska5 odpovědí: 26 změna:

Řekla jsem si, že si udělám příjemný závěr nedělního večera a pustím si televizi. I nakoukla jsem, co právě běží, a přešla mne chuť:

ČT1 Vím, že jsi vrah. ČT2 Ctihodní vrazi. ČT24 Týden v justici. NOVA Nájemní vrazi. PRIMA Vraždy v přímém přenosu.

*alene* Dobrou noc!

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

5x

Nám se někdy v květnu rozbila televize. Nějak nebylo na novou, nakonec prázdniny před námi, to stejně na televizi nekoukáme. A najednou jsme zjistili, že nám televize vůbec nechybí. Akorát tomu sedmiletému vnukovi ráno, kdy je schopen vstát v pět a jít se dívat na sport.

Prostě tam hrnou vraždy, aby člověk, když na to koukne, si řekl: "Tak já jsem na tom vlastně ještě dobře" a s radostí a úsměvem plnil svoje pracovní a občanské povinnosti *smich*

hodnocení

4x

A co jiné programy, já se dívala na Prima love, byla tam skvělá detektivka Důkaz vraždy.

liska5
hodnocení

Škoda, že nemohu dávat body, tohle se povedlo!*smich*

ben®

liska5 - myslím, že hodnotit ve vlastních založených otázkách můžete i jako neregistrovaná. Zkuste si to (klik na zelenou "fajfku").

liska5
hodnocení

Bene, díky Ti! *placni* Funguje to a ty 2 body hned naskočily*ua*

Hned ještě přidám dalším sympatickým reakcím.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, jo jo, a ráno po tom večerním stresu zase s pocitem bezpečí a veselou náladou vstávat na šichtu . Zdravím!

doplněno 22.09.18 07:10:

V této rubrice, která má být o humoru, bývalo ještě nedávno i docela veselo. Zdá se, že vložit zde nyní nějaký vtipný text nebo dotaz je značně rizikové - snad se vždy nejdříve podívat na název rubriky, než psát hned vážný příspěvek. Zkusme ten humor alespoň udržet zde.

hodnocení

3x

Dobrý den. No, já jsem si vybral na Nově Dáma a král, ale vražda tam byla taky.

lidus*
hodnocení

2x

Já mám krimi ráda, a také vědomostní počínaje AZET KVÍZEM. Nesleduji pořady tipu Tvoje tvář a červenou knihovnu, všechny ty pěvecké soutěže a jiné trapárny,nezapínám Barandov kde je Musil a jeho rádoby dobré rady problémům v soužití. Zrovna ta Vím, že jsi vrah je stará a dobrá.

zora
hodnocení

1x

Já jsem sledovala noční oblohu.

mraf
hodnocení

1x

...jinými slovy ničemný filmový program a ještě přerušovaný reklamami. Kdepak, TV mi nesmí přes práh. Rádio a DVD jedině. Taková Babička s Terezií Brzkovou nebo Mravnost nade vše, Panenství s krásnou Lídou Baarovou - to se to pak spí...V černobílém provedení se jaksi herci víc snažili, nebo se mi to zdá?

Babička... mravnost... panenství... probůh s kým se to pak spí? *smich*

culdabulda1*
hodnocení

1x

a co byste chtěla - romantické, zamilované, nebo psychologické filmy? - jen to ne, probůh !

liska5
hodnocení

Já jen, že to slovo vražda bylo opravdu v každé řádce.*ee* Tak jsem to dala k dobru.

Já obecně příliš telku nesleduju.

culdabulda1*

@liska-

no jo - máte pravdu - to já zase mám krimi a akční filmy, nebo horory ráda. Naštěstí je této pokleslé zábavy v TV na všech programech na výběr dnes dost ! - V neděli jsem mimochodem koukala na Smrtonosnou past s B. Willisem - ten se mi nikdy "neokouká" . Tak ahoj.

pb®
hodnocení

0x

No a? Když nevyhovuje televize a chci se na nějaký film koukat a hlavně je čas a moje děti mi to umožní, použiju červené tlačítko na televizi nebo si stáhnu něco z netu, co jsem ještě neviděla. Neztrácím čas koukáním na to, co znám, maximálně to pustím jako zvukovou kulisu. Takže za poslední měsíc jsem viděla Musíme si promluvit o Kevinovi, Jedna ruka netleská a milulý týden dávali Pianistu. Jen bych potřebovala seznam dobrých filmů, co stojí za to vidět, nějak mi dochází inspirace.

hodnocení

0x

Mi začalo hodně vadit, jak jsou cestopisné dokumenty na Dvojce, staré. Na co koukám, to by mělo být zařazeno do kategorie Historické. To, co vidím na obrazovce, to už dávno není pravdou. Svět se mění, mění se i měsla, území, příroda. Asi bych měla být za takový "výlet" ráda, ale nejsem. Docela ráda bych věděla, jak to tam vypadá teď a ne jak to vypadalo před 30ti léty.

hodnocení

0x

Z TV je mi poněkud smutno. Jak říkáte samé vraždy a kriminálky. Bohužel mají dobrou sledovanost, ale myslím, že to nic hezkého nevypovídá. Obecně kouknu na zprávy, pak mě občas zaujme nějaký film, kouknu na něj na půl oka a když zjistím, že už 10min sleduju reklamy a zapomněl jsem jaký film vlastně sleduju tak TV vypínám. Už na to nemám.

Začínám přemýšlet, že s nástupem T2 (HEVC) s TV končím a i s hrazením TV poplatku. Novou TV nechci, settopbox už vůbec ne a platit měsíčně satelit? Ne díky, za to mi ten program nestojí. ;)

culdabulda1*

šťastný to člověk ! - já bohužel patřím k těm, kteří jsou závislí na TV jako na zvukové kulise. Radio mi takto nefunguje a byly časy, kdy jsem bez zapnuté TV nemohla ani usnout. Holt "blázni" jsou různí na tom světě...

hodnocení

0x

Já umím číst... *smich*

vilik*
Já zase psát :).
Půjdeme se spolu přihlásit k policii?
Třeba by o nás taky něco natočili , aby měli co vysílat :-D

Nemůžeme - chybí nám ten, co umí telefonovat *smich*

liska5
hodnocení

A já mám žiletku, abych mohla řezat ostré zatáčky :-D

A zpátky sama trefíte? Kdyby se vám zaběhl služební pes? ;)

vilik*
Když už zmiňujete psa, vzpomínám na příběh, který mi ale vůbec nepřišel moc dobrý. Byl o jednom služebním psu, se kterým žádná hlídka nechtěla chodit. Protože když se někde objevil, hned na něj ukazovali, že je tu ten pes s dvěma ocasama.
Já bych samozřejmě s takovým psem chodil rád. A bral bych s sebou i kteréhokoliv kamaráda, který by si chtěl vyzkoušet pocit, jaké to je si připadat na procházce skoro jako se lvem ze státního znaku.

break
hodnocení

0x

půl roku nemám doma televizi a nechybí mi...stejně tam dávaj všechno dokola nebo naopak to jsou hrozný hovadiny...

hodnocení

0x

A co my s tím jako? Pro tyhle případy si zapnu něco na internetu nebo si čtu knížku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]