Nejste přihlášen/a.
Řekla jsem si, že si udělám příjemný závěr nedělního večera a pustím si televizi. I nakoukla jsem, co právě běží, a přešla mne chuť:
ČT1 Vím, že jsi vrah. ČT2 Ctihodní vrazi. ČT24 Týden v justici. NOVA Nájemní vrazi. PRIMA Vraždy v přímém přenosu.
Dobrou noc!
Nám se někdy v květnu rozbila televize. Nějak nebylo na novou, nakonec prázdniny před námi, to stejně na televizi nekoukáme. A najednou jsme zjistili, že nám televize vůbec nechybí. Akorát tomu sedmiletému vnukovi ráno, kdy je schopen vstát v pět a jít se dívat na sport.
Prostě tam hrnou vraždy, aby člověk, když na to koukne, si řekl: "Tak já jsem na tom vlastně ještě dobře" a s radostí a úsměvem plnil svoje pracovní a občanské povinnosti
liska5 - myslím, že hodnotit ve vlastních založených otázkách můžete i jako neregistrovaná. Zkuste si to (klik na zelenou "fajfku").
Dobrý den, jo jo, a ráno po tom večerním stresu zase s pocitem bezpečí a veselou náladou vstávat na šichtu . Zdravím!
V této rubrice, která má být o humoru, bývalo ještě nedávno i docela veselo. Zdá se, že vložit zde nyní nějaký vtipný text nebo dotaz je značně rizikové - snad se vždy nejdříve podívat na název rubriky, než psát hned vážný příspěvek. Zkusme ten humor alespoň udržet zde.
...jinými slovy ničemný filmový program a ještě přerušovaný reklamami. Kdepak, TV mi nesmí přes práh. Rádio a DVD jedině. Taková Babička s Terezií Brzkovou nebo Mravnost nade vše, Panenství s krásnou Lídou Baarovou - to se to pak spí...V černobílém provedení se jaksi herci víc snažili, nebo se mi to zdá?
a co byste chtěla - romantické, zamilované, nebo psychologické filmy? - jen to ne, probůh !
Já jen, že to slovo vražda bylo opravdu v každé řádce. Tak jsem to dala k dobru.
Já obecně příliš telku nesleduju.
@liska-
no jo - máte pravdu - to já zase mám krimi a akční filmy, nebo horory ráda. Naštěstí je této pokleslé zábavy v TV na všech programech na výběr dnes dost ! - V neděli jsem mimochodem koukala na Smrtonosnou past s B. Willisem - ten se mi nikdy "neokouká" . Tak ahoj.
No a? Když nevyhovuje televize a chci se na nějaký film koukat a hlavně je čas a moje děti mi to umožní, použiju červené tlačítko na televizi nebo si stáhnu něco z netu, co jsem ještě neviděla. Neztrácím čas koukáním na to, co znám, maximálně to pustím jako zvukovou kulisu. Takže za poslední měsíc jsem viděla Musíme si promluvit o Kevinovi, Jedna ruka netleská a milulý týden dávali Pianistu. Jen bych potřebovala seznam dobrých filmů, co stojí za to vidět, nějak mi dochází inspirace.
Mi začalo hodně vadit, jak jsou cestopisné dokumenty na Dvojce, staré. Na co koukám, to by mělo být zařazeno do kategorie Historické. To, co vidím na obrazovce, to už dávno není pravdou. Svět se mění, mění se i měsla, území, příroda. Asi bych měla být za takový "výlet" ráda, ale nejsem. Docela ráda bych věděla, jak to tam vypadá teď a ne jak to vypadalo před 30ti léty.
Z TV je mi poněkud smutno. Jak říkáte samé vraždy a kriminálky. Bohužel mají dobrou sledovanost, ale myslím, že to nic hezkého nevypovídá. Obecně kouknu na zprávy, pak mě občas zaujme nějaký film, kouknu na něj na půl oka a když zjistím, že už 10min sleduju reklamy a zapomněl jsem jaký film vlastně sleduju tak TV vypínám. Už na to nemám.
Začínám přemýšlet, že s nástupem T2 (HEVC) s TV končím a i s hrazením TV poplatku. Novou TV nechci, settopbox už vůbec ne a platit měsíčně satelit? Ne díky, za to mi ten program nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.